від 8 листопада 1996 р. N 1378
Київ
|
Прем'єр-міністр України
|
П.ЛАЗАРЕНКО
|
Інд.40
|
Додаток
до постанови Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
Код товару згідно з ГС | Опис товару згідно з ГС | Ставка мита | |
пільгова | повна | ||
01.01 | Коні, осли, мули і лоша- ки живі | 10%-1, але не менш як 0,06 екю-2 за 1 кг | 10% , але не менш як 0,06 екю за 1 кг |
01.02 01.02.10000 01.03 01.03.10000 01.04 01.04.10100 01.04.20100 01.05 01.05.11000 01.05.19100 01.05.19900 01.06 00 02.01 02.02 02.03 02.04 02.05 00000 02.06 02.08 02.09 00 02.10 03.01 03.02 03.02 70000 03.03 03.03 79830 03.03 79990 03.03 80000 03.04 03.05 03.05 20000 03.06 03.07 04.01 04.02 04.02 10110 04.02 10990 04.02 21110 04.02 29990 04.03 04.04 04.07 00 04.07 00110 04.07 00190 04.08 04.10 00 05.01 00000 05.02 05.03 00000 05.04 00000 05.05 05.06 05.07 05.08 00000 05.09 05.10 00000 05.11 05.11 10000 05.11 99900 06.01 06.02 06.04 06.04 99900 07.02 00 07.04 07.04 90100 07.05 07.06 07.07 00 07.08 07.09 07.10 07.11 07.12 07.13 07.14 08.03 00 08.04 08.05 08.06 08.07 08.08 08.09 08.10 08.11 08.12 08.13 08.14 00000 09.02 09.03 00000 09.04 09.04 20900 09.05 09.06 09.07 00000 09.08 09.09 09.10 10.01 10100 10.01 90100 10.01 90990 10.02 00000 10.03 10.03 00900 10.04 10.04 00900 10.05 10.05 10110 10.05 10130 10.05 10150 10.06 10.07 00 10.08 10.08 10000 10.08 20000 11.01 00000 11.02 11.03 11.04 11.05 11.06 11.08 11.09 00000 12.01 00 12.03 00000 12.04 00 12.04 00100 12.05 00 12.05 00100 12.06 00 12.07 12.08 12.08 12.09 12.11 12.12 12.12 92 000 12.13 00000 12.14 12.14 13.01 13.02 14.01 14.02 14.03 14.04 15.01 00 15.02 00 15.03 00 15.04 15.04 20900 15.05 15.05 90000 15.06 15.07 15.08 15.09 15.10 00 15.14 15.15 15.16 15.18 00 15.19 15.20 15.21 15.22 00 16.01 00990 16.02 16.03 00 16.04, крім 16.04 30100, 16.04 30900 17.01 17.02 17.03 17.04 18.02 00000 18.03 18.04 00000 18.05 00000 18.06, крім 18.06 31000- 18.06 32000, 18.06 90110- 18.06 90390 19.01 19.01 10000 19.02 19.03 00000 19.04 19.05 20.03 20.06 00 20.08 20.09 20.09 50 20.09 60 20.09 70 21.01, крім 21.01 10110 21.02 21.03 21.04 21.05 21.06 22.09 23.01 10000 23.01 20000 23.02 23.03 23.04 00000 23.05 00000 23.06 23.07 00000 23.08 23.09 23.09 10110 23.09 10130 23.09 10150 23.09 10190 23.09 10310 23.09 10330 23.09 10390 23.09 10510 23.09 10530 23.09 10590 23.09 10700 23.09 10900 23.09 90100 | Велика рогата худоба жива Велика рогата худоба жива чистопородна пле- мінна Свині живі Свині живі чистопородні племінні Вівці і кози живі Вівці живі чистопородні племінні Кози живі чистопородні племінні Птиця жива домашня (півні, кури, качки, гуси, індики і цесарки) Вагою не більш як 185 г: птиця виду Gallus domesticus Гуси та індики Качки та цесарки Інші тварини живі М'ясо великої рогатої худоби, свіже або охо- лоджене М'ясо великої рогатої худоби, морожене М'ясо свиней свіже, охолоджене або морожене М'ясо дрібної рогатої худоби, свіже, охолод- жене або морожене М'ясо коней, ослів, му- лів і лошаків, свіже, охолоджене або морожене Субпродукти великої ро- гатої худоби, свиней, дрібної рогатої худоби, коней, ослів, мулів або лошаків, харчові, сві- жі, охолоджені або мо- рожені Інші м'ясо і субпродук- ти харчові, свіжі, охо- лоджені або морожені Свиняче сало, свинячий і пташиний жир (нетоп- лений), свіжі, охолод- жені, морожені, солені в розсолі, сушені або копчені М'ясо і субпродукти харчові, солені, в роз- солі, сушені або копче- ні; харчове борошно і порошки з м'яса або субпродуктів Риба жива Риба свіжа або охолод- жена, крім рибного філе і м'яса риб, класифіко- ваних в товарній пози- ції 03.04 Печінка, ікра та молоки Риба морожена, за ви- нятком рибного філе і м'яса риб, класифікова- них в товарній позиції 03.04 Путасу (некондиційна для годівлі хутрових звірів) Інша (некондиційна для годівлі хутрових зві- рів) Печінка, ікра та молоки Філе рибне та інше м'ясо риб (включаючи фарш), свіже, охолодже- не або морожене Риба в'ялена, солена або в розсолі; риба га- рячого або холодного копчення; борошно і гранули рибні, харчові Печінка, ікра та молоки рибні, сушені, копчені, солені чи у розсолі Ракоподібні, оброблені або необроблені, живі, свіжі, охолоджені, мо- рожені, сушені, солені або в розсолі; ракопо- дібні необроблені варе- ні у воді або на парі, охолоджені або неохо- лоджені, морожені, су- шені, солені або в роз- солі; борошно і гранули з ракоподібних, харчові Молюски, оброблені або необроблені, живі, сві- жі, охолоджені, мороже- ні, сушені, солені або в розсолі; інші водні безхребетні (крім рако- подібних і молюсків), живі, свіжі, охолодже- ні, морожені, сушені, солені або в розсолі; борошно і гранули з ін- ших водних безхребет- них, харчові Молоко і вершки незгу- щені, без додавання цукру або інших підсо- лоджуючих речовин Молоко і вершки згуще- ні, з додаванням цукру або інших підсолоджую- чих речовин В упаковках масою нетто не більш як 2,5 кг Інші Без додавання цукру або інших підсолоджуючих речовин, в упаковках масою нетто не більш як 2,5 кг Інші Маслянка, кисле молоко, та вершки, йогурт, ке- фір та інші ферментова- ні або скислі молоко та вершки, згущені або незгущені, з додаванням або без додавання цукру чи інших підсолоджуючих і ароматизуючих речо- вин, горіхів, какао або фруктів Сироватка молочна, згу- щена або незгущена, з додаванням або без до- давання цукру чи інших підсолоджуючих речовин; продукти з натуральних компонентів молока з додаванням або без до- давання цукру чи інших підсолоджуючих речовин, не зазначені в іншому місці Яйця птиці, в шкаралу- пі, свіжі, консервовані або варені Індичі або гусячі Інші Яйця птиці без шкаралу- пи і жовтки свіжі, су- шені, варені або на па- рі, формовані, морожені або консервовані іншим методом, з додаванням або без додавання цукру або інших підсолоджую- чих речовин Продукти харчового тва- ринного походження, не зазначені в іншому міс- ці Людське волосся необ- роблене, мите або неми- те, очищене або неочи- щене; його відходи Щетина свиняча або ка- баняча, борсукове або інше волосся, яке вико- ристовується для вироб- ництва щіткових виро- бів; їх відходи Кінський волос і його відходи, в тому числі у вигляді полотна на підкладці або без неї Кишки, міхурі і шлунки тварин (крім риб'ячих), цілі або в кусках Шкурки та інші частини птиці з пір'ям або пу- хом; пір'я та його час- тини (підрізані і не- підрізані) і пух, нео- чищені або очищені, де- зинфіковані або оброб- лені для збереження; порошок або відходи пір'я та його частин Кістки і роговий стер- жень, необроблені, зне- жирені, первинно оброб- лені (але не вирізані за формою), оброблені кислотою або дежелати- нізовані; їх відходи і борошно кісткове та відходи цих продуктів Кістка слонова, панцирі черепах, вус китовий або інших морських ссавців, роги, копита, кігті, клюви необробле- ні або первинно оброб- лені, але не вирізані за формою; порошок і відходи цих продуктів Корали і аналогічні ма- теріали, необроблені або первинно оброблені; раковини і панцирі мо- люсків, ракоподібних або голкошкірних, ске- летні пластини карака- тиць, необроблені або первинно оброблені, але не вирізані за формою; порошок і відходи цих продуктів Губки натуральні тва- ринного походження Амбра сіра, струмина боброва, цивета і мус- кус; шпанки; жовч, в тому числі суха; залози та інші речовини тва- ринного походження, що використовуються у фар- мацевтиці, свіжі, охо- лоджені, морожені або оброблені Продукти тваринного по- ходження, не зазначені в іншому місці, здохлі тварини, вказані у гру- пах 01 або 03, не при- датні для споживання Сперма бугаїв Інші Цибулини, бульби, буль- бовидне коріння, розет- ки коренів, кореневища квіткових і листяних рослин у стані вегета- тивного спокою, вегета- ції, цвітіння; рослини і коріння цикорію, крім коріння, класифіковано- го в товарній позиції 12.12 Рослини живі інші (включаючи їх коріння), живець і прищепа; міце- лій грибний Листя, гілки та інші частини рослин без кві- тів і бутонів; трави, мохи, лишайники для бу- кетів або декоративних цілей, свіжі, засушені, відбілені, пофарбовані, просочені або оброблені іншими способами Інші Томати свіжі або охоло- джені Капуста головчаста, кольорова, махрова, кольрабі та інші харчо- ві продукти роду BRASSICA, свіжі або охолоджені Капуста білоголова та червоноголова Салат-латук (Lactuca Sativa) і цикорій (Cichorium Spp.), сві- жий або охолоджений Морква, ріпа, буряк столовий, козелець, се- лера коренеплідна, ре- дис та інші аналогічні харчові коренеплоди, свіжі або охолоджені Огірки і корнішони, свіжі або охолоджені Бобові культури, в стручках або очищені, свіжі або охолоджені Овочі інші, свіжі або охолоджені Овочі (сирі або варені у воді або на парі), заморожені Овочі консервовані для короткочасного збері- гання (наприклад, двоо- кисом сірки, в розсолі, сірчистій воді або в іншій тимчасово консер- вуючій рідині), але не придатні для викорис- тання в їжу Овочі сушені, цілі, розрізані, нарізані шматочками, подрібнені або у вигляді порошку, без подальшої обробки іншим способом Овочі, бобові сушені, в стручках або без струч- ків, в тому числі луще- ні або подрібнені Маніок, маранта, салеп, груші земляні, батат та інші аналогічні коре- неплоди, бульбоплоди з високим вмістом крохма- лю або інгуліну, свіжі або сушені, цілі, наст- ругані, в гранулах; серцевина сагової паль- ми Банани, включаючи бана- ни райські, свіжі або сушені Фініки, інжир, ананаси, авокадо, гуаява, манго і мангостан, свіжі або сушені Цитрусові свіжі або су- шені Виноград свіжий або су- шений Дині, кавуни і папайя, свіжі Яблука, груші та айва, свіжі Абрикоси, вишня і че- решня, персики (включа- ючи нектарини), сливи і терен, свіжі Плоди свіжі інші Плоди і горіхи, свіжі або варені у воді або на парі, морожені, з додаванням або без до- давання цукру або інших підсолоджуючих речовин Плоди і горіхи, тимча- сово консервовані (нап- риклад двоокисом сірки, у солоній або сірчистій воді, чи в іншій тимча- сово консервуючій ріди- ні), але не готові для безпосереднього спожи- вання Плоди сушені, крім кла- сифікованих у товарних позиціях 08.01-08.06; суміші сушених плодів або горіхів, класифіко- ваних у данія групі Шкурки цитрусових або баштанних культур, сві- жі, морожені, сушені або тимчасово консерво- вані в солоній або сір- чистій воді, чи в іншій тимчасово консервуючій рідині Чай Мате Перець роду Piper; пе- рець роду Capsicum або перець роду Pimenta, сушений, дроблений або молотий Дроблений чи молотий Ванілін Кориця і квіти корично- го дерева Гвоздика (цілі плоди, квіти, стебло) Мускатний горіх, луш- пиння мускатного горі- ха, мацис і кардамон Насіння анісу, ясенця, фенхелю, кропу, коріан- дру, тмину або ягоди ялівцю Імбир, шафран, куркума, чебрець, лавровий лист, керрі та інші пряності Пшениця тверда насін- нєва Пшениця інша: спельта для сіяння Суміш для сіяння: інше Жито Ячмінь Ячмінь інший Овес Овес інший Кукурудза Подвійні гібриди та топкросні Потрійні гібриди Прості гібриди Рис Сорго Гречка, просо і канар- кове насіння; інші зер- нові Гречка Просо Борошно пшеничне або пшенично-житнє Борошно з інших зерно- вих, крім пшеничного або пшенично-житнього Крупи і гранули зерно- вих Зерно, оброблене іншими способами (наприклад лущене, плющене, пере- робнене у пластівці, обвалене, у вигляді січки чи подріблене), крім рису, зазначеного в товарній позиції 10.06; зародки зерно- вих, цілі, плющені, у вигляді пластівців або молоті Борошно, крупа, плас- тівці і гранули картоп- ляні Борошно та крупа з су- шених бобових культур (позиція 07.13), з сер- цевини сагової пальми, з коренеплодів або бульбоплодів (07.14); борошно, крупа і поро- шок з продуктів, класи- фікованих в групі 08 Крохмаль, інулін Клейковина пшенична ви- сушена або сира Соя, в тому числі по- дрібнена Копра Насіння льону подрібне- не або неподрібнене Насіння льону для сіян- ня Насіння рапсу подрібне- не або неподрібнене Насіння рапсу для сіян- ня Насіння соняшнику бите або ціле Насіння і плоди олійних культур, інші, подріб- нені або неподрібнені Борошно з насіння або плодів олійних культур, крім гірчичного насіння Тільки шрот з насіння або плодів олійних культур Насіння, плоди і спори для сіяння Рослини, частини рос- лин, насіння і плоди, що використовуються в парфюмерних, фармацев- тичних, інсектицидних, фунгіцидних і аналогіч- них цілях, свіжі або сушені, цілі чи розрі- зані, подрібнені, моло- ті Плоди ріжкового дерева, водяні рослини, буряк цукровий, цукрова трос- тина, свіжі або сушені, подрібнені або непод- рібнені, кісточки і яд- ра плодів, інші продук- ти рослинного походжен- ня (включаючи нежарене коріння цикорію виду "Cichorium Intubus Sativum"), використову- вані головним чином для харчування людей, не зазначені в іншому міс- ці Цукрова тростина Солома і м'якуш зерно- вих, необроблена, ціла або подрібнена, розме- лена або нерозмелена, пресована або в грану- лах Бруква, буряк листяний, коренеплоди, кормові, сіно, люцерна, конюши- на, еспарцет, капуста кормова, люпин, вика і аналогічні фуражні про- дукти, гранульовані або негранульовані Тільки садівний матері- ал Шелак, природні камеді, смоли, гумосмоли і бальзами Соки і екстракти рос- линні; пектини, пекти- нати і пектати; агар-агар, клеї та інші згущувачі рослинного походження, видозмінені або невидозмінені Матеріали рослинного походження, що викорис- товуються, головним чи- ном, для плетіння (нап- риклад бамбук, ротанг, очерет, ситник, верба, раффія, очищена, відбі- лена і пофарбована со- лома зернових і липова кора) Матеріали рослинного походження, що викорис- товуються, головним чи- ном, для набивки (ка- пок, луїзіанський мох, морські водорості), в тому числі у вигляді полотнищ на підкладці з інших матеріалів або без неї Матеріали рослинного походження, що викорис- товуються, головним чи- ном, для виробництва щіткових виробів і мі- телок (наприклад сорго, пирій і тампіоко) у в'язках, пучках або на- валом Сировина рослинна, не зазначена в іншому міс- ці Лярд, інший жир свиня- чий і жир домашньої птиці, топлений або не- топлений, екстрагований під тиском чи з допомо- гою розчинників чи не- екстрагований Жир великої і дрібної рогатої худоби, нетоп- лений чи топлений, екс- трагований під тиском чи з допомогою розчин- ників чи неекстрагова- ний Стеарин із жиру свиня- чого, яловичого або ба- ранячого і олеостеарин, олеомаргарин із свиня- чого сала, яловичого чи баранячого жиру, нес- мульгований, незмішаний або неприготовлений будь-яким іншим спосо- бом Жири, масла та їх фрак- ції з риб або морських ссавців, нерафіновані або рафіновані, але без зміни їх хімічного складу Риб'ячий жир, масло з риб та їх фракції, крім масла з печінки риб'- ячої, інші Овечий жиропіт і жирові речовини, одержувані з нього (включаючи лано- лін) Інші Жири і масла тварин та їх фракції, в тому чис- лі нерафіновані, або рафіновані, але без зміни їх хімічного складу Олія соєва та її фрак- ції, нерафіновані або рафіновані, але без зміни їх хімічного складу Олія арахісова та її фракції, нерафіновані або рафіновані, але без зміни їх хімічного складу Олія маслинова та її фракції, нерафіновані або рафіновані, але без зміни їх хімічного складу Інші види олії та фрак- цій, отримані тільки із маслин, нерафіновані чи рафіновані, але без зміни їх хімічного складу, суміші цих ви- дів олій або фракцій з олією або фракціями, класифікованими в то- варній позиції 15.09 Олія ріпакова, свиріпо- ва або гірчична та їх фракції, нерафіновані або рафіновані, але без зміни їх хімічного складу Жири і олія рослинні, інші (включаючи олію жожоба) та їх фракції, нерафіновані або рафі- новані, але без зміни їх хімічного складу Жири і масла тваринні або олія рослинна та їх фракції, повністю або частково гідроге- нізовані, перестери- фіковані, реетерифі- ковані або елаідині- зовані, нерафіновані чи рафіновані, але які не зазнали по- дальшої обробки Тваринні або рослинні жири і масла (олія), їх фракції, топлені, окис- лені, дегідровані, сульфовані, продуті або полімеризовані теплом у вакуумі чи в інертному газі або перероблені іншим способом, крім класифікованих в товар- ній позиції 15.16; не- харчові суміші тварин- них або рослинних жирів і масел (олії) та їх фракцій, не зазначені в іншому місці Кислоти промислові, жирні монокарбонові; олія окислена рафінова- на; спирти промислові, жирні Гліцерин, включаючи чистий; гліцеринова во- да і щолок Воски рослинні (крім тригліцеридів), віск бджолиний та інших ко- мах і спермацет, під- фарбовані або непідфар- бовані, рафіновані чи нерафіновані Дегра; залишки після обробки жирних речовин, тваринних або рослинних восків Ковбаси і аналогічні продукти з м'яса, м'яс- них субпродуктів або крові; харчові продук- ти, виготовлені на їх основі, інші: інші Вироби і консерви з м'яса, м'ясних субпро- дуктів або крові, інші Екстракти та соки з м'яса, риби або ракопо- дібних, молюсків або інших водних безхребет- них Готові продукти і кон- серви з риби; ікра осетрових (чорна ікра) та її замінники, виго- товлені з ікринок інших риб Цукор тростинний або з цукрового буряку і хі- мічно чиста сахароза в твердому стані Інші види цукру, вклю- чаючи хімічно чисті лактозу, мальтозу, глю- козу і фруктозу в твер- дому стані; сиропи цук- рові без додавання аро- матизуючих або фарбую- чих речовин; штучний мед, змішаний чи незмі- шаний з натуральним, карамельний кулер Меляса, отримана в ре- зультаті екстракції або рафінування цукру Кондитерські вироби з цукру, що не містять какао (включаючи білий шоколад) Шкаралупа, плівка, шкірка та інші відходи какао Какао-паста, в тому числі знежирена або незнежирена Масло-какао, жир і рід- ке масло з какао Какао-порошок без дода- вання цукру або інших підсолоджуючих речовин Шоколад та інші харчові продукти із вмістом ка- као Екстракт солодовий; харчові продукти з бо- рошна, крупи, крохмалю або солодового екстрак- ту без вмісту або з вмістом за масою менше як 50% какао, не зазна- чені в іншому місці, харчові продукти із си- ровини, вказаної в по- зиціях 04.01 - 04.04, без вмісту або з вміс- том за масою менше 40% какао Дитяче харчування, роз- фасоване для продажу вроздріб Вироби макаронні, в то- му числі варені або не- варені, з начинкою (з м'яса або інших продук- тів) і без неї або при- готовлені іншим спосо- бом; кускус Тапіока та її замінни- ки, приготовлені з крохмалю у формі плас- тівців, зерен, крупи або висівок, або анало- гічних формах Готові харчові продук- ти, отримані шляхом здуття або обжарювання зернових (наприклад, кукурудзяні пластівці); інші зернові, крім ку- курудзи у вигляді зе- рен, попередньо відва- рені, обжарені або при- готовлені іншим спосо- бом Хлібобулочні і борошня- ні кондитерські вироби, тістечка, печиво та ін- ші продукти хлібопе- карського виробництва без вмісту або із вміс- том какао; вафельні диски, порожні капсули, придатні для викорис- тання в фармацевтичних цілях, вафлі, рисовий папір і аналогічні про- дукти Гриби, включаючи трюфе- лі, приготовлені або консервовані без оцту або оцтової кислоти Плоди, горіхи, шкурка плодів та інші частини рослин, консервовані в цукрі (сушені, зацукро- вані, або глазуровані) Плоди, горіхи та інші їстівні частини рослин, приготовлені або кон- сервовані будь-яким способом, в тому числі з додаванням цукру або інших підсолоджуючих речовин чи спирту, не зазначені в іншому міс- ці Соки фруктові, (включа- ючи виноградне сусло), соки овочеві, незброд- жені та без додавання спирту, з додаванням або без додавання цукру чи інших підсолоджуючих речовин Сік томатний Сік виноградний (вклю- чаючи виноградне сусло) Сік яблучний Екстракти, есенції, концентрати кави, чаю або мате і вироби на таких основах чи на ос- нові кави, чаю або ма- те; цикорій обсмажений та інші обсмажені за- мінники кави і екстрак- ти, есенції та концент- рати з них Дріжджі (активні і не- активні); інші неактив- ні одноклітинні мікро- організми (крім вакцин, класифікованих у товар- ній позиції 30.02); го- тові пекарські порошки Продукти для соусів і соуси готові; добавки і приправи змішані; гір- чичний порошок і готова гірчиця Супи і бульйони готові і заготовки для їх при- готування; гомогенізо- вані суміші харчових продуктів Морозиво, інші види харчового льоду, без вмісту або із вмістом какао Харчові продукти, не зазначені в іншому міс- ці Оцет та його замінники, отримані з оцтової кис- лоти Борошно, мучка і грану- ли з м'яса або м'ясних субпродуктів, шкварки Борошно, мучка і грану- ли з риби або ракопо- дібних, молюсків або інших водних безхребет- них Висівки та інші відходи просівання, помолу або інших видів обробки зернових чи бобових культур, негранульовані або гранульовані Відходи виробництва крохмалю і аналогічні відходи; буряковий жом, жмихи цукрової тростини та інші відходи вироб- ництва цукру; нива чи брага, негранульовані або гранульовані Жмихи та інші тверді відходи, отримані внас- лідок екстракції соєвої олії, неподрібнені або подрібнені, неграну- льовані або гранульова- ні Жмихи та інші тверді відходи, отримані внас- лідок екстракції арахі- сової олії, неподрібне- ні або подрібнені, не- гранульовані або гра- нульовані Жмихи або інші тверді відходи, отримані внас- лідок екстракції рос- линних жирів або олії, крім класифікованих у товарних позиціях 23.04 або 23.05, неподрібнені або подрібнені, негра- нульовані або грану- льовані Винний відстій і винний камінь Продукти рослинного по- ходження і рослинні відходи, напівфабрика- ти, негранульовані або гранульовані, що вико- ристовуються для годів- лі тварин, не зазначені в іншому місці Продукти, що використо- вуються для годівлі тварин Які не містять крохмалю або містять не більш як 10% маси крохмалю: які не містять молочних продуктів або які міс- тять менш як 10% маси молочних продуктів; які містять від 10% до 50% маси молочних про- дуктів; які містять від 50% до 75% маси молочних про- дуктів; які містять не менш як 75% маси молочних про- дуктів Які містять більш як 10%, але не більш як 30% маси крохмалю: які не містять молочних продуктів або які міс- тять менш як 10% маси молочних продуктів; які містять не менш як 10%, але менш як 50% маси молочних продук- тів; які містять не менш як 50% маси молочних про- дуктів Які містять більш як 30% крохмалю: які не містять молочних продуктів або які міс- тять менш як 10% маси молочних продуктів; які містять від 10% до 50% маси молочних про- дуктів; які містять не менш як 50% маси молочних про- дуктів Які не містять крохма- лю, глюкози, глюкозного сиропу, мальтодекстри- ну, мальтодекстринового сиропу, але які містять молочні продукти Інші Розчинні рибні продукти чи продукти з інших морських ссавців | 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 0 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 0 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 0 0 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 0,05 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 20%, але не менш як 2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,05 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,05 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,8 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,8 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,8 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 л 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 л 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,45 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,18 екю за 1 л 20%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,6 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,9 екю за 1 кг 15%, але не менш як 1 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,015 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,015 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,015 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,09 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,6 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,6 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 0 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 0 0 0 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 20%, але не менш, як 0,04 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 10%, але не менш як 1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 2%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 0 5%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 0 20%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,05 екю за 1 кг 0 0 0 15%, але не менш як 0,012 екю за 1 кг 50%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,005 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 0 5%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,9 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,005 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,005 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 0 30%, але не менш як 1,2 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,9 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 50%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,7 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,45 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 2,4 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 2%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг | 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 0 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 0 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 0 0 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 0,05 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 20%, але не менш як 2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,05 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,05 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,8 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,8 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,8 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 л 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 л 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,45 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,18 екю за 1 л 20%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,6 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,9 екю за 1 кг 15%, але не менш як 1 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,015 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,015 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,015 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,09 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,6 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,6 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як о,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 0 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 0 0 0 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 20%, але не менш, як 0,04 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,06 екю за 1 кг 10%, але не менш як 1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 2%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 0 5%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 0 20%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,05 екю за 1 кг 0 0 0 15%, але не менш як 0,012 екю за 1 кг 50%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,005 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 0 5%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,9 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,005 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,005 екю за 1 кг 15%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,12 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 0 30%, але не менш як 1,2 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,9 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 50%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,03 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,2 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,7 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,45 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 л 30%, але не менш як 0,4 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,25 екю за 1 кг 30%, але не менш як 1,5 екю за 1 кг 30%, але не менш як 2,4 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,15 екю за 1 кг 20%, але не менш як 0,1 екю за 1 кг 2%, але не менш як 0,02 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,01 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 30%, але не менш як 0,3 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,003 екю за 1 кг 5%, але не менш як 0,04 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг 10%, але не менш як 0,08 екю за 1 кг |
Міністр
Кабінету Міністрів України
|
В. ПУСТОВОЙТЕНКО
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 8 листопада 1996 р. N 1378
"01.02 10000 Живі тварини (племінні) 0 10
01.03 10000 0 10
01.04 10100 0 10
01.04 20100 0 10
02.01 М'ясо великої рогатої худоби, 15 30
свіже або охолоджене
02.02 М'ясо великої рогатої худоби, 20 50
морожене
02.03 М'ясо свиней свіже, охолоджене або 20 50
морожене
02.04 М'ясо дрібної рогатої худоби, 15 30
свіже, охолоджене або морожене
02.05 М'ясо коней, ослів, мулів і лоша- 15 30
ків, свіже, охолоджене або морожене
02.06 Субпродукти великої рогатої худоби, 20 50
свиней, дрібної рогатої худоби, ко-
ней, ослів, лошаків, харчові, свіжі,
охолоджені або морожені
02.08 Інші м'ясо і субпродукти харчові, 5 30
свіжі, охолоджені або морожені
02.09 Свиняче сало, свинячий і пташиний 20 50
жир (нетоплений), свіжі, охолодже-
ні, морожені, солені в розсолі,
сушені або копчені
02.10 М'ясо і субпродукти харчові, солені 20 50
в розсолі, сушені або копчені, хар-
чова мука і порошки з м'яса або
субпродуктів
03.02 70000 Ікра осетрових і лососевих риб, 20 70
03.03 80000 делікатесна продукція з цінних видів
03.05 20000 риб та морепродуктів
04.01 Молоко і вершки незгущені, без 20 50
додавання цукру або інших підсолод-
жуючих речовин
04.02 Молоко і вершки згущені, з додатком 20 50
крім цукру або інших підсолоджуючих
речовин
04.02 10110 Дитяче харчування розфасоване 0 5
04.02 10990 для роздрібного продажу 0 5
04.02 21110 0 5
04.02 29990 0 5
04.07 Яйця птиць, в шкаралупі, свіжі, 20 50
консервовані або варені
10.01 10100 Посадковий матеріал (насіння) 0 20
10.05 10110 0 20
10.05 10130 0 20
10.05 10150 0 20
12.04 00100 0 5
12.05 00100 0 5
12.08 Шроти із насіння олійних культур 0 5
12.09 Посадковий матеріал (насіння) 0 5
12.11 Рослини, частини рослин, плоди і 0 10
насіння, що використовуються в
фармацевтичних цілях
12.14 Посадковий матеріал (насіння) 0 10
15.16 Жири і масла тваринні або олія 20 50
рослинна та їх фракції, повністю
або частково гідрогенізовані
15.20 Гліцерин, включаючи чистий, 0 20
гліцеринова вода і луг
16.01 00990 Ковбаси варені 50 100
17.01 Цукор тростинний або з цукрового 30 60
буряку і хімічно чиста сахароза в
твердому стані
18.01 00000 Какао, боби в зернах або мелені 0 10
18.06 Шоколад і шоколадні вироби 50 100".
"01.05.11000 Птиця жива домашня (півні, кури, 0,05 50
01.05 19100 качки, гуси, індики і цесарки)
01.05 19900 масою не більше 185 г
04.07 00110 Яйця птиці в шкаралупі для 0,05 50".
04.07 00190 інкубації
"07.02 00900 Томати свіжі і охолоджені
(з 15 травня по 31 жовтня) 30 40
07.04 90100 Капуста білокачанна та червонока- 30 40
чанна
07.06 Морква, ріпа, буряк столовий, 30 40
козелець, селера коренеплідна, редис
і інші аналогічні харчові коренепло-
ди, свіжі або охолоджені
07.07 00190 Огірки і корнішони свіжі або охолод- 30 40
жені (з 16 травня по 31 жовтня)
10.03 00900 Ячмінь інший 20 30
10.04 00900 Овес інший 20 30
10.08 10000 Гречка 20 30
10.08 20000 Просо 30 40".
"05.10 Жовч 0 10
06.04 99900 Коріння елеутерокока 0 20
09.04 20900 Перець роду Capsicum або роду 0 10
Pimenta
15.04 20900 Риб'ячий жир трісковий 0 20
15.05 90000 Ланолін безводний 0 20".
"05.11 10000 Сперма бугаїв 0.05 10
05.11 99900 Сперма жеребців, кнурів, баранів 0.05 10".
і цапів, а також ембріони коней,
великої рогатої худоби, свиней
овець і кіз
"23.09 10 Корм для собак або котів, 20 20".
розфасований для роздрібної торгівлі
"03.03 79830 Риба морожена, за винятком рибного 2 10
філе і м'яса риб, класифікованих у
товарній позиції 03.04; путасу
(некондиційна для годівлі хутрових
звірів)
03.03 79990 Риба морожена, за винятком рибного 2 10
філе і м'яса риб, класифікованих у
товарній позиції 03.04; інша (некон-
диційна для годівлі хутрових звірів)
23.01 10000 Борошно, мучка і гранули з м'яса 2 10
або м'ясних субпродуктів; шкварки
23.01 20000 Борошно, мучка і гранули з риби 2 10
або ракоподібних, молюсків чи
інших водних безхребетних
23.09 90100 Розчинні рибні продукти або 20 20".
продукти з інших морських ссавців,
тварин