27.07.2007 N 29/2-10.1/4546-ЕП
|
Регіональним митницям,
митницям, службам
з експертного забезпечення
митних органів
Т.в.о. начальника Управління
|
О.М.Литвин
|
Додаток
N з/п | Задекларований код УКТ ЗЕД (2371а-14, 2371б-14, 2371в-14) | Коротка назва товару | Підстава для обов'язкової лабораторної перевірки товару | Визначальні показники ідентифікації | Необхідна супровідна документація для проведення досліджень | Загальний обсяг проби (Дослідницька/ контрольна) |
1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6. | 7. |
1. | 0305 59 50 00 10% 0305 59 90 90 10% | Риба сушена, солона або у розсолі; риба гарячого або холодного копчення; рибне борошно, порошок та гранули, придатні для харчування | Можливість класифікації за кодамиУКТ ЗЕД (2371а-14) 1604 20 40 00 - 10% 1604 20 90 90 - 10% | Вид риби, ступінь переробки, наявність консервантів ароматизаторів, приправ, смакових добавок тощо | Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологія виробництва, фотокартки тощо | 1 кг / 1 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
2. | 0813 10 00 00 0% | Плоди сушені, крім тих, що включені до товарних позицій 0801-0806; суміші горіхів або сушених плодів цієї групи: - абрикоси | Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД (2371а-14) 2006 00 38 00 - 20% | Ступінь переробки, склад, призначення | Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту | 0,5 кг / 0,5 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
3. | 0910 50 00 00 0910 91 10 00 0910 91 90 00 0910 99 99 00 0% | Суміші прянощів | Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД (2371а-14) 2103 90 90 00 - 10% | Наявність смакових добавок, відмінних від спецій | Сертифікати, ТУ, специфікаційні дані | 0,3 кг / 0,3 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
4. | 1511 10 10 00 0% 1511 10 90 00 0% 1511 90 11 00 0% 1511 90 19 00 0% 1511 90 91 00 0% | Олія пальмова та її фракції, рафіновані або нерафіновані, але без зміни їх хімічного складу | Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД (2371а-14) 1511 90 99 00 - 5% | Ступінь переробки, склад, призначення | Сертифікати, ТУ, ГОСТи, технологічний регламент виготовлення продукту | 0,5 кг / 0,5 кг але не менше 1 уп. / 1 уп. для роздрібної торгівлі |
5. | 1517 90 99 10 0% | Суміші рослинних жирів | Можливість класифікації за кодами 1516 20 96 00 - 20% 1517 90 99 90 - 15% | Жирно-кислотний склад, хімічна структура | Сертифікат якості від виробника | 1 літр / 1 літр |
6. | 1901 10 00 00 0% | Продукти дитячого харчування, розфасовані для роздрібної торгівлі | Можливість класифікації в товарних підкатегоріях 2007 - 5%; 2104 - 7,5% | Визначення хімічного складу товару та фізичних характеристик визначальних для ідентифікації товару. Співвідношення в дитячому пюре фруктових компонентів і печива або каші | Інформація фірми- виробника про склад продукту (назва інгредієнтів та їх % вміст) | 1 уп. / 1 уп. |
7. | 2106 90 98 10 2106 90 98 30 2106 90 98 50 0% | Ароматизатори Емульгатори Стабілізатори | Можливість класифікації в товарних позиціях 2106 90 98 90 - 5% 2106 90 92 00 - 10% | Хімічний склад | Сертифікати, нормативно- технічна документація на товар, інформація про використання | 0,3 кг / 0,3 кг |
8. | 3902 10 00 00 0% | Поліпропілен у первинній формі | Можливість класифікації в товарній позиції 3902 30 00 90 - 5% | Вміст сополімерних ланок | Сертифікат якості від виробника | 0,2 кг / 0,2 кг |
9. | 3904 10 00 10 0% | ПВХ, не змішаний з іншими речовинами | Можливість класифікації за кодомУКТ ЗЕД (2371б-14) 3904 10 00 90 - 6,5% | Ситовий аналіз, сульфатна зола, вміст вологи, константа K | Сертифікат виробника про хімічний склад та фізико- хімічні характеристики | 0,2 кг / 0,2 кг |
10. | 6907 90 91 00 6907 90 99 00 7% | Плитка керамічна неглазурована | Можливість класифікації в товарних позиціях 6908 90 91 00 6908 90 99 00 - 10% | Наявність покриття, структура та склад матеріалу | Документація по технології виробництва, сертифікат якості | 1 шт. / 1 шт. |
Т.в.о. начальника Управління
|
О.М.Литвин
|