|07.14 |Маніок, маранта, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |вестіндська, салеп, |за 1 кг |за 1 кг | | | |груші земляні, батат | | | | | |та інші аналогічні | | | | | |коренеплоди, | | | | | |бульбоплоди з високим | | | | | |вмістом крохмалю або | | | | | |інуліну, свіжі або | | | | | |сушені, цілі, | | | | | |настругані, в | | | | | |гранулах; серцевина | | | | | |сагової пальми | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 8. | | Їстівні плоди та горіхи, шкірки цитрусових або баштанних культур | |----------------------------------------------------------------------| |08.01 | |0,2 євро |0,4 євро |1935 | |(крім | |за 1 кг |за 1 кг | | |08.01 30000) | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.01 30000 |Горіхи кеш'ю свіжі |0 % |0 % |З. У. | | |або сушені, очищені | | |468/97-ВР | | |від шкаралупи або | | |32/98-ВР | | |неочищені, зі шкіркою | | | | | |або без неї | | | | | |(безпосередньо в | | | | | |упаковках чистою | | | | | |вагою більш як 10 кг | | | | | |для промислової | | | | | |переробки) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.02 |Інші горіхи, свіжі |20 %, |40 %, |1935 | |(крім |або сушені, очищені |але не |але не | | |08.02 11, |від шкаралупи або |менше |менше | | |08.02 12, |неочищені, зі шкіркою |0,2 євро |0,4 євро | | |08.02 21000, |або без шкірки (крім |за 1 кг |за 1 кг | | |08.02 22000, |мигдалю, ліщини, | | | | |08.02 90900) |інших горіхів | | | | | |безпосередньо в | | | | | |упаковках чистою | | | | | |вагою більш як 10 | | | | | |кг) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.02.11, |Тільки мигдаль, |0 % |0 % |1935 | |08.02.12, |ліщина, інші горіхи, | | | | |08.02 21000, |безпосередньо в | | | | |08.02 22000, |упаковках чистою | | | | |08.02 90900 |вагою більше 10 кг | | | | | |для промислової | | | | | |переробки | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.03 00 |Банани, включаючи |20 %, |20 %, |З. У. | | |плантайни, свіжі або |але не |але не |32/98-ВР | | |сушені |менше |менше | | | | |0,1 євро |0,1 євро | | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.04 |Фініки, інжир, |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |ананаси, авокадо, |за 1 кг |за 1 кг | | | |гуаява, манго і | | | | | |мангостан (гарцинія) | | | | | |свіжі або сушені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.05 |Цитрусові плоди, |20 %, |20 %, |З. У. | | |свіжі або сушені |але не |але не |32/98-ВР | | | |менше |менше | | | | |0,1 євро |0,1 євро | | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.06 10 |Виноград свіжий |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.06.20 |Виноград сушений |0 % |0 % |З. У. | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.07 |Дині, кавуни та |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |папайа, свіжі |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.08 |Яблука, груші та |0,5 євро |1 євро |1935 | | |айва, свіжі |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.09 |Абрикоси, вишня і |0,5 євро |1 євро |1935 | | |черешня, персики |за 1 кг |за 1 кг | | | |(включаючи | | | | | |нектарини), сливи і | | | | | |терен, свіжі | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.10 | |0,6 євро |1,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.11 |Плоди і горіхи (свіжі |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |або варені у воді або |за 1 кг |за 1 кг | | | |на пару), морожені, з | | | | | |додаванням або без | | | | | |додавання цукру чи | | | | | |інших підсолоджуючих | | | | | |речовин | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.12 | |0,15 |0,3 євро |1935 | | | |євро за |за 1 кг | | | | |1 кг | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.13 | |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |08.14.00000 | |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 9. | | Кава, чай, мате (парагвайський чай) і прянощі | |----------------------------------------------------------------------| |09.01 (крім |Кава, смажена і |0,1 євро |0,1 євро |З. У. | |09.01 11000, |несмажена, з кофеїном |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | |09.01 12000, |або без кофеїну, | | | | |09.01 30000) |плодова м'якоть та | | | | | |оболонки зерен кави, | | | | | |замінники кави, які | | | | | |містять каву у | | | | | |будь-якій пропорції | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.01 11000, |Кава несмажена, |0 % |0 % |З. У. | |09.01 12000, |плодова м'якоть та | | |468/97-ВР | |09.01 30000 |оболонки зерен кави | | |32/98-ВР | | |для промислової | | | | | |переробки | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.02 |Чай, ароматизований |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |або неароматизований |за 1 кг |за 1 кг | | | |(крім чаю в упаковках | | | | | |чистою вагою не | | | | | |більше 10 кг для | | | | | |промислового | | | | | |використання) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.02 |Тільки чай, |0 % |0 % |1935 | | |ароматизований або | | | | | |неароматизований в | | | | | |упаковках чистою | | | | | |вагою більше 10 кг | | | | | |для промислового | | | | | |користування | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.03 00000 |Мате |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.04 |Перець, сушений, |0 % |0 % |З. У. | | |дроблений або | | |468/97-ВР | | |молотий | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.05 00000 |Ваніль |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.06 |Кориця та квіти |0 % |0 % |З. У. | | |коричного дерева | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.07 00000 |Гвоздика |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.08 |Мускатний горіх, |0 % |0 % |З. У. | | |мацисі, кардамон | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |09.09, |Насіння анісу, |0 % |0 % |З. У. | |09.10 |бад'яну, фенхелю, | | |468/97-ВР | | |коріандру, кмину, | | |32/98-ВР | | |ягоди ялівцю, імбир, | | | | | |шафран, лавровий | | | | | |лист, карріта, інші | | | | | |прянощі | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 10. | | Зернові хліба | |----------------------------------------------------------------------| |10.01 |Пшениця і |40 євро |80 євро |1935 | |(крім |пшенично-житня суміш |за 1 т |за 1 т | | |10.01 10100, |(меслин) | | | | |10.01 90910) | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.01 10 |Пшениця тверда |40 євро |80 євро |1935 | | | |за 1 т |за 1 т | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.01 10100, |Пшениця тверда |0 % |0 % |З. У. | |10.01 90910 |насіннєва, пшениця | | |468/97-ВР | | |м'яка і | | |32/98-ВР | | |пшенично-житня суміш | | | | | |для посіву | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.02 00000 |Жито |20 євро |40 євро |1935 | | | |за 1 т |за 1 т | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.03 00 |Ячмінь |20 євро |40 євро |1935 | | | |за 1 т |за 1 т | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.04 00 |Овес |20 євро |40 євро |1935 | | | |за 1 т |за 1 т | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.05 |Кукурудза |30 %, |30 %, |З. У. | |(крім | |але не |але не |468/97-ВР | |призначених | |менше 20 |менше 20 |32/98-ВР | |для посіву) | |євро за |євро за | | | | |1 т |1 т | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.05 10 |Кукурудза насіннєва, |0 % |0 % |З. У. | | |включаючи гібридну | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.06 |Рис |10 %, |10 %, |З. У. | | | |але не |але не |468/97-ВР | | | |менше |менше |32/98-ВР | | | |0,03 |0,03 | | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.07 00 |Сорго зернове |0,02 |0,04 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |10.08 |Гречка, просо і |0,05 |0,1 євро |1935 | | |канаркове насіння; |євро за |за 1 кг | | | |інші зернові |1 кг | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 11. | | Продукція борошномельно-круп'яної промисловості, солод, крохмаль, | | інулін, пшенична клейковина | |----------------------------------------------------------------------| |11.01 00000 |Борошно пшеничне або |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |пшенично-житнє |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.02 |Борошно з інших |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |зернових, крім |за 1 кг |за 1 кг | | | |пшеничного або | | | | | |пшенично-житнього | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.03 |Крупи і гранули |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |зернових |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.04 | |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.05 |Борошно, крупа, |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |пластівці і гранули |за 1 кг |за 1 кг | | | |картопляні | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.06 | |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.07 | |30 %, |30 %, |З. У. | | | |але не |але не |468/97-ВР | | | |менше |менше |32/98-ВР | | | |0,1 євро |0,1 євро | | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.07 10990 - |Солод, підсмажений |30 % |30 % |З. У. | |11.07 20000 |або непідсмажений, | | |468/97-ВР | | |інший | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.08 |Крохмаль, інулін |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |11.09 00000 |Клейковина пшенична |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | |висушена або сира |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 12. | | Олійне насіння і плоди, інше насіння, плоди і зерно, лікарські | | рослини і рослини для технічних цілей, солома, фураж | |----------------------------------------------------------------------| |12.01 00 |Соя |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.02 |Арахіс, не |0,05 |0,1 євро |1935 | | |підсмажений і не |євро за |за 1 кг | | | |приготовлений якимось |1 кг | | | | |іншим способом, | | | | | |лущений або не | | | | | |лущений, подрібнений | | | | | |або неподрібнений | | | | | |(крім арахісу | | | | | |безпосередньо у | | | | | |джутових мішках | | | | | |чистою вагою 25 кг і | | | | | |більше) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.02 |Тільки арахіс, не |0 % |0 % |1935 | | |підсмажений і не | | | | | |приготовлений якимось | | | | | |іншим способом, | | | | | |лущений або не | | | | | |лущений, подрібнений | | | | | |або неподрібнений | | | | | |безпосередньо у | | | | | |джутових мішках | | | | | |чистою вагою 25 кг і | | | | | |більше) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.03 00000 |Копра |0,03 |0,06 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.04 00100 |Насіння льону, |0 % |0 % |З. У. | | |подрібнене або | | |468/97-ВР | | |неподрібнене: для | | |32/98-ВР | | |посіву | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.04 00900 |Насіння льону, |0,03 |0,06 |1935 | | |подрібнене або |євро за |євро за | | | |неподрібнене: інше |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.05 00100 |Насіння рапсу, |0 % |0 % |З. У. | | |подрібнене або | | |468/97-ВР | | |неподрібнене: для | | |32/98-ВР | | |посіву | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.05 00900 |Насіння рапсу, |0,02 |0,04 |1935 | | |подрібнене або |євро за |євро за | | | |неподрібнене: інше |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.06 00100 |Насіння соняшнику, |0 % |0 % |З. У. | | |бите або ціле: | | |468/97-ВР | | |для посіву | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.06 00900 |Насіння соняшнику, |0,5 євро |1 євро |1935 | | |бите або ціле: |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.07 |Насіння і плоди |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |олійних культур, |за 1 кг |за 1 кг | | | |інші, подрібнені або | | | | | |неподрібнені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.08 |Борошно і шрот із |0,3 євро |0,6 євро |1935 | |(крім |насіння або плодів |за 1 кг |за 1 кг | | |12.08 10000) |олійних культур, крім | | | | | |насіння гірчиці | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.08 10000 |Тільки соєвий шрот |0 % |0 % |З. У. | | | | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.09 |Насіння, плоди і |0 % |0 % |З. У. | | |спори для посіву | | |468/97-ВР | | |(буряку, люцерни, | | |32/98-ВР | | |конюшини, інших) | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.09 11000 |Насіння цукрових |70 % |70 % |З. У. | | |буряків | | |518-XIV | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.10 |Хміль |50 %, |50 %, |З. У. | | | |але не |але не |468/97-ВР | | | |менше 2 |менше 2 |32/98-ВР | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.11 |Рослини та їхні |0 % |0 % |З. У. | | |частини, що | | |468/97-ВР | | |використовуються у | | |32/98-ВР | | |фармацевтичних, | | | | | |інсектицидних, | | | | | |фунгіцидних та | | | | | |аналогічних цілях, | | | | | |свіжі, сушені, цілі, | | | | | |дроблені або молоті | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.12 |Боби рожкового |15 %, |15 %, |З. У. | |(крім |дерева, морські та |але не |але не |468/97-ВР | |12.12 91, |інші водорості, |менше |менше |32/98-ВР | |12.12 92000) |цукрова тростина, |0,05 |0,05 | | | |кісточки і ядра |євро за |євро за | | | |плодів, інші продукти |1 кг |1 кг | | | |рослинного | | | | | |походження, в іншому | | | | | |місці не зазначені | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.12 91 |Цукровий буряк |30 %, |30 %, |З. У. | | |свіжий, сушений або |але не |але не |468/97-ВР | | |розмелений в порошок |менше |менше |32/98-ВР | | | |0,15 |0,15 | | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.12 92000 |Цукрова тростина |50 %, |50 %, |З. У. | | | |але не |але не |468/97-ВР | | | |менше |менше |32/98-ВР | | | |0,1 євро |0,1 євро | | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.13 00000 | |0,03 |0,06 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |12.14 | |0,01 |0,02 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 13. | | Шелак, камеді, смоли, інші рослинні соки і екстракти | |----------------------------------------------------------------------| |13.01, |Шелак, камеді, смоли, |0 % |0 % |З. У. | |13.02 |гумісмоли, інші | | |468/97-ВР | |(крім |рослинні соки і | | |32/98-ВР | |13.02 13000) |екстракти | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |13.02 13000 |Екстракти і соки |2,5 євро |5 євро |1935 | | |хмелю |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 14. | | Рослинні матеріали для виготовлення плетених виробів, інші продукти | | рослинного походження, в іншому місці не зазначені | |----------------------------------------------------------------------| |14.01 - | |0,005 |0,01 |1935 | |14.04 | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 15. | | Жири, масла, олія тваринного або рослинного походження, продукти їх | | розщеплення, приготовлені харчові жири, віск тваринного або | | рослинного походження | |----------------------------------------------------------------------| |15.01 00 |Лярд, інший жир |0,15 |0,3 євро |1935 | | |свинячий та жир |євро за |за 1 кг | | | |свійської птиці, |1 кг | | | | |топлений або | | | | | |нетоплений, | | | | | |екстрагований під | | | | | |тиском чи з допомогою | | | | | |розчинників або | | | | | |неекстрагований | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.02 00 |Жир великої і дрібної |0,15 |0,3 євро |1935 | | |рогатої худоби, |євро за |за 1 кг | | | |топлений або |1 кг | | | | |нетоплений, | | | | | |екстрагований під | | | | | |тиском або з | | | | | |допомогою розчинників | | | | | |або неекстрагований | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.03 00 | |0,15 |0,3 євро |1935 | | | |євро за |за 1 кг | | | | |1 кг | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.04 |Жири, масла та їх |0,05 |0,1 євро |1935 | | |фракції з риб чи |євро за |за 1 кг | | | |морських ссавців, |1 кг | | | | |нерафіновані або | | | | | |рафіновані, але без | | | | | |зміни їх хімічного | | | | | |складу | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.05 | |0,15 |0,3 євро |1935 | | | |євро за |за 1 кг | | | | |1 кг | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.06 00000 | |0,1 євро |0,2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.07 |Олія соєва та її |0,3 євро |0,6 євро |1935 | |(крім |фракції, нерафіновані |за 1 кг |за 1 кг | | |15.07 10100, |або рафіновані, але | | | | |15.07 90100) |без зміни їх | | | | | |хімічного складу | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.08 |Олія арахісова та її |0,5 євро |1 євро |1935 | |(крім |фракції, нерафіновані |за 1 кг |за 1 кг | | |15.08 10100, |або рафіновані, але | | | | |15.08 90100) |без зміни їх | | | | | |хімічного складу | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.09 | |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.10 00 | |0,5 євро |1 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.11 |Олія пальмова та її |0 % |0 % |З. У. | | |фракції, нерафіновані | | |32/98-ВР | | |або рафіновані, але | | | | | |без зміни їх | | | | | |хімічного складу | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.12 |Олія соняшникова, |0,8 євро |1,6 євро |1935 | |(крім |сафлорова або з |за 1 кг |за 1 кг | | |15.12 11100, |бавовни та їх | | | | |15.12 19100, |фракції, нерафіновані | | | | |15.12 21, |або рафіновані, але | | | | |15.12 29) |без зміни їх | | | | | |хімічного складу | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.12 11100, |Олія соняшникова або |10 % |10 % |З. У. | |15.12 19100 |сафлорова та їх | | |468/97-ВР | |15.12 21, |фракції сирі та інші | | |32/98-ВР | |15.12 29 |для технічного і | | | | | |промислового | | | | | |використання, крім | | | | | |виробництва продуктів | | | | | |харчування для | | | | | |людини; олія з | | | | | |бавовни; інші | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.13 | |0 % |0 % |З. У. | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.14 |Олія ріпакова, |0,15 |0,3 євро |1935 | |(крім |свиріпова або |євро за |за 1 кг | | |15.14 10100, |гірчична та їх |1 кг | | | |15.14 90100) |фракції, нерафіновані | | | | | |або рафіновані, але | | | | | |без зміни їх | | | | | |хімічного складу | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.15 |Жири та олія |0,15 |0,3 євро |1935 | |(крім |рослинного |євро за |за 1 кг | | |15.15 19100, |походження, інші |1 кг | | | |15.15 21, |(включаючи олію | | | | |15.15 29100, |жожоба) та їх | | | | |15.15 30100, |фракції, нерафіновані | | | | |15.15 30900, |або рафіновані, але | | | | |15.15 50110, |без зміни їх | | | | |15.15 50910, |хімічного складу | | | | |15.15 90210, | | | | | |15.15 90310, | | | | | |15.15 90400, | | | | | |15.15 90600) | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.15 30100, |Рицинова олія |0 % |0 % |З. У. | |15.15 30900 |(касторова) | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.15 21 |Олія з кукурудзи |0,8 євро |1,6 євро |1935 | | |сира |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.07 10100, |Олія соєва, |5 % |5 % |З. У. | |15.07 90100, |арахісова, сафлорова, | | |32/98-ВР | |15.08 10100, |бавовняна, лляна, | | | | |15.08 90100, |призначені для | | | | |15.14 10100, |технічного і | | | | |15.14 90100, |промислового | | | | |15.15 29100, |використання, крім | | | | |15.15 19100, |виробництва продуктів | | | | |15.15 50110, |харчування для | | | | |15.15 50910, |людини | | | | |15.15 90210, | | | | | |15.15 90310, | | | | | |15.15 90400, | | | | | |15.15 90600 | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.16 |крім рослинних жирів |30 %, |60 %, |1935 | |(крім |та їх фракцій для |але не |але не | | |15.16 20990) |виготовлення харчових |менше |менше | | | |продуктів в упаковці |0,12 |0,24 | | | |чистою вагою понад 1 |євро за |євро за | | | |кг |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.16 20990 |Тільки рослинні жири |0 % |0 % |1935 | | |та їх фракції для | | | | | |виготовлення харчових | | | | | |продуктів в упаковці | | | | | |чистою вагою понад 1 | | | | | |кг | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.17 |крім сумішей |1 євро |2 євро |1935 | |(крім |рослинних жирів для |за 1 кг |за 1 кг | | |15.17 90990) |виготовлення харчових | | | | | |продуктів | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.17 90990 |Тільки суміші |0 % |0 % |1935 | | |рослинних жирів для | | | | | |виготовлення харчових | | | | | |продуктів | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.18 00 | |0,1 євро |0,2 євро |1935 | |(крім | |за 1 кг |за 1 кг | | |15.18 00100) | | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.18 00100 |Ліноксин, фіксовані |5 % |5 % |З. У. | | |рослинні масла рідкі, | | |468/97-ВР | | |змішані для | | |32/98-ВР | | |технічного та | | | | | |промислового | | | | | |використання, крім | | | | | |виробництва харчових | | | | | |продуктів для людини | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.19 | |0,01 |0,02 |1935 | | | |євро за |євро за | | | | |1 кг |1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.20 |Гліцерин, гліцеринова |0 % |0 % |З. У. | | |вода та луг | | |468/97-ВР | | | | | |32/98-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.21 |Воски рослинні (крім |0,2 євро |0,4 євро |1935 | | |тригліцеридів), віск |за 1 кг |за 1 кг | | | |бджолиний та інших | | | | | |комах і спермацет, | | | | | |підфарбовані або | | | | | |непідфарбовані, | | | | | |рафіновані або | | | | | |нерафіновані | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |15.22.00 |Дегра; залишки після |0,3 євро |0,6 євро |1935 | | |обробки жирових |за 1 кг |за 1 кг | | | |речовин або восків | | | | | |рослинного або | | | | | |тваринного | | | | | |походження | | | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 16. | | Вироби з м'яса, риби, ракоподібних, молюсків та інших безхребетних | |----------------------------------------------------------------------| |16.01 00 |Ковбаси та аналогічні |30 %, |30 %, |З. У. | | |продукти з м'яса, |але не |але не |468/97-ВР | | |м'ясних субпродуктів |менше |менше |32/98-ВР | | |або крові, харчові |1,2 євро |1,2 євро | | | |продукти, виготовлені |за 1 кг |за 1 кг | | | |на їх основі | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.02 |Інші готові або |30 %, |30 %, |З. У. | | |консервовані продукти |але не |але не |468/97-ВР | | |з м'яса, м'ясних |менше |менше |32/98-ВР | | |субпродуктів або |0,8 євро |0,8 євро | | | |крові |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.03 00 |Екстракти і соки з |0,8 євро |1,6 євро |1935 | | |м'яса, риби або |за 1 кг |за 1 кг | | | |ракоподібних, | | | | | |молюсків або інших | | | | | |водних безхребетних | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.04 |Готові або |20 %, |20 %, |З. У. | |(крім |консервовані продукти |але не |але не |468/97-ВР | |16.04 30100, |з риби |менше |менше |32/98-ВР | |16.04 30900) | |0,2 євро |0,2 євро | | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.04 30100 |Ікра осетрових (чорна |10 євро |10 євро |З. У. | | |ікра) |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.04 30900 |Замінники ікри, |6 євро |6 євро |З. У. | | |виготовлені з ікринок |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | | |інших риб | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.05 10000 |Краби готові або |6 євро |6 євро |З. У. | | |консервовані |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.05 20000 |Креветки готові або |4 євро |4 євро |З. У. | | |консервовані |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.05 30000 |Омари готові або |8 євро |8 євро |З. У. | | |консервовані |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.05 40000 |Інші ракоподібні |4 євро |4 євро |З. У. | | |готові або |за 1 кг |за 1 кг |313/96-ВР | | |консервовані | | | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |16.05 90 | |2 євро |2 євро |1935 | | | |за 1 кг |за 1 кг | | |----------------------------------------------------------------------| | Група 17. | | Цукор і кондитерські вироби з цукру | |----------------------------------------------------------------------| |17.01 |Цукор тростинний або |50 %, |50 %, |З. У. | | |з цукрового буряку і |але не |але не |468/97-ВР | | |хімічно чиста |менше |менше |32/98-ВР | | |сахароза у твердому |0,3 євро |0,3 євро | | | |стані |за 1 кг |за 1 кг | | |--------------+----------------------+---------+---------+------------| |17.02 |Інші види цукру, |0,3 євро |0,6 євро |1935 | |(крім |включаючи хімічно |за 1 кг |за 1 кг | | |17.02 90900) |чисті лактозу, | | | | | |мальтозу, глюкозу і | | | | | |фруктозу в твердому | | | | | |стані; сиропи цукрові | | | | | |без додавання | | | | | |ароматичних або | | | |