УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
Н А К А З
Про внесення змін до звітів форм NN 1-РС, 2-РС та кодів продукції
(Витяг)
Відповідно до пункту 16 постанови Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року N 1266 (
1266-2002-п)
"Про затвердження Порядку визначення виробників і покупців спирту та здійснення контролю за його обігом", із змінами і доповненнями, та на виконання наказу ДПА України від 07.04.2004 N 206 "Про затвердження Заходів щодо посилення контролю за виробництвом та обігом спирту та алкогольних напоїв", НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до додатка 1 (форма N 1-РС) "Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту", додатка 2 (форма N 2-РС) "Звіт про надходження та використання спирту виробниками спиртовмісної продукції" до наказу ДПА України від 22.10.2002 N 504 (
v0504225-02)
"Про затвердження форм звітності щодо обігу спирту, алкогольних напоїв та спиртовмісної продукції" та до кодів продукції (додаток N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС) (додаються).
1.1. Зміни до звітів форм NN 1-РС, 2-РС (
v0504225-02)
та кодів продукції, затверджені цим наказом, набирають чинності з 1 листопада 2004 року.
<...>
Голова
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державного
комітету статистики
України
|
Ф.О.Ярошенко
О.Г.Осауленко
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Державної
податкової адміністрації
України
30.09.2004 N 572
ЗМІНИ
до додатка 1 (форма N 1-РС) "Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту", додатка 2 (форма N 2-РС) "Звіт про надходження та використання спирту виробниками спиртовмісної продукції" до наказу ДПА України від 22.10.2002 N 504 "Про затвердження форм звітності щодо обігу спирту, алкогольних напоїв та спиртовмісної продукції" та до кодів продукції (додаток N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС)
I. У додаток 1 до наказу ДПА України від 22.10.2002 N 504 (
v0504225-02)
внести такі зміни:
1.1. Кодову частину форми N 1-РС (
v0504225-02)
"Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту" викласти в такій редакції згідно з додатком 1 до Змін.
1.2. Пояснення щодо заповнення звіту про обсяги виробництва та реалізації спирту викласти в такій редакції:
Пояснення щодо заповнення звітності про обсяги виробництва та реалізації спирту
Звітність про обсяги виробництва та реалізації спирту подають суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності, які виробляють спирт етиловий, коньячний і плодовий, спирт етиловий ректифікований виноградний, спирт етиловий ректифікований плодовий, спирт-сирець виноградний, спирт-сирець плодовий, спирт етиловий ректифікований денатурований, спирт етиловий денатурований (спирт технічний), високооктанову кисневмісну добавку до бензинів (далі - ВКД), абсолютований спирт (далі - спирт), фракцію головну етилового спирту, до органів державної податкової служби за місцем реєстрації. Одиниці виміру для спирту, крім ВКД, - декалітри безводного спирту (далі - дал б. с.), для ВКД - тонни, для фракції головної етилового спирту - декалітри (далі - дал). Інформація про надходження на підприємство конфіскованої продукції вноситься до форм звітності окремим рядком. Кожен розділ форм звітності оформлюється на окремому аркуші. Форми звітності органами державної податкової служби заповнюються в розрізі підприємств, підсумок - по видах продукції. Графи 1, 2, 3 у розділах 1, 2 суб'єкти підприємницької діяльності не заповнюють.
Розділ 1. Рух спирту
1. У графі 1 вказується код області, в якій зареєстрований виробник спирту, фракції головної етилового спирту згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей".
2. У графі 2 вказується назва виробника спирту, фракції головної етилового спирту.
3. У графі 3 вказується код ЄДРПОУ виробника спирту, фракції головної етилового спирту.
4. У графах 4, 5 вказується відповідно вид та код спирту, фракції головної етилового спирту згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
5. У графі 6 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту в місцях зберігання на початок звітного місяця.
6. У графі 7 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту, виробленої та переданої в місця їх зберігання.
7. У графі 8 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту, отриманої зі сторони до місць їх зберігання, в тому числі конфіскованих.
8. У графі 9 вказується загальна кількість реалізованого спирту, фракції головної етилового спирту.
9. У графі 10 вказується загальна кількість реалізованого спирту, фракції головної етилового спирту на внутрішній ринок.
10. У графі 11 вказується загальна кількість реалізованого спирту, фракції головної етилового спирту на експорт.
11. У графі 12 вказуються втрати спирту, фракції головної етилового спирту при зберіганні, відпуску на лабораторні потреби тощо.
12. У графі 13 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту в місцях зберігання на кінець звітного місяця.
Розділ 2. Реалізація спирту
1. У графі 1 вказується код області, в якій зареєстрований виробник спирту, фракції головної етилового спирту, згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей".
2. У графі 2 вказується назва виробника спирту, фракції головної етилового спирту.
3. У графі 3 вказується код ЄДРПОУ виробника спирту, фракції головної етилового спирту.
4. У графі 4 вказується код області, в якій зареєстрований споживач спирту, фракції головної етилового спирту, згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей", якщо експорт спирту - необхідно ставити 28.
5. У графі 5 вказується назва споживача спирту, фракції головної етилового спирту, якщо здійснюється експорт спирту вказується назва споживача та країна.
6. У графі 6 вказується код ЄДРПОУ споживача спирту, фракції головної етилового спирту.
7. У графі 7 вказується кількість отриманого спирту, фракції головної етилового спирту.
8. У графах 8, 9 вказується відповідно вид та код відвантаженого спирту, фракції головної етилового спирту, згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
9. У графах 10, 11 вказується відповідно номер та дата наряду на відпуск спирту, фракції головної етилового спирту, згідно з яким було відвантажено продукцію.
10. У графах 12, 13 вказується відповідно номер та дата товарно-транспортної накладної або накладної залізниці.
11. У графах 14, 15 вказується відповідно вид та код продукції, на виробництво якої отримується спирт, фракції головної етилового спирту згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
12. У графі 16 вказуються необхідні роз'яснення (при відповідальному зберіганні продукції вказується номер та дата договору).
II. До додатка 2 до наказу ДПА України від 22.10.2002 N 504 (
v0504225-02)
внести такі зміни:
2.1. Кодову частину форми N 2-РС "Звіт про надходження та використання спирту виробниками спиртовмісної продукції", а також розділи 1 та 3 викласти в редакції згідно з додатком 2 до Змін.
2.2. Доповнити форму N 2-РС розділом 4 "Обіг виноматеріалів" згідно з додатком 3 до Змін.
2.3. Пояснення щодо заповнення звіту про надходження та використання спирту виробниками спиртовмісної продукції викласти в такій редакції:
Пояснення щодо заповнення звітності про надходження та використання спирту виробниками спиртовмісної продукції
Звітність про надходження та використання спирту подають суб'єкти підприємницької діяльності, незалежно від форм власності, які отримують спирт, в тому числі по імпорту, фракцію головну етилового спирту, виробляють алкогольні напої, виноматеріали, іншу спиртовмісну продукцію. Кожен розділ звітності оформлюється на окремому аркуші. Інформація про надходження на підприємство конфіскованої продукції вноситься до форм звітності окремим рядком. Органи державної податкової служби заповнюють форми звітності в розрізі підприємств, підсумок - по видах продукції. Графи 1, 2, 3 у розділах 1, 2, 3 суб'єктами підприємницької діяльності не заповнюються.
Розділ 1. Рух спирту в місцях його зберігання
1. У графі 1 вказується код області, в якій зареєстрований виробник спиртовмісної продукції, згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей".
2. У графі 2 вказується назва виробника спиртовмісної продукції.
3. У графі 3 вказується код ЄДРПОУ виробника спиртовмісної продукції.
4. У графі 4 вказується код спирту згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
5. У графі 5 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту в місцях зберігання на початок звітного місяця.
6. У графі 6 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту отриманого від постачальника на підприємство в місця його зберігання.
7. У графі 7 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту, отриманого з інших джерел, в тому числі по імпорту.
8. У графі 8 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту, яку з місця його зберігання передано на виробництво.
9. У графі 9 вказуються втрати спирту, фракції головної етилового спирту при зберіганні, відпуску на лабораторні потреби тощо.
10. У графі 10 вказується кількість спирту, фракції головної етилового спирту в місцях зберігання на кінець звітного місяця.
11. У графі 11 вказується код мети використання спирту, фракції головної етилового спирту згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
Розділ 2. Надходження спирту
1. У графі 1 вказується код області, в якій зареєстровано виробника спиртовмісної продукції згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей".
2. У графі 2 вказується назва виробника спиртовмісної продукції.
3. У графі 3 вказується код ЄДРПОУ виробника спиртовмісної продукції.
4. У графі 4 вказується код області згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей", в якій зареєстровано постачальника спирту, фракції головної етилового спирту, якщо здійснюється імпорт спирту - необхідно ставити 28.
5. У графі 5 вказується назва постачальника спирту, фракції головної етилового спирту, якщо здійснюється імпорт спирту - вказується назва постачальника та країна.
6. У графі 6 вказується код ЄДРПОУ постачальника спирту, фракції головної етилового спирту.
7. У графі 7 вказується кількість отриманого спирту, фракції головної етилового спирту.
8. У графах 8, 9 вказується відповідно вид та код отриманого спирту, фракції головної етилового спирту згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
9. У графах 10, 11 вказується відповідно номер та дата наряду на відпуск спирту, згідно з яким було відвантажено спирт.
10. У графах 12, 13 вказується відповідно номер та дата товарно-транспортної накладної або накладної залізниці.
11. У графах 14, 15 вказується відповідно вид та код продукції, на виробництво якої отримано спирт, фракцію головну етилового спирту, згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
12. У графі 16 вказуються необхідні роз'яснення (якщо продукція знаходилась на відповідальному зберіганні - вказується номер та дата договору).
Розділ 3. Виробництво та реалізація алкогольних напоїв, виноматеріалів та іншої спиртовмісної продукції
1. У графі 1 вказується код області, в якій зареєстрований виробник спиртовмісної продукції згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей".
2. У графі 2 вказується назва виробника спиртовмісної продукції.
3. У графі 3 вказується код ЄДРПОУ виробника спиртовмісної продукції.
4. У графі 4, 5 вказується відповідно вид та код продукції згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції"*.
_______________
* Звітні дані по коду продукції 16 включають інформацію щодо лікеро-горілчаних виробів міцністю від 1,2 % до 60 %, якщо до складу зазначеної продукції входять напої міцністю від 1,2 % до 8,5 % - код продукції 17 та від 8,5 % до 25 % - код продукції 18, то їх необхідно виділяти окремими рядками. Дані по горілках, горілках особливих, лікеро-горілчаних виробах, в тому чисті лікеро-горілчаних напоях міцністю від 1,2 % до 8,5 % та від 8,5 % до 25 %, вносяться у таблицю в декалітрах безводного спирту та у декалітрах об'ємних одиниць.
5. У графі 6 вказуються одиниці виміру, в яких складається звіт, а саме:
горілка та лікеро-горілчані вироби - дал,
горілка та лікеро-горілчані вироби - дал б.с.,
вино та виноматеріали - дал,
оцет, есенції харчові - дал,
незазначені види спиртовмісної продукції - згідно з номенклатурою продукції промисловості.
6. У графі 7 вказується кількість алкогольних напоїв, виноматеріалів та іншої спиртовмісної продукції в місцях зберігання на початок звітного місяця.
7. У графі 8 вказується кількість готової продукції, яка передана з виробництва до місця її зберігання.
8. У графі 9 вказується кількість готової продукції, яка поступила в місце зберігання з торгівельної мережі, конфіскована продукція тощо.
9. У графі 10 вказується загальна кількість реалізованої продукції.
10. У графі 11 вказується кількість продукції, яка реалізована на внутрішній ринок.
11. У графі 12 вказується кількість виноматеріалу, яка відпущена іншим підрозділом підприємства для виробництва алкогольної продукції.
12. У графі 13 вказується кількість продукції, яка реалізується на експорт.
13. У графі 14 вказуються втрати при зберіганні, відпуск продукції на лабораторні потреби тощо.
14. У графі 15 вказується кількість алкогольних напоїв, виноматеріалів та іншої спиртовмісної продукції в місцях зберігання на кінець звітного місяця.
15. У графі 16 надається пояснення до граф 9 і 14 та інші пояснення.
Звітні дані по коду продукції 20 включають інформацію щодо виноматеріалів виноградних, а окремими рядками необхідно виділити виноматеріали виноградні столові ординарні - код продукції 21 та виноматеріали виноградні кріплені ординарні - код продукції 22, виноматеріали виноградні столові марочні - код продукції 23, виноматеріали виноградні кріплені марочні 24.
Звітні дані по коду продукції 26 включають інформацію щодо вин виноградних, а окремими рядками необхідно виділити вина виноградні столові сухі ординарні - код продукції 27, вина виноградні столові напівсухі - код продукції 28, вина виноградні столові напівсолодкі - код продукції 29, вина виноградні кріплені міцні ординарні - код продукції 30, вина виноградні кріплені десертні ординарні - код продукції 31, вина виноградні столові сухі марочні - код продукції 32, вина виноградні кріплені міцні марочні - код продукції 33, вина виноградні кріплені десертні марочні - код продукції 34.
Розділ 4. Обіг виноматеріалів
Розділ 4 заповнюють постачальники або споживачі виноматеріалів.
1. У графі 1 вказується складач звіту (під кодом 1 - постачальник виноматеріалів; під кодом 2 - споживач виноматеріалів).
2. У графі 2 вказується код області постачальника виноматеріалів згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей", в якій зареєстровано постачальника виноматеріалів, якщо здійснюється імпорт виноматеріалів - необхідно ставити 28.
3. У графі 3 вказується назва постачальника виноматеріалів, якщо здійснюється імпорт виноматеріалів - вказується назва постачальника та країна.
4. У графі 4 вказується код ЄДРПОУ постачальника виноматеріалів.
5. У графі 5 вказується код області споживача виноматеріалів, згідно з додатком N 2 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди областей", в якій зареєстровано споживача виноматеріалів, якщо здійснюється експорт виноматеріалів - необхідно ставити 29.
6. У графі 6 вказується назва споживача виноматеріалів, якщо здійснюється експорт виноматеріалів - вказується назва споживача та країна.
7. У графі 7 вказується код ЄДРПОУ споживача виноматеріалів.
8. У графі 8 вказується кількість отриманих виноматеріалів.
9. У графах 9, 10 вказується відповідно вид та код отриманих виноматеріалів згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
10. Графи 11, 12 заповнюються споживачем виноматеріалів та вказується відповідно вид та код продукції, на виробництво якої отримується виноматеріал, згідно з додатком N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС "Коди продукції".
III. Коди продукції додатка N 1 до форм N 1-РС, N 2-РС (
v0504225-02)
викласти у редакції згідно з додатком 4 до Змін.
Перший заступник директора
Департаменту з питань
адміністрування акцизного
збору і контролю за
виробництвом та обігом
підакцизних товарів ДПА
України
|
Ж.М.Кравцова
|
Додаток 1
до Змін
Форма N 1-РС
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом ДПА України
від __ ____ ___ р.
N за погодженням з
Держкомстатом України
Місячна
ЗВІТНІСТЬ ПРО ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА
ТА РЕАЛІЗАЦІЇ СПИРТУ
за ____________ місяць ________ р.
Подають:
|
Терміни подання
|
1) Подається суб'єктами підприємницької
діяльності всіх форм власності, які
виробляють та реалізують спирт, фракцію
головну етилового спирту, до органу
державної податкової служби за місцем
реєстрації;
|
до 10 числа місяця,
наступного за
звітним
|
2) Органи державної податкової служби за
місцем реєстрації суб'єктів підприємницької
діяльності подають звіт у розрізі
підприємств та зведений - до регіонального
управління ДААК ДПА України;
|
до 15 числа місяця,
наступного за
звітним
|
3) Регіональні управління ДААК ДПА України
подають звіт у розрізі підприємств та
зведений - електронною поштою до ДААК ДПА
України
|
до 20 числа місяця,
наступного за
звітним
|
Назва організації -
складача інформації
|
|
Поштова адреса
|
|
Коди
організації-складача
|
|
за ЄДРПОУ
|
тери-
торії
(КОАТУУ)
|
виду
еконо-
мічної
діяль-
ності
(КВЕД)
|
форми
влас-
ності
(КФВ)
|
пргані-
зацій-
но-пра-
вової
форми
госпо-
дарю-
вання
(КОПФГ)
|
Реєстра-
ційний
номер
ліцензії
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
|
|
|
|
|
|
Додаток 2
до Змін
Форма N 2-РС
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом ДПА України
від ___ ____ ____ р.
N за погодженням з
Держкомстатом України
Місячна
ЗВІТНІСТЬ
ПРО НАДХОДЖЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ СПИРТУ ВИРОБНИКАМИ СПИРТОВМІСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
за ____________ місяць ________ р.
Подають:
|
Терміни подання
|
1) Подається суб'єктами підприємницької
діяльності всіх форм власності, які
отримують спирт, в тому числі по імпорту,
фракцію головну етилового спирту,
виробляють алкогольні напої, виноматеріали,
іншу спиртовмісну продукцію, до органу
державної податкової служби за місцем
реєстрації;
|
до 10 числа після
місяця, наступного
за звітним
|
2) Органи державної податкової служби за
місцем реєстрації суб'єктів підприємницької
діяльності подають звіт у розрізі
підприємств та зведений - до регіонального
управління ДААК ДПА України;
|
до 15 числа після
місяця, наступного
за звітним
|
3) Регіональні управління ДААК ДПА України
подають звіт у розрізі підприємств та
зведений - електронною поштою до ДААК ДПА
України
|
до 20 числа після
місяця, наступного
за звітним
|
Назва організації -
складача інформації
|
|
Поштова адреса
|
|
Коди
організації-складача
|
|
за ЄДРПОУ
|
тери-
торії
(КОАТУУ)
|
виду
еконо-
мічної
діяль-
ності
(КВЕД)
|
форми
влас-
ності
(КФВ)
|
пргані-
зацій-
но-пра-
вової
форми
госпо-
дарю-
вання
(КОПФГ)
|
Реєстра-
ційний
номер
ліцензії
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
|
|
|
|
|
|
1. Рух спирту в місцях його зберігання
Виробник
|
Залишки на
початок
звітного
місяця в
місцях
зберігання
|
Отримано
спирту
|
Інші
надход-
ження
|
Спирт,
переданий
із спирто-
сховища на
виробництво
|
Інші
витрати
|
Залишки
на кінець
звітного
місяця в
місцях
зберігання
|
Код мети
викорис-
тання
|
Примітка
|
код
області
|
назва
підприємст-
ва
|
код
ЄДРПОУ
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
3. Виробництво та реалізація алкогольних напоїв, виноматеріалів та іншої спиртовмісної продукції
Виробник
|
Продукція
|
Одиниці
виміру
|
Залишки на
початок
звітного
місяця в
місцях
зберігання
|
Вироб-
лено
|
Інші
надход-
ження
|
Відпущено
|
Інші
витрати
|
Залишки
на кінець
звітного
місяця в
місцях
зберігання
|
Примітка
|
код
області
|
назва
підприємст-
ва
|
код
ЄДРПОУ
|
вид
|
код
|
всього
|
в тому числі на:
|
внутрішній ринок
|
експорт
|
всього
|
в т. ч. на
власне
виробництво
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
Додаток 3
до Змін
4. Обіг виноматеріалів
Код
постачаль-
ника та
споживача
винома-
теріалів
|
Постачальник
виноматеріалів
|
Споживач
виноматеріалів
|
Відвантажено
виноматеріалів
|
Мета використання
виноматеріалів
|
Примітка
|
код
області
|
назва
підп -
риємства
|
код
ЄДРПОУ
|
код
області
|
назва
підп -
риємства
|
код
ЄДРПОУ
|
кіль-
кість
(дал)
|
вид
про-
дукції
|
код
про-
дукції
|
вид
про-
дукції
|
код
продукції
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Керівник ________________________
(прізвище, підпис)
* М.П.
Головний бухгалтер ________________________
(прізвище, підпис)
Додаток 4
до Змін
Коди продукції
Коди
продук
ції
|
Види продукції
|
Коди
продук
ції
|
Види продукції
|
1
|
Спирт етиловий
ректифікований
(зерновий, мелясний)
|
29
|
в тому числі вина
виноградні столові
напівсолодкі
|
2
|
Спирт коньячний
|
30
|
в тому числі вина
виноградні кріплені міцні
ординарні
|
3
|
Спирт етиловий
виноградний
ректифікований
|
31
|
в тому числі вина
виноградні кріплені
десертні ординарні
|
4
|
Спирт етиловий плодовий
ректифікований
|
32
|
в тому числі вина
виноградні столові сухі
марочні
|
5
|
Спирт-сирець виноградний
|
33
|
в тому числі вина
виноградні кріплені міцні
марочні
|
6
|
Спирт-сирець плодовий
|
34
|
в тому числі вина
виноградні кріплені
десертні марочні
|
7
|
Спирт етиловий технічний
(ТУ У 18.510-99)
|
35
|
Вина плодово-ягідні
|
8
|
Спирт етиловий
денатурований
(ТУ У 18.511-99)
|
36
|
Винні напої виноградні
|
9
|
Фракція головна
етилового спирту
|
37
|
Винні напої
плодово-ягідні
|
10
|
Спирт етиловий
ректифікований
денатурований для
парфумерно-косметичної
продукції
(ТУ У 18.552-2000)
|
38
|
Зброджено-спиртовані соки
|
11
|
Спирт плодовий
|
39
|
Вермути
|
12
|
Високооктанова
кисневмісна добавка до
бензинів
|
40
|
Міцні напої з виноградної
сировини
|
13
|
Абсолютований спирт
|
41
|
Міцні напої з плодової
сировини
|
14
|
Спиртовмісні домішки
|
42
|
Слабоалкогольні газовані
і негазовані напої
плодові та виноградні
|
15
|
Горілка та горілка
особлива
|
43
|
Вина газовані
|
16
|
Лікеро-горілчані вироби
|
44
|
Шампанське та ігристі
вина
|
17
|
в тому числі
слабоалкогольні напої
міцністю 1,2 % - 8,5 %
|
45
|
Коньяк
|
18
|
в тому числі
лікеро-горілчані напої
міцністю від
8,5 % - 25 %
|
46
|
Есенції харчові
|
19
|
Напівфабрикати
спиртовані (спиртовані
морси, соки, настої)
|
47
|
Ветеринарні засоби
|
20
|
Виноматеріали виноградні
|
48
|
Лікарські засоби
|
21
|
в тому числі
виноматеріали виноградні
столові ординарні
|
49
|
Потреби закладів охорони
здоров'я
|
22
|
в тому числі
виноматеріали виноградні
кріплені ординарні
|
50
|
Парфумерні вироби
|
23
|
в тому числі
виноматеріали виноградні
столові марочні
|
51
|
Вибухові речовини
|
24
|
в тому числі
виноматеріали виноградні
кріплені марочні
|
52
|
Побутова хімія
|
25
|
Виноматеріали
плодово-ягідні
|
53
|
Оцет
|
26
|
Вина виноградні
|
54
|
Технологічні цілі
|
27
|
в тому числі вина
виноградні столові сухі
ординарні
|
55
|
Інше (не зазначене у
даному переліку, у графу
примітка внести мету
використання)
|
28
|
в тому числі вина
виноградні столові
напівсухі
|
|
|