УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
N 6/21-5077-ЕП від 31.10.2001
|
Начальникам регіональних
митниць
Начальникам митниць
Про класифікацію емульгаторів для харчової промисловості
В Державній митній службі України розглянуто питання про класифікацію емульгаторів для харчової промисловості.
Речовини, які характеризуються емульгуючими властивостями та використовуються у харчовій промисловості, в залежності від складу класифікуються в різних товарних підкатегоріях за УКТ ЗЕД (
2371а-14,
2371б-14,
2371в-14,
2371г-14)
.
Наприклад, лецитіни - в товарній підкатегорії 2923 20 00 90 (
2371б-14)
, пептони - в товарній підкатегорії 3504 00 00 00 (
2371б-14)
. Речовини, які використовуються як емульгатори у харчовій промисловості, та такі, що в іншому місці УКТ ЗЕД не зазначені, класифікуються у товарній підкатегорії 2106 90 98 30 (
2371а-14)
.
При цьому звертаємо вашу увагу на те, що речовини, які за своїм складом є суміші складних моно-, ди- і триефірів жирних кислот і гліцерину і використовуються як емульгатори для жирів, класифікуються у товарній підкатегорії 3824 90 55 00 (
2371б-14)
.
Заступник Голови Служби
|
Ю.М.Дьомін
|
WEB MD Office "НПО Поверхность"