ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ Л И С Т N 14/2-1236 від 11.02.97 м.Київ vd970211 vn14/2-1236 Начальникам регіональних митниць Начальникам митниць Щодо ставок ввізного мита станом на 10 лютого 1997 року Для використання в роботі доводимо систематизований звіт ставок ввізного мита станом на 10 лютого 1997 року з урахуванням прийнятих в 1994-1997 роках Законів України та постанов Кабінету Міністрів України. Перший заступник Голови Служби О.Егоров Державний митний комітет України х - ПКМ України від 8.11.1996 р. N 1353 ( 1353-96-п) ( у межах товарних груп 1-24 ТН ЗЕД )крім підакцизних товарів Ставки ввізного мита станом на 10 лютого 1997 року Ставки ввізного (імпортного) мита з 1 по 24 товарну групу ставки мита ----------|--------------------------|-----|------|---------|---------|-------| Товарна | Опис товару згідно з ГС | Пре-|Піль- | Повні |Постанови| Прим. | позиція | |фер. | гові | | КМУ, | | | | | | | Закони | | | | | | | України | | | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ----------|--------------------------|-----|------|---------|---------|-------| Розділ 1. Живі тварини і продукція тваринництва 01.01 Коні,осли,мули і лошаки х 1 10%, але 1378 живі 10%, не менш Див. Див. але не як 0,06 примі- зноску менш екю за 1 тки як кг 0,06 2 екю за 1 кг 01.02 Велика рогата худоба х 10%, 10%, але 1378 жива але не не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 01.02.1000 Велика рогата худоба х 0% 0% 1378 жива чистопородна племінна 01.03 Свині живі х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 01.03.1000 Свині живі чистопородні х 0% 0% 1378 племінні 01.04 Вівці і кози живі 5%, але 1378 х не менш 5%, але як 0,04 не менш екю за як 0,04 1 кг екю за 1 кг 01.04.10100 Вівці живі чистопородні х 0% 0% 1378 племінні 01.04.20100 Кози живі чистопородні х 0% 0% 1378 племінні 01.05 Птиця жива домашня х 5%, але 5%, але 1378 (півні, кури, качки, не менш не менш гуси, індики і цесарки) як 0,04 як 0,04 екю за екю за 1 1 кг кг 01.05.11000 Вагою не більш як 185 г: х 0,05% 0,05% 1378 птиця виду Gallus domesticus 01.05.19100 Гуси та індики х 5%, але 5%, але 1378 не менш не менш як 0,04 як 0,04 екю за екю за 1 1 кг кг 01.05.19900 Качки та цесарки х 5%, але 5%, але 1378 не менш не менш як 0,04 як 0,04 екю за екю за 1 1 кг кг 01.06 00 Інші тварини живі х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 02.01 М'ясо великої рогатої х 20%, 20%, але 1378 худоби, свіже або але не не менш охолоджене менш як як 0,25 0,25 екю за 1 екю за кг 1 кг 02.02 М'ясо великої рогатої х 30%, 30%, але 1378 худоби, морожене але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 кг кг 02.03 М'ясо свиней свіже, х 30%, 30%, але 1378 охолоджене або морожене але не не менш менш як як 0,5 0,5 екю екю за 1 за 1 кг кг 02.04 М'ясо дрібної рогатої х 30%, 30%, але 1378 худоби, свіже, але не не менш охолоджене або морожене менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 02.05 00000 М'ясо коней, ослів, х 20%, 20%, але 1378 мулів і лошаків, свіже, але не не менш охолоджене або морожене менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 02.06 Субпродукти великої х 20%, 20%, але 1378 рогатої худоби, свиней, але не не менш дрібної рогатої худоби, менш як як 0,1 коней, ослів, мулів або 0,1 екю екю за 1 лошаків, харчові, свіжі, за 1 кг кг охолоджені або морожені 02.07 х 30%, 30 %, 94 але не але не менш менш 0,7 0,7екю екю за за 1 кг 1кг 02.07 39130 0% 0,3екю 0,3екю З.У за 1 кг 313/96-ВР 02.07 39230 0% 0,3екю 0,3екю З.У за 1 кг 313/96-ВР 02.07 41510 0% 0,3екю 0,3екю З.У за 1 кг 313/96-ВР 02.08 Інші м'ясо і субпродукти х 20%, 20%, але 1378 харчові, свіжі, але не не менш охолоджені або морожені менш як як 2 екю 2 екю за 1 кг за 1 кг 02.09 00 Свиняче сало, свинячий х 30%, 30%, але 1378 і пташиний жир але не не менш (нетоплений), свіжі, менш як як 0,3 охолоджені, морожені, 0,3 екю екю за 1 солені в розсолі, сушені за 1 кг кг або копчені 02.10 М'ясо і субпродукти х 30%, 30%, але 1378 харчові, солені, в але не не менш розсолі, сушені або менш як як 0,3 копчені; харчове борошно 0,3 екю екю за 1 і порошки з м'яса або за 1 кг кг субпродуктів 03.01 Риба жива х 5%, але 5%, але 1378 не менш не менш як 0,03 як 0,03 екю за екю за 1 1 кг кг 03.02 Риба свіжа або х 15%, 15%, але 1378 охолоджена, крім рибного але не не менш філе і м'яса риб, менш як як 0,15 класифікованих в 0,15 екю за 1 товарній позиції 03.04 екю за кг 1 кг 03.02.70000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 03.03 Риба морожена, за х 15%, 15%, але 1378 винятком рибного філе і але не не менш м'яса риб, класи- менш як як екю фікованих в товарній 0,15 за 1 кг позиції 03.04 екю за к 0,15 1 кг 03.03 79830 Путасу (некондиційна для х 5%, але 5%, але 1378 годівлі хутрових звірів) не менш не менш як 0,05 як 0,05 екю за екю за 1 1 кг кг 03.03 79990 Інша (некондиційна для х 5%, але 5%, але 1378 годівлі хутрових звірів) не менш не менш як 0,05 як 0,05 екю за екю за 1 1 кг кг 03.03 80000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 03.04 Філе рибне та інше х 20%, 20%, але 1378 м'ясо риб (включаючи але не не менш фарш), свіже, охолоджене менш як як 0,4 або морожене 0,4 екю екю за 1 за 1 кг кг 03.05 Риба в'ялена, солена або х 20%, 20%, але 1378 в розсолі; риба гарячого але не не менш або холодного копчення; менш як як 0,3 борошно і гранули рибні, 0,3 екю екю за 1 харчові за 1 кг кг 03.05 20000 Печінка, ікра та молоки х 20%, 20%, але 1378 рибні, сушені, копчені, але не не менш солені чи у розсолі менш як як 0,8 0,8 екю екю за 1 за 1 кг. кг. 03.06 Ракоподібні, оброблені х 20%, 20%, але 1378 або необроблені, живі, але не не менш свіжі, охолоджені, менш як як 0,8 морожені, сушені, солені 0,8 екю екю за 1 або в розсолі; за 1 кг кг ракоподібні необроблені варені у воді або на парі, охолоджені або неохолоджені, морожені, сушені, солені або в розсолі; борошно і гранули з ракоподібних, харчові 03.07 Молюски, оброблені або х 20%, 20%, але 1378 необроблені, живі, але не не менш свіжі, охолоджені, менш як як 0,8 морожені, сушені, солені 0,8 екю екю за 1 або в розсолі; інші за 1 кг кг водні безхребетні (крім ракоподібних і молюсків), живі, свіжі, охолоджені, морожені, сушені, солені або в розсолі; борошно і гранули з інших водних безхребетних, харчові 04.01 Молоко і вершки х 20%, 20%, але 1378 незгущені, без додавання але не не менш цукру або інших менш як як 0,1 підсолоджуючих речовин 0,1 екю екю за 1 за 1 л л 04.02 Молоко і вершки згущені, х 30%, 30%, але 1378 з додаванням цукру або але не не менш інших підсолоджуючих менш як як 0,4 речовин 0,4 екю екю за 1 за 1 л л 04.02 10110 В упаковках масою х 30%, 30%, але 1378 нетто не більш як 2,5 кг але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 л л 04.02 10990 Інші х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 л л 04.02 21110 Без додавання цукру або х 20%, 20%, але 1378 інших підсолоджуючих але не не менш речовин, в упаковках менш як як 0,2 масою нетто не більш як 0,2 екю екю за 1 2,5 кг за 1 л л 04.02 29990 Інші х 30%, 30%, але 1378 але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 л л 04.03 Маслянка, кисле молоко, х 30%, 30%, але 1378 та вершки, йогурт, кефір але не не менш та інші ферментовані або менш як як 0,45 скислі молоко та вершки, 0,45 екю за згущені або незгущені, з екю за 1 л додаванням або без 1 л додавання цукру чи інших підсолоджуючих і ароматизуючих речовин, горіхів, какао або фруктів 04.04 Сироватка молочна, х 30%, 30%, але 1378 згущена або незгущена, з але не не менш додаванням або без менш як як 0,18 додавання цукру чи інших 0,18 екю за 1 підсолоджуючих речовин; екю за л продукти з натуральних 1 л компонентів молока з додаванням або без додавання цукру чи інших підсолоджуючих речовин, не зазначені в іншому місці 04.05 Масло вершкове х 30 %, 30 %, 94 але не але не менш менш 1 екю 1 екю за 1 кг за 1 кг 04.06 х 5 % 10 % Т 04.06 Сири тверді х 30 % , 30 %, 94 але не але не менш менш 0.8екю 0.8екю за 1 кг за 1 кг 04.07 00 Яйця птиці, в шкаралупі, х 20%, 20%, але 1378 свіжі, консервовані або але не не менш варені менш як як 0,12 0,12 екю за 1 екю за кг 1 кг 04.07 00110 Індичі або гусячі х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,12 0,12 екю за екю за 1 кг 1 кг 04.07 00190 Інші х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,12 0,12 екю за екю за 1 кг 1 кг 04.08 Яйця птиці без шкаралупи х 20%, 20%, але 1378 і жовтки свіжі, сушені, але не не менш варені або на парі, менш як як 0,6 формовані, морожені або 0,6 екю екю за консервовані іншим за 1 кг 1 кг методом, з додаванням або без додавання цукру або інших підсолоджуючих речовин 04.09 х 30 %, 30 94 але не менш менш 0.8екю 0.8екю 1 кг за 1 кг 04.10 00 Продукти харчового х 30%, 30%, але 1378 тваринного походження, але не не менш не зазначені в іншому менш як як 0,2 місці 0,2 екю екю за за 1 кг 1 кг 05.01 00000 Людське волосся х 5%, але 5%, але 1378 необроблене, мите або не менш не менш немите, очищене або як 0,4 як 0,4 неочищене; його відходи екю за екю за 1 1 кг кг 05.02 Щетина свиняча або х 15%, 15%, 1378 кабаняча, борсукове або але не але не інше волосся, яке менш як менш як використовується для ви- 0,9 0,9 робництва щіткових екю за екю за виробів; їх відходи 1 кг 1 кг 05.03 00000 Кінський волос і його х 15%, 15%, але 1378 відходи, в тому числі у але не не менш вигляді полотна на менш як як 1 екю підкладці або без неї 1 екю за 1 кг за 1 кг 05.04 00000 Кишки, міхурі і шлунки х 15%, 15%, але 1378 тварин (крім риб'ячих), але не не менш цілі або в кусках менш як як 0,015 0,015 екю за 1 екю за кг 1 кг 05.05 Шкурки та інші частини х 15%, 15%, але 1378 птиці з пір'ям або але не не менш пухом; пір'я та його менш як як 0,015 частини (підрізані і 0,015 екю за 1 непідрізані) і пух, екю за кг неочищені або очищені, 1 кг дезинфіковані або оброблені для збереження; порошок або відходи пір'я та його частин 05.06 Кістки і роговий х 15%, 15%, але 1378 стержень, необроблені, але не не менш знежирені, первинно менш як як 0,015 оброблені (але не 0,015 екю за 1 вирізані за формою), екю за кг оброблені кислотою або 1 кг дежелатинізовані; їх відходи і борошно кісткове та відходи цих продуктів 05.07 Кістка слонова, панцирі х 15%, 15%, але 1378 черепах, вус китовий або але не не менш інших морських ссавців, менш як як 0,09 роги, копита, кігті, 0,09 екю за клюви необроблені або екю за 1 кг первинно оброблені, але 1 кг не вирізані за формою; порошок і відходи цих продуктів 05.08 00000 Корали і аналогічні х 5%, але 5%, але 1378 матеріали, необроблені не менш не менш або первинно оброблені; як 0,1 як 0,1 раковини і панцирі екю за екю за 1 молюсків, ракоподібних 1 кг кг або голкошкірних, скелетні пластини каракатиць, необроблені або первинно оброблені, але не вирізані за формою; порошок і відходи цих продуктів 05.09 Губки натуральні х 5%, але 5%, але 1378 тваринного походження не менш не менш як 0,03 як 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 05.10 00000 Амбра сіра, струмина х 5%, але 5%, але 1378 боброва, цивета і не менш не менш мускус; шпанки; жовч, в як 0,03 як 0,03 тому числі суха; залози екю за екю за та інші речовини 1 кг 1 кг тваринного походження, що використовуються у фармацевтиці, свіжі, охолоджені, морожені або оброблені 05.11 Продукти тваринного х 30%, 30%, але 1378 походження, не але не не менш зазначені в іншому менш як як 0,03 місці, здохлі тварини, 0,03 екю за вказані у групах 01 екю за 1 кг або 03, не придатні для 1 кг споживання 05.11 10000 Сперма бугаїв х 5%, але 5%, але 1378 не менш не менш як 0,03 як 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 05.11 99900 Інші х 5%, але 5%, але 1378 не менш не менш як 0,03 як 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг Розділ 2. Продукти рослинного походження 06.01 Цибулини, бульби, х 15%, 15%, але 1378 бульбовидне коріння, але не не менш розетки коренів, менш як як 0,04 кореневища квіткових і 0,04 екю за листяних рослин у стані екю за 1 кг вегетативного спокою, 1 кг вегетації, цвітіння; рослини і коріння цикорію, крім коріння, класифікованого в товарній позиції 12.12 06.02 Рослини живі інші х 15%, 15%, але 1378 (включаючи їх коріння), але не не менш живець і прищепа; менш як як 0,2 міцелій грибний 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 06.02 30900 Рододендрон х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю за 1 екю 2 за шт. 1 шт. 06.02 99910 Квіткові рослини з х 20%, 20%, але 1379 квітами або бутонами, за але не не менш винятком кактусів менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.02 99990 Рослини інші х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 Квіти і бутони зрізані, для букетів або декоративних цілей, свіжі, засушені, відбілені,пофарбовані, просочені або оброблені іншими способами : з 1 червня по 31 жовтня 06.03 10110 Троянда х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10130 Гвоздика х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10150 Орхідея х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10210 Гладіолус х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10250 Хризантема х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10290 Інші х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,4 0,4 екю екю за 1 за 1 шт. шт. З 1 листопада по 31 травня 06.03 10510 Троянда х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10530 Гвоздика х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10550 Орхідея х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10610 Гладіолус х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10650 Хризантема х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 10690 Інші х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.03 90000 Інші х 15 20 Т 06.04 Листя, гілки та інші х 15%, 15%, але 1378 частини рослин без але не не менш квітів і бутонів; трави, менш як як 0,02 мохи, лишайники для 0,02 екю за 1 букетів або декоративних екю за кг цілей, свіжи, засушені, 1 кг відбілені, пофарбовані, просочені або оброблені іншими способами 06.04 91900 Інші х 20%, 20%, але 1379 але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 шт. шт. 06.04 99900 Інші х 15%, 15%, але 1378 але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 07.01 Картопля свіжа або х 50%,але 70 %, 1221 охолоджена не менш але не як 0,16 менш як екю/кг 0,21 екю/кг 07.02 00 Томати свіжі або х 30%, 30%, але 1378 охолоджені але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за за 1 кг 1 кг 07.03 х 30 %, 30 94 але не менш менш 0.1екю 0.1екю 1 кг за 1 кг 07.04 Капуста головчаста, х 15%, 15%, але 1378 кольорова, махрова, але не не менш кольрабі та інші харчові менш як як 0,15 продукти роду BRASSICA, 0,15 екю за свіжі або охолоджені екю за 1 кг 1 кг 07.04 90100 Капуста білоголова та х 30%, 30%, але 1378 червоноголова але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 07.05 Салат-латук (Lactuca х 15%, 15%, але 1378 Sativa) і цикорій але не не менш (Cichorium Spp.), свіжий менш як як 0,15 або охолоджений 0,15 екю за 1 екю за кг 1 кг 07.06 Морква, ріпа, буряк х 30%, 30%, але 1378 столовий, козелець, але не не менш селера коренеплідна, менш як як 0,2 редис та інші аналогічні 0,2 екю екю за 1 харчові коренеплоди, за 1 кг кг свіжі або охолоджені 07.07 00 Огірки і корнішони, х 30%, 30%, але 1378 свіжі або охолоджені але не не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 07.08 Бобові культури, в х 30%, 30%, але 1378 стручках або очищені, але не не менш свіжі або охолоджені менш як як 0,25 0,25 екю за 1 екю за кг 1 кг 07.09 Овочі інші, свіжі або х 30%, 30%, але 1378 охолоджені але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 07.10 Овочі (сирі або варені у х 30%, 30%, але 1378 воді або на парі), але не не менш заморожені менш як як 0,06 0,06 екю за 1 екю за кг 1 кг 07.11 Овочі консервовані для х 30%, 30%, але 1378 короткочасного але не не менш зберігання (наприклад, менш як як 0,2 двоокисом сірки, в 0,2 екю екю за 1 розсолі, сірчистій воді за 1 кг кг або в іншій тимчасово консервуючій рідині), але не придатні для використання в їжу 07.12 Овочі сушені, цілі, х 30%, 30%, але 1378 розрізані, нарізані але не не менш шматочками, подрібнені менш як як 0,6 або у вигляді порошку, 0,6 екю екю за 1 без подальшої обробки за 1 кг кг іншим способом 07.13 Овочі, бобові сушені, в х 30%, 30%, але 1378 стручках або без але не не менш стручків, в тому числі менш як як 0,6 лущені або подрібнені 0,6 екю екю за за 1 кг 1 кг 07.14 Маніок, маранта, салеп, х 30%, 30%, але 1378 груші земляні, батат та але не не менш інші аналогічні менш як як 0,1 коренеплоди, бульбоплоди 0,1 екю екю за 1 з високим вмістом за 1 кг кг крохмалю або інгуліну, свіжі або сушені, цілі, настругані, в гранулах; серцевина сагової пальми 08.01 Горіхи кокосові, х 10% 10% 43 бразильські та кеш'ю, свіжі або сушені, очищені від шкарлупи або неочищені, із шкіркою чи без шкірки 08.02 Інші горіхи, свіжі або - 10% 10% 43 сушені, очищені або неочищені, із шкіркою або без шкірки 08.03 00 Банани, включаючи банани х 20%, 20%, але 1378 райські, свіжі або але не не менш сушені менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.04 Фініки, інжир, ананаси, х 30%, 30%, але 1378 авокадо, гуаява, манго і але не не менш мангостан, свіжі або менш як як 0,3 сушені 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.05 Цитрусові свіжі або х 20%, 20%, але 1378 сушені але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.06 Виноград свіжий або х 20%, 20%, але 1378 Т сушений але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.07 Дині, кавуни і папайя, х 20%, 20%, але 1378 свіжі але не не менш менш як як 0,2 0,2 екю екю за 1 за 1 кг кг 08. 08 Яблука, груші та айва, х 30%, 30%, але 1378 свіжі але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.09 Абрикоси, вишня і х 30%, 30%, але 1378 черешня, персики але не не менш (включаючи нектарини), менш як як 0,3 сливи і терен, свіжі 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.10 Плоди свіжі інші х 30%, 30%, але 1378 але не не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за 1 за 1 кг кг 08.11 Плоди і горіхи, свіжі х 30%, 30%, але 1378 або варені у воді або на але не не менш парі, морожені, з менш як як 0,3 додаванням або без 0,3 екю екю за 1 додавання цукру або за 1 кг кг інших підсолоджуючих речовин 08.12 Плоди і горіхи, х 20%, 20%, але 1378 тимчасово консервовані але не не менш (наприклад двоокисом менш як як 0,15 сірки, у солоній або 0,15 екю за 1 сірчистій воді, чи в екю за кг іншій тимчасово 1 кг консервуючій рідині), але не готові для безпосереднього споживання 08.13 Плоди сушені, крім х 20%, 20%, але класифікованих у але не не менш 1378 товарних позиціях 08.01- менш як як 0,1 08.06; суміші сушених 0,1 екю екю за 1 плодів або горіхів, за 1 кг кг класифікованих у даній групі 08.14 00000 Шкурки цитрусових або х 10%, 10%, але 1378 баштанних культур, але не не менш свіжі, морожені, сушені менш як як 0,01 або тимчасово 0,01 екю за 1 консервовані в солоній екю за кг або сірчистій воді, чи в 1 кг іншій тимчасово консервуючій рідині 09.01 Кава 0% 0,1екю 0,1екю З.У за 1 кг. за 1 кг. 313/96-ВР 09.02 Чай х 5%, але 5%, але 1378 не менш не менш як 0,04 як 0,04 екю за екю за 1 1 кг кг 09.03 00000 Мате х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,08 0,08 екю за 1 екю за кг 1 кг 09.04 Перець роду Piper; х 10%, 10%, але 1378 перець роду Capsicum або але не не менш перець роду Pimenta, менш як як 0,12 сушений, дроблений або 0,12 екю за 1 молотий екю за кг 1 кг 09.04 20900 Дроблений чи молотий х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,12 0,12 екю за 1 екю за кг 1 кг 09.05 Ванілін х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,12 0,12 екю за 1 екю за кг 1 кг 09.06 Кориця і квіти коричного х 10%, 10%, але 1378 дерева але не не менш менш як як 0,12 0,12 екю за 1 екю за кг 1 кг 09.07 00000 Гвоздика (цілі плоди, х 10%, 10%, але 1378 квіти, стебло) але не не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за 1 за 1 кг кг 09.08 Мускатний горіх, х 10%, 10%, але 1378 лушпиння мускатного але не не менш горіха, мацис і кардамон менш як як 0,06 0,06 екю за 1 екю за кг 1 кг 09.09 Насіння анісу, ясенця, х 5%, але 5%, але 1378 фенхелю, кропу, не менш не менш коріандру, тмину або як 0,03 як 0,03 ягоди ялівцю екю за екю за 1 1 кг кг 09.10 Імбир, шафран, куркума, х 10%, 10%, але 1378 чебрець, лавровий лист, але не не менш керрі та інші пряності менш як як 0,04 0,04 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.01 х 15%, 15%, але 94 але не не менш менш 40 екю 40 екю за 1 за 1 тонну тонну 10.01 10100 Пшениця тверда насіннєва х 0% 0% 1378 10.01 90100 х 10% 20% Т 10.01 90100 Пшениця інша: спельта х 10%, 10%, але 1378 для сіяння але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.01 90990 Суміш для сіяння: інше х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.02 00000 Жито х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,01 0,01 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.03 Ячмінь х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,01 0,01 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.03 00900 Ячмінь інший х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.04 Овес х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,01 0,01 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.04 00900 Овес інший х 20%, 20%, але 1378 але не не менш менш як як 0,02 0,02 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.05 Кукурудза х 10%, 10%, але 1378 але не не менш менш як як 0,01 0,01 екю за 1 екю за кг 1 кг 10.05 10110 Подвійні гібриди та х 0% 0% 1378 топкросні