0,03 1 кг екю за 1 кг 09.10 Імбир, шафран, куркума, х 10%, 10%, 1378 чебрець, лавровий лист, але не але не керрі та інші пряності менш менш як як 0,04 0,04 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.01 х 15%, 15%,але 94 але не не менш менш 40 екю 40 екю за 1 за 1 тонну тонну 10.01 10100 Пшениця тверда х 0% 0% 1378 насіннєва 10.01 90100 х 10% 20% Т 10.01 90100 Пшениця інша: спельта х 10%, 10%, 1378 для сіяння але не але не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.01 90990 Суміш для сіяння: інше х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.02 00000 Жито х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,01 0,01 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.03 Ячмінь х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,01 0,01 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.03 00900 Ячмінь інший х 20%, 20%, 1378 але не але не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.04 Овес х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,01 0,01 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.04 00900 Овес інший х 20%, 20%, 1378 але не але не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.05 Кукурудза х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,01 0,01 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.05 10110 Подвійні гібриди та х 0% 0% 1378 топкросні 10.05 10130 Потрійні гібриди х 0% 0% 1378 10.05 10150 Прості гібриди х 0% 0% 1378 10.06 Рис х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,03 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.07 00 Сорго х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,01 0,01 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.08 Гречка, просо і х 10% 10% але 1378 канаркове насіння; інші але не не менш зернові менш як 0,03 як екю за 0,03 1 кг екю за 1 кг 10.08 10000 Гречка х 20%, 20%, 1378 але не але не менш менш як як 0,06 0,06 екю за екю за 1 кг 1 кг 10.08 20000 Просо х 30%, 30%, 1378 але не але не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за за 1 кг 1 кг 11.01 00000 Борошно пшеничне або х 20%, 20%, 1378 пшенично-житнє але не але не менш менш як як 0,04 0,04 екю за екю за 1 кг 1 кг 11.02 Борошно з інших х 20%, 20%, 1378 зернових, крім але не але не пшеничного або пшенично- менш менш як житнього як 0,03 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 11.03 Крупи і гранули х 10%, 10%, 1378 зернових але не але не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 11.04 Зерно, оброблене іншими х 30%, 30%, 1378 способами (наприклад але не але не лущене, плющене, менш менш як перероблене у як 0,06 пластівці, обвалене, у 0,06 екю за вигляді січки чи екю за 1 кг подрібнене), крім рису, 1 кг зазначеного в товарній позиції 10.06; зародки зернових, цілі, плющені, у вигляді пластівців або молоті 11.05 Борошно, крупа, х 30%, 30%, 1378 пластівці і гранули але не але не картопляні менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за за 1 кг 1 кг 11.06 Борошно та крупа з х 10%, 10%, 1378 сушених бобових культур але не але не (позиція 07.13), з менш менш як серцевини сагової як 0,04 пальми, з коренеплодів 0,04 екю за або бульбоплодів екю за 1 кг (07.14); борошно, крупа 1 кг і порошок з продуктів, класифікованих в групі 08 11.07 х 10% 20% Т 11.07 10990 Солод непідсмажений, х 2% 2% 1379 інший (до 1 вересня 1997 р.) 11.07 20000 Солод підсмажений х 2% 2% 1379 (до 1 вересня 1997 р.) 11.08 Крохмаль, інулін х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,06 0,06 екю за екю за 1 кг 1 кг 11.09 00000 Клейковина пшенична х 10%, 10%, 1378 висушена або сира але не але не менш менш як як 1 1 екю екю за за 1 кг 1 кг 12.01 00 Соя, в тому числі х 10%, 10%, 43 подрібнена але не але не менш менш як як 0,02 0,02 екю за екю за 1 кг 1 кг 12.02 Арахіс, несмажений і х 5% 5% 43 неприготовлений якимось іншим способом, очищений або неочищений, подрібнений або неподрібнений 12.03 00000 Копра х 2%, 2%, але 1378 але не не менш менш як 0,01 як екю за 0,01 1 кг екю за 1 кг 12.04 00 Насіння льону х 5%, 5%, але 1378 подрібнене або але не не менш неподрібнене менш як 0,03 як екю за 0,03 1 кг екю за 1 кг 12.04 00100 Насіння льону для х 0% 0% 1378 сіяння 12.05 00 Насіння рапсу х 5%, 5%, але 1378 подрібнене або але не не менш неподрібнене менш як 0,02 як екю за 0,02 1 кг екю за 1 кг 12.05 00100 Насіння рапсу для х 0% 0% 1378 сіяння 12.06 00 Насіння соняшнику бите х 2%, 2%, але 1378 або ціле але не не менш менш як 0,01 як екю за 0,01 1 кг екю за 1 кг 12.07 Насіння і плоди олійних х 30%, 30%, 1378 культур, інші, але не але не подрібнені або менш менш як неподрібнені як 0,3 0,3 екю екю за за 1 кг 1 кг 12.08 Борошно з насіння або х 5%, 5%, але 1378 плодів олійних культур, але не не менш крім гірчичного насіння менш як 0,05 як екю за 0,05 1 кг екю за 1 кг 12.08 Тільки шрот з насіння х 0% 0% 1378 або плодів олійних культур 12.09 Насіння, плоди і спори х 0% 0% 1378 для сіяння 12.10 10000 Шишки хмелю х 70 %, 70 %, 328 неподрібнені, але не але не непорошкоподібні , менш менш негранульовані як 3 як 3 екю за екю за 1 кг 1 кг 12.10 20000 Шишки хмелю подрібнені х 70 %, 70 %, 328 порошкоподібні,гранульо- але не але не вані; лупулін менш менш хмелевидний як 3 як 3 екю за екю за 1 кг 1 кг 12.11 Рослини, частини х 0% 0% 1378 рослин, насіння і плоди, що використовуються в парфюмерних, фармацевтичних, інсек- тицидних, фунгіцидних і аналогічних цілях, свіжі або сушені, цілі чи розрізані, подрібнені, молоті 12.11 90900 Тільки сік каланхое 10% 30% 306 12.12 Плоди ріжкового дерева, х 15%, 15%, 1378 водяні рослини, буряк але не але не цукровий, цукрова менш менш як тростина, свіжі або як 0,012 сушені, подрібнені або 0,012 екю за неподрібнені, кісточки екю за 1 кг і ядра плодів, інші 1 кг продукти рослинного походження (включаючи нежарене коріння цикорію виду "Cіchorіum Intubus Satіvum"), використовувані головним чином для харчування людей, не зазначені в іншому місці 12.12 92 000 Цукрова тростина х 50%, 50%, 1378 але не але не менш менш як як 0,1 0,1 екю екю за за 1 кг 1 кг 12.13 00000 Солома і м'якуш х 5%, 5%, але 1378 зернових, необроблена, але не не менш ціла або подрібнена, менш як розмелена або як 0,005 нерозмелена, пресована 0,005 екю за або в гранулах екю за 1 кг 1 кг 12.14 Бруква, буряк листяний, х 5%, 5%, але 1378 коренеплоди, кормові, але не не менш сіно, люцерна, менш як конюшина, еспарцет, як 0,003 капуста кормова, люпин, 0,003 екю за вика і аналогічні екю за 1 кг фуражні продукти, 1 кг гранульовані або негранульовані 12.14 Тільки садівний х 0% 0% 1378 матеріал 13.01 Шелак, природні камеді, х 5%, 5%, але 1378 смоли, гумосмоли і але не не менш бальзами менш як 0,25 як екю за 0,25 1 кг екю за 1 кг 13.02 Соки і екстракти х 30%, 30%, 1378 рослинні; пектини, але не але не пектинати і пектати; менш менш як агар-агар, клеї та інші як 0,9 0,9 екю згущувачі рослинного екю за за 1 кг походження, видо- 1 кг змінені або невидозмінені 13.02 13000 Екстракт 70%, 70%, 328 хмелю але не але не менш менш як як 10 10 екю екю за за кг кг 14.01 Матеріали рослинного х 10%, 10%, 1378 походження, що але не але не використовуються, менш менш як головним чином, для як 0,005 плетіння (наприклад 0,005 екю за бамбук, ротанг, очерет, екю за 1 кг ситник, верба, раффія, 1 кг очищена, відбілена і пофарбована солома зернових і липова кора) 14.02 Матеріали рослинного х 10%, 10%, 1378 походження, що але не але не використовуються, менш менш як головним чином, для як 0,005 набивки (капок, 0,005 екю за луїзіанський мох, екю за 1 кг морські водорості), в 1 кг тому числі у вигляді полотнищ на підкладці з інших матеріалів або без неї 14.03 Матеріали рослинного х 15%, 15%, 1378 походження, що але не але не використовуються, менш менш як головним чином, для як 0,01 виробництва щіткових 0,01 екю за виробів і мітелок екю за 1 кг (наприклад сорго, пирій 1 кг і тампіоко) у в'язках, пучках або навалом 14.04 Сировина рослинна, не х 20%, 20%, 1378 зазначена в іншому але не але не місці менш менш як як 0,01 0,01 екю за екю за 1 кг 1 кг Розділ 3. Жири і масла тваринного або рослинного походження; та інш. 15.01 00 Лярд, інший жир х 30%, 30%, 1378 свинячий і жир але не але не домашньої птиці, менш менш як топлений або як 0,15 нетоплений, 0,15 екю за екстрагований під екю за 1 кг тиском чи з допомогою 1 кг розчинників чи неекстрагований 15.02 00 Жир великої і дрібної х 30%, 30%, 1378 рогатої худоби, але не але не нетоплений чи топлений, менш менш як екстрагований під як 0,15 тиском чи з допомогою 0,15 екю за розчинників чи екю за 1 кг неекстрагований 1 кг 15.03 00 Стеарин із жиру свинячого, яловичого х 30%, 30%, 1378 або баранячого і але не але не олеостеарин, менш менш як олеомаргарин із як 0,15 свинячого сала, 0,15 екю за яловичого чи баранячого екю за 1 кг жиру, неемульгований, 1 кг незмішаний або непри- готовлений будь-яким іншим способом 15.04 Жири, масла та їх х 10%, 10%, 1378 фракції з риб або але не але не морських ссавців, менш менш як нерафіновані або як 0,04 рафіновані, але без 0,04 екю за зміни їх хімічного екю за 1 кг складу 1 кг 15.04 20900 Риб'ячий жир, масло з х 10%, 10%, 1378 риб та їх фракції, крім але не але не масла з печінки менш менш як риб'ячої, інші як 0,04 0,04 екю за екю за 1 кг 1 кг 15.05 Овечий жиропіт і жирові х 30%, 30%, 1378 речовини, одержувані з але не але не нього (включаючи менш менш як ланолін) як 0,1 0,1 екю екю за за 1 кг 1 кг 15.05 90000 Інші х 10%, 10%, 1378 але не але не менш менш як як 0,03 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 15.06 Жири і масла тварин та х 30%, 30%, 1378 їх фракції, в тому але не але не числі нерафіновані, менш менш як або рафіновані, але без як 0,1 0,1 екю зміни їх хімічного екю за за 1 кг складу 1 кг 15.07 Олія соєва та її х 30%, 30%, 1378 фракції, нерафіновані але не але не або рафіновані, але без менш менш як зміни їх хімічного як 0,3 0,3 екю складу екю за за 1 кг 1 кг 15.08 Олія арахісова та її х 30%, 30%, 1378 фракції, нерафіновані але не але не або рафіновані, але без менш менш як зміни їх хімічного як 0,4 0,4 екю складу екю за за 1 кг 1 кг 15.09 Олія маслинова та її 30%, 30%, фракції, нерафіновані х але не але не 1378 або рафіновані, але без менш менш як зміни їх хімічного як 1,5 1,5 екю складу екю за за 1 кг 1 кг 15.10 Інші види олії та х 30%, 30%, 1378 фракцій, отримані але не але не тільки із маслин, менш менш як нерафіновані чи як 1,5 1,5 екю рафіновані, але без екю за за 1 кг зміни їх хімічного 1 кг складу, суміші цих видів олій або фракцій з олією або фракціями, класифікованими в товарній позиції 15.09 15.11 х 10% 20% Т 15.12 х 10% 20% Т 15.12 Олія соняшникова х 30%, 30%, 94 але але не не менш менш 0.5екю 0.5екю за 1 кг за 1 кг 15.13 х 10% 20% Т 15.14 Олія ріпакова, х 30%, 30%, 1378 свиріпова або гірчична але не але не та їх фракції, менш менш як нерафіновані або як 0,15 рафіновані, але без 0,15 екю за зміни їх хімічного екю за 1 кг складу 1 кг 15.15 Жири і олія рослинні, х 30%, 30%, 1378 інші (включаючи олію але не але не жожоба) та їх фракції, менш менш як нерафіновані або рафі- як 0,15 новані, але без зміни 0,15 екю за їх хімічного складу екю за 1 кг 1 кг 15.15 30 Олія рицинова та її 1% 20% 359 фракції 15.16 Жири і масла тваринні х 30%, 30%, 1378 або олія рослинна та їх але не але не фракції, повністю або менш менш як частково як 0,12 гідрогенізовані, 0,12 екю за перестерифіковані,реете- екю за 1 кг рифіковані або 1 кг елаідинізовані, нерафі- новані чи рафіновані, але які не зазнали подальшої обробки 15.17 х 10% 20% Т 15.17 Маргарин х 30%, 30%, 94 але не але не менш менш як як 1 1 екю екю за за 1 кг 15.18 00 Тваринні або рослинні х 30%, 30%, 1378 жири і масла (олія), їх але не але не фракції, топлені, менш менш як окислені, дегідровані, як 0,1 0,1 екю сульфовані, продуті або екю за за 1 кг полімеризовані теплом у 1 кг вакуумі чи в інертному газі або перероблені іншим способом, крім класифікованих в товарній позиції 15.16; нехарчові суміші тваринних або рослинних жирів і масел (олії) та їх фракцій, не зазначені в іншому місці 15.19 Кислоти промислові, х 10%, 10%, 1378 жирні монокарбонові; але не але не олія окислена менш менш як рафінована; спирти як 0,03 промислові, жирні 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 15.20 Гліцерин, включаючи х 0% 0% 1378 чистий; гліцеринова вода і щолок 15.21 Воски рослинні (крім х 30%, 30%, 1378 тригліцеридів), віск але не але не бджолиний та інших менш менш як комах і спермацет, як 1,2 1,2 екю підфарбовані або екю за за 1 кг непідфарбовані, 1 кг рафіновані чи нерафі- новані 15.22 00 Дегра; залишки після х 10%, 10%, 1378 обробки жирних речовин, але не але не тваринних або рослинних менш менш як восків як 0,1 0,1 екю екю за за 1 кг 1 кг Розділ 4. Продукти харчової промисл.; алког. і безалког.напої та оцет; та інш. 16.01 х 10% 20% Т 16.01 Ковбаси і аналогічні х 30 %, 30%, 94 продукти із м'яса але але не не менш як менш 1,1екю як за 1,1екю 1 кг за 1 кг 16.01 00990 Ковбаси і аналогічні х 30%, 30%, 1378 продукти з м'яса, але не але не м'ясних субпродуктів менш менш як або крові; харчові як 0,9 0,9 екю продукти, виготовлені екю за за 1 кг на їх основі, інші: 1 кг інші 16.02 Вироби і консерви з х 30%, 30%, 1378 м'яса, м'ясних але не але не субпродуктів або крові, менш менш як інші як 0,4 0,4 екю екю за за 1 кг 1 кг 16.03 00 Екстракти та соки з х 10%, 10%, 1378 м'яса, риби або але не але не ракоподібних, молюсків менш менш як або інших водних як 0,3 0,3 екю безхребетних екю за за 1 кг 1 кг 16.04( крім Готові продукти і х 20%, 20%, 1378 16.0430100, консерви з риби; ікра але не але не 16.04 30900) осетрових (чорна ікра) менш менш як та її замінники, як 0,2 0,2 екю виготовлені з ікринок екю за за 1 кг інших риб 1 кг 16.04 30100 0% 10екю 10екю 313/96- за 1кг за 1кг ВР 16.04 30900 Замінники ікри/червона 0% 6екю 6екю 313/96- ікра/ за 1кг за 1кг ВР 16.05 х 10% 20:% Т 16.05 10000 0% 6 екю 6 екю З.У за за 1 кг 313/96- 1 кг ВР 16.05 20000 0% 4 екю 4 екю З.У за за 1 кг 313/96- 1 кг ВР 16.05 30000 0% 8 екю 8 екю З.У за 1 за 1 кг 313/96- кг ВР 16.05 40000 0% 4 екю 4 екю З.У за 1 за 1 кг 313/96- кг ВР 17.01 Цукор тростинний або з х 50%, 50%, 1378 цукрового буряку і але не але не хімічно чиста сахароза менш менш як в твердому стані як 0,2 0,2 екю екю за за 1 кг 1 кг 17.02 Інші види цукру, х 30%, 30%, 1378 включаючи хімічно чисті але не але не лактозу, мальтозу, менш менш як глюкозу і фруктозу в як 0,3 0,3 екю твердому стані; сиропи екю за за 1 кг цукрові без додавання 1 кг ароматизуючих або фарбуючих речовин; штучний мед, змішаний чи незмішаний з натуральним, карамельний кулер 17.02 90790 Тільки сахароза - 20% 40% 306 saccharosa 17.03 Меляса, отримана в х 30%, 30%, 1378 результаті екстракції але не але не або рафінування цукру менш менш як як 0,03 0,03 екю за екю за 1 кг 1 кг 17.04 Кондитерські вироби з х 30%, 30%, 1378 цукру, що не містять але не але не какао (включаючи білий менш менш як шоколад) як 1 1 екю екю за за 1 кг 1 кг 18.01 00000 Какао-боби, цілі та х 2% 2% 43 подрібнені, сирі або смажені. 18.02 00000 Шкаралупа, плівка, х 5%, 5%, але 1378 шкірка та інші відходи але не не менш какао менш як 0,02 як екю за 0,02 1 кг екю за 1 кг 18.03 Какао-паста, в тому х 30%, 30%, 1378 числі знежирена або але не але не незнежирена менш менш як як 1 1 екю екю за за 1 кг 1 кг 18.04 00000 Масло-какао, жир і х 5%, 5%, але 1378 рідке масло з какао але не не менш менш як 0,25 як екю за 0,25 1 кг екю за 1 кг 18.05 00000 Какао-порошок без х 5%, 5%, але 1378 додавання цукру або але не не менш інших підсолоджуючих менш як 0,2 речовин як 0,2 екю за екю за 1 кг 1 кг 18.06, крім Шоколад та інші харчові х 30%, 30%, 1378 18.06 31000- продукти із вмістом але не але не 18.06 32000, какао менш менш як 18.06 90110- як 0,7 0,7 екю 18.06 90390 екю за за 1 кг 1 кг х 15%, 15%, 212 але але не 18.06 31000 не менш як менш 0,35 як екю 0,35 за 1 кг екю за 1 кг 18.06 32100, 15%, 15%, 18.06 32900 х але не але не 212 менш менш як як 0,45 0,45 екю за екю за 1 кг 1 кг 18.06 0% 0,9екю 0,9екю З.У 90110, за 1 1 кг 313/96- 18.06 кг ВР 90190, 18.06 90310, 18.06 90390 19.01 Екстракт солодовий; х 30%, 30%, 1378 харчові продукти з але не але не борошна, крупи, менш менш як крохмалю або солодового як 0,1 0,1 екю екстракту без вмісту екю за за 1 кг або з вмістом за масою 1 кг менше як 50% какао, не зазначені в іншому місці, харчові продукти із сировини, вказаної в позиціях 04.01 - 04.04, без вмісту або з вмістом за масою менше 40% какао 19.01 10000 Дитяче харчування, х 10%, 10%, 1378 розфасоване для продажу але не але не вроздріб менш менш як як 0,15 0,15 екю за екю за 1 кг 1 кг 19.02 Вироби макаронні, в х 30%, 30%, 1378 тому числі варені або але не але не неварені, з начинкою (з менш менш як м'яса або інших як 0,15 продуктів) і без неї 0,15 екю за або приготовлені іншим екю за 1 кг способом; кускус 1 кг 19.03 00000 Тапіока та її х 30%, 30%, 1378 замінники, приготовлені але не але не з крохмалю у формі менш менш як пластівців, зерен, як 0,45 крупи або висівок, або 0,45 екю за аналогічних формах екю за 1 кг 1 кг 19.04 Готові харчові х 30%, 30%, 1378 продукти, отримані але не але не шляхом здуття або менш менш як обжарювання зернових як 0,5 0,5 екю (наприклад, кукурудзяні екю за за 1 кг пластівці); інші 1 кг зернові, крім кукурудзи у вигляді зерен, попе- редньо відварені, обжарені або приготовлені іншим способом 19.05 Хлібобулочні і х 30%, 30%, 1378 борошняні кондитерські але не але не вироби, тістечка, менш менш як печиво та інші продукти як 0,4 0,4 екю хлібопекарського екю за за 1 кг виробництва без вмісту 1 кг або із вмістом какао; вафельні диски, порожні капсули, придатні для використання в фармацевтичних цілях, вафлі, рисовий папір і аналогічні продукти 20.01-20.02 Овочі і фрукти х 20%, 20%, 94 туб- консервовані але не але не 1000 менш менш як умовних як 0,2екю 0,2екю за туб банок; за туб ум.б. - 400 гр. 20.03 Гриби, включаючи х 20%, 20%, 1378 трюфелі, приготовлені але не але не або консервовані без менш менш як оцту або оцтової як 0,3 0,3 екю кислоти екю за за 1 кг 1 кг 20.04-20.05 Овочі і фрукти х 20%, 20%, 94 консервовані але не але не менш менш як як 0,2 екю 0,2 за туб екю за туб 20.06 00 Плоди, горіхи, шкурка х 30%, 30%, 1378 плодів та інші частини але не але не рослин, консервовані в менш менш як цукрі (сушені, як 0,5 0,5 екю зацукровані, або екю за за 1 кг глазуровані) 1 кг 20.07 Овочі і фрукти х 20%, 20%, 94 консервовані але не але не менш менш як як 0,2екю 0,2екю за туб за туб 20.08 Плоди, горіхи та інші х 30%, 30%, 1378 їстівні частини рослин, але не але не приготовлені або менш менш як консервовані будь-яким як 0,5 0,5 екю способом, в тому числі екю за за 1 кг з додаванням цукру або 1 кг інших підсолоджуючих речовин чи спирту, не зазначені в іншому місці 20.09 Соки фруктові, х 30%, 30%, 1378 (включаючи виноградне але не але не сусло), соки овочеві, менш менш як незброджені та без як 0,3 0,3 екю додавання спирту, з екю за за додаванням або без 1 л 1 л додавання цукру чи інших підсолоджуючих речовин 20.09 50 Сік томатний х 30%, 30%, 1378 але не але не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за за 1 л 1 л 20.09 60 Сік виноградний х 30%, 30%, 1378 (включаючи виноградне але не але не сусло) менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за за 1 л 1 л 20.09 70 Сік яблучний х 30%, 30%, 1378 але не але не менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за за 1 л 1 л 21.01, крім Екстракти, есенції, х 30%, 30%, 1378 21.01 10110 концентрати кави, чаю але не але не або мате і вироби на менш менш як таких основах чи на як 0,4 0,4 екю основі кави, чаю або екю за за 1 кг мате; цикорій 1 кг обсмажений та інші обсмажені замінники кави і екстракти, есенції та концентрати з них 21.01 10110 х 3 екю 3 екю 1245 за 1кг за 1кг 21.01 10110 Тільки розчинна кава 0% 3 екю 3 екю З.У. за за 1кг 313/96- 1кг ВР 21.02 Дріжджі (активні і х 20%, 20%, 1378 неактивні); інші але не але не неактивні одноклітинні менш менш як мікроорганізми (крім як 0,1 0,1 екю вакцин, класифікованих екю за за 1 кг у товарній позиції 1 кг 30.02); готові пекарські порошки 21.03 Продукти для соусів і х 30%, 30%, 1378 соуси готові; добавки і але не але не приправи змішані; менш менш як гірчичний порошок і як 0,25 готова гірчиця 0,25 екю за екю за 1 кг 1 кг 21.04 Супи і бульйони готові і х 30%, 30%, 1378 заготовки для їх але не але не приготування; менш менш як гомогенізовані суміші як 1,5 1,5 екю харчових продуктів екю за за 1 кг 1 кг 21.05 Морозиво, інші види х 30%, 30%, 1378 харчового льоду, без але не але не вмісту або із вмістом менш менш як какао як 2,4 2,4 екю екю за за 1 кг 1 кг 21.06 Харчові продукти, не х 30%, 30%, 1378 зазначені в іншому але не але не місці менш менш як як 0,3 0,3 екю екю за за 1 кг 1 кг 21.06 10900 Тільки сироваткований х 0,1% 20% 306 білок, суха демініралізована сироватка 21.06 90990 Тільки соєвий ізолят х 0,1% 20% 306 22.01 Води, включаючи х 30%, 50%,але 977 мінеральні, але не не менш натуральні,або менш як 0,6 штучні,газовані,без як 0,4 екю за додавання цукру або екю за 1 літр інших підсолоджувальних 1 літр речовин,неароматизовані; лід і сніг 22.02 Води мінеральні і х 30%, 50%,але 977 газовані з додаванням але не не менш цукру або інших менш як 0,6 підсолоджувальних чи як 0,4 екю за ароматичних екю за 1 літр речовин;безалкогольні 1 літр напої,інші,за ви- нятком фруктових або овочевих соків,що класифікуються в товарній позиції 20.09 22.03 10% 0,3 0,3екю 313/96- екю за 1 ВР за 1 літр літр 22.04 0,6 0,6 екю 178/96- ( крім 10% екю за 1 ВР 22.04 10, за 1 літр 22.04 30) літр 22.04 10110, 10% 2 екю 2 екю 178/96- 22.04 10190, за 1 за 1 ВР 22.04 10900 літр літр 22.04 30100, 0,05 0,05екю 178/96- 22.04 30910, 10% екю за 1 ВР 22.04 30990 за 1 літр літр 22.05 10% 2 екю 2 екю 178/96- за 1 за 1 ВР літр літр