"03.03 Риба морожена, за винятком 20, але не менше:
рибного філе та іншого м'яса
риб, що підпадають під
класифікацію товарної позиції
03.04
03.03.10.000 лосось тихоокеанський (за ви- 0,5 екю за 1 кг
нятком печінки, ікри та
молочка)
03.03.21.000 форель 0,2 екю за 1 кг
03.03.22.000 лосось атлантичний та 0,5 екю за 1 кг
дунайський
03.03.29.000 інші: камбалоподібні 0,5 екю за 1 кг
03.03.31 палтус 0,5 екю за 1 кг
03.03.32.000 камбала морська 0,5 екю за 1 кг
03.03.33.000- морський язик, інші, тунець, 0,2 екю за 1 кг
03.03.75 оселедець, тріска, сардина,
кілька, шпроти, пікша, сайда,
скумбрія, акула
03.03.76.000 вугор 0,5 екю за 1 кг"
"03.03 Риба морожена, за винятком 5";
рибного філе та іншого м'яса
риб, що підпадають під
класифікацію товарної позиції
03.04
"03.04 Філе рибне та інше м'ясо риб 20, але не менше:
(включаючи фарш) свіжі,
охолоджені та морожені
03.04.10.110, форель 0,4 екю за 1 кг
03.04.20.110
03.04.10.130, лосось тихоокеанський, 1 екю за 1 кг
03.04.20.130 атлантичний та дунайський
03.04.10.190, інші прісноводні риби 0,4 екю за 1 кг
03.04.20.190
03.04.10.310- філе інших риб 0,4 екю за 1 кг"
03.04.10.980,
03.04.20.210-
03.04.90.980
"03.04 Філе рибне та інше м'ясо риб
(включаючи фарш) свіжі,
охолоджені або морожені 10".
Президент України
|
Л.КУЧМА
|
м. Київ, 18 лютого 1999 року
N 439-XIV
|