15.08.2006 N 242
|
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 878:2006 |Води мінеральні природні фасовані. Загальні|
| |технічні умови - На заміну ДСТУ 878-93 |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4582:2006 |Система розроблення і поставлення продукції|
| |на виробництво. Хліб та хлібобулочні |
| |вироби. Основні положення - Вперше (зі |
| |скасуванням ГОСТ 15.015-90) |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4675:2006 |Розрахунки і випробування на міцність. |
| |Методика визначення характеристик |
| |динамічної тріщиностійкості металів за |
| |нормального відриву за температури від |
| |мінус 196 град. C до 400 град. C - Вперше |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 724:2006 |Хрін столовий. Загальні технічні умови - на|
| |заміну ДСТУ 724-92 |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 1055:2006 |Крупи, що швидко розварюються. Технічні |
| |умови - на заміну ДСТУ 1055-91 |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 2021:2006 |Молодняк сільськогосподарської птиці |
| |добовий. Технічні умови - На заміну |
| |ДСТУ 2021-91 |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4660:2006 |Глазурі та маси для формування. Загальні |
| |технічні умови - Вперше |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4661:2006 |Молодняк сільськогосподарської птиці |
| |ремонтний. |
| |Технічні умови - Вперше |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4662:2006 |Прополіс. Технічні умови - Вперше (зі |
| |скасуванням в Україні ГОСТ 28886-90 та |
| |РСТ УССР 1078-86) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4663:2006 |Алерген сухий очищений із атипових |
| |мікобактерій. Технічні умови - Вперше |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4664:2006 |Туберкулін очищений для ссавців у |
| |стандартному розчині. Технічні умови - |
| |Вперше (зі скасуванням в Україні |
| |ГОСТ 16739-88 в частині вимог, що стосує- |
| |ться туберкуліну очищеного для ссавців) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4665:2006 |Ядро кунжуту смажене. Технічні умови - |
| |Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 1826-88) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4666:2006 |Молочко маточне бджолине. Технічні умови - |
| |Вперше (зі скасуванням в Україні |
| |ГОСТ 28888-90) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4667:2006 |Віск бджолиний промисловий. Технічні умови |
| |- Вперше |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4668:2006 |Продукти зі свинини варені, копчено-варені,|
| |копчено-запечені, запечені, смажені, |
| |сирокопчені. Загальні технічні умови - |
| |Вперше (зі скасуванням в Україні |
| |ГОСТ 16594-85, ГОСТ 17482-85, |
| |ГОСТ 18236-85, ГОСТ 18255-85, |
| |ГОСТ 18256-85) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4669:2006 |Сири напівтверді. Загальні технічні умови -|
| |Вперше |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4670:2006 |Продукти з яловичини та свинини варені, |
| |копчено-варені. Загальні технічні умови - |
| |Вперше (зі скасуванням РСТ УССР 1850-86) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4671:2006 |Продукти з яловичини і баранини варені, |
| |копчено-варені, сирокопчені. Загальні |
| |технічні умови - Вперше |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 4672:2006 |Вироби кондитерські. Методи визначення золи|
| |і металомагнітних домішок - Вперше (зі |
| |скасуванням в Україні ГОСТ 5901-87) |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 4674:2006 |Сіно. Технічні умови - Вперше (зі |
| |скасуванням в Україні ГОСТ 4808-87) |
------------------------------------------------------------------
ДСТУ 4673:2006 Велика рогата худоба для забою.
Технічні умови
- Вперше (зі скасуванням в Україні
ГОСТ 5110-55)
------------------------------------------------------------------
|зміна N 1 |Класифікатор професій ( vb375609-05 ) (vb375609-05) , |
|ДК 003:2005 | ( vc375609-05 ) (vc375609-05) |
| ( va242609-06 ) (va242609-06) | |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 878-93 |Води мінеральні природні фасовані. Загальні|
| |технічні умови |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ГОСТ 15.015-90 |Система разработки и постановки продукции |
| |на производство. Хлеб и хлебобулочные |
| |изделия |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ДСТУ 724-92 |Хрін столовий. Технічні умови |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 1055-91 |Крупи, що швидко розварюються. Технічні |
| |умови |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ДСТУ 2021-91 |Молодняк сільськогосподарської птиці |
| |добовий. Технічні умови |
|--------------------+-------------------------------------------|
|РСТ УССР 1078-86 |Прополіс (бджолиний клей). Технічні умови |
|--------------------+-------------------------------------------|
|РСТ УССР 1826-88 |Ядро кунжуту смажене. Технічні умови |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ГОСТ 16739-88 |Туберкулин очищенный (ППД) для |
| |млекопитающих. Технические условия в |
| |частині вимог, що стосується туберкуліну |
| |очищеного для ссавців |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ГОСТ 28888-90 |Молочко маточное пчелиное. Технические |
| |условия |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ГОСТ 28886-90 |Прополис. Технические условия |
------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
|ГОСТ 4808-87 |Сено. Технические условия |
|--------------------+-------------------------------------------|
|ГОСТ 5901-87 |Изделия кондитерские. Методы определения |
| |массовой доли золы и металломагнитной |
| |примеси |
------------------------------------------------------------------
РСТ УССР 1850-86 Продукти із свинини та яловичини. Загальні
технічні умови
ГОСТ 16594-85 Продукты из свинины сырокопченые. Технические
условия
ГОСТ 17482-85 Продукты из свинины запеченные и жареные.
Технические условия
ГОСТ 18236-85 Продукты из свинины вареные. Технические
условия
ГОСТ 18255-85 Продукты из свинины копчено-вареные.
Технические условия
ГОСТ 18256-85 Продукты из свинины копчено-запеченные.
Технические условия.
ГОСТ 5110-55 Крупный рогатый скот для убоя.
Определение упитанности
Голова
|
О.Висоцький
|