ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
юстиції України
08.06.2012 № 848/5 ( z0964-12 )
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 966/21278
№ з/п
|
Найменування виду майна
|
Одиниця виміру
|
Кількість предметів на число осіб
|
||||
до 300 осіб
|
від 301 до 500 осіб
|
від 501 до 1000 осіб
|
від 1001 до 2000 осіб
|
понад 2001 особу
|
|||
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
1
|
Ваги настільні циферблатні до 10 кг для:
|
|
|
|
|
|
|
а) кухонних комор;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
б) обробних приміщень;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
в) приміщень для нарізування хліба;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
|
г) продовольчих складів, на кожне окреме приміщення
(комору) зберігання;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
|
ґ) готової продукції
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
2
|
Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для
кухонь
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
3
|
Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для:
|
|
|
|
|
|
|
продовольчих складів на кожне окреме приміщення
(комору) зберігання;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
|
хліборізок
|
шт.
|
-
|
-
|
-
|
-
|
1
|
|
4
|
Кип’ятильники безперервної дії для кімнат тривалих
побачень для приготування окропу для:
|
|
|
||||
чаю;
|
шт.
|
з розрахунку 0,5 л води на 1 ліжко-місце на добу
|
|||||
миття посуду і столових приборів
|
шт.
|
з розрахунку 10 л води на 1 ліжко-місце
|
|||||
5
|
Кип’ятильники безперервної дії для приготування
окропу для:
|
шт.
|
|
забезпечуються посудомийними машинами і гарячим водопостачанням
|
|||
чаю;
|
|
з розрахунку 0,5 л води на 1 людину на добу
|
|||||
миття посуду і столових приборів
|
шт.
|
з розрахунку 10 л води на 1 людину на добу
|
|||||
6
|
Котли стравоварильні електричні або за наявності
парові для приготування:
|
|
|
||||
а) перших страв;
|
|
з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину;
|
|||||
б) других страв;
|
|
з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину;
|
|||||
в) третіх страв;
|
|
з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину;
|
|||||
г) окропу для чаю;
|
|
з розрахунку 0,5 л ємності на одну людину;
|
|||||
ґ) для виварювання кісток (котли ємністю 250-400
л)
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
2
|
|
7
|
Картоплечистки механічні потужністю:
|
|
|
|
|
|
|
150-200 кг/год;
|
шт.
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
250-350 кг/год;
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
2
|
1
|
|
600 кг/год.
|
шт.
|
-
|
-
|
-
|
-
|
1
|
|
8
|
Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год. і
більше
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
1
|
9
|
Машини для різання варених овочів
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
1
|
10
|
Сковороди електричні з чашами ємністю:
|
|
|
|
|
|
|
до 25 л;
|
шт.
|
1
|
-
|
1
|
1
|
1
|
|
до 75 л
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
2
|
3
|
|
11
|
Машини для різання сирих овочів
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
2
|
12
|
Приводи універсальні з комплектами змінюваних
механізмів загального призначення або універсальні кухонні
машини
|
компл.
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
13
|
Машини посудомийні на:
|
|
|
|
|
|
|
700 тарілок на годину;
|
шт.
|
-
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
1000 тарілок на годину;
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
-
|
-
|
|
2200 тарілок на годину
|
шт.
|
-
|
-
|
-
|
1
|
1
|
|
14
|
М’ясорубки електромеханічні потужністю:
|
|
|
|
|
|
|
150-200 кг/год;
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
-
|
-
|
|
250-350 кг/год.
|
шт.
|
-
|
-
|
-
|
1
|
1
|
|
15
|
М’ясорубка ручна побутова
|
шт.
|
1
|
2
|
1
|
1
|
1
|
16
|
Хліборізки електромеханічні
|
шт.
|
-
|
1
|
-
|
-
|
-
|
17
|
Плити кухонні з поверхнею розігріву до:
|
|
|
|
|
|
|
1 м-2;
|
шт.
|
1
|
1
|
3
|
1
|
-
|
|
2 м-2
|
шт.
|
-
|
-
|
-
|
2
|
3
|
|
18
|
Плити кухонні для кімнат для тривалих побачень з
поверхнею розігріву до:
|
|
|
|
|
|
|
1 м-2;
|
шт.
|
1
|
2
|
1
|
2
|
2
|
|
2 м-2
|
шт.
|
|
|
1
|
1
|
2
|
|
19
|
Камери холодильні (морозильні) для продовольчих
складів об’ємом:
|
|
|
|
|
|
|
6 м-3;
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
-
|
1
|
|
12-18 м-3
|
шт.
|
1
|
1
|
-
|
1
|
1
|
|
20
|
Холодильники стаціонарні для продовольчих складів
ємністю 5-25 т
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
1
|
21
|
Шафи холодильні для кухонь об’ємом:
|
|
|
|
|
|
|
0,32-0,4 м-3;
|
шт.
|
1
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
0,56-0,8 м-3;
|
шт.
|
1
|
2
|
1
|
1
|
1
|
|
1,2-1,4 м-3.
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
2
|
3
|
|
Шафи холодильні для кімнат тривалих побачень
об’ємом 0,32-0,4 м-3
|
шт.
|
1
|
1
|
1-2
|
1-2
|
2
|
|
22
|
Візки вантажністю 130-400 кг
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
2
|
2
|
23
|
Візки для перевезення діжок
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
1
|
1
|
24
|
Ванни мийні металеві:
|
|
|
|
|
|
|
трисекційні;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
двосекційні;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
односекційні
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
25
|
Столи виробничі
|
шт.
|
3
|
5
|
7
|
10
|
15
|
26
|
Столи обробні металеві
|
шт.
|
3
|
5
|
7
|
10
|
15
|
27
|
Колоди для розрубування м’яса:
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
|
|
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР
|
|
|||||
28
|
Відра оцинковані або з пластичних мас:
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь;
|
шт.
|
2
|
3
|
5
|
8
|
10
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
3
|
|
29
|
Відра емальовані або з пластичних мас:
|
|
|
|
|
|
|
для кухонь;
|
шт.
|
2
|
3
|
4
|
5
|
7
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
3
|
|
30
|
Виделки кухарські котлові
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
2
|
2
|
31
|
Виделки транжирні
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
2
|
2
|
32
|
Каструлі алюмінієві глибокі ємністю від 1,5 до 12
л
|
шт.
|
5
|
7
|
10
|
12
|
15
|
33
|
Каструлі (сотейники) алюмінієві ємністю 10-15 л з
довгими ручками
|
шт.
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
34
|
Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л
|
шт.
|
5
|
7
|
10
|
15
|
20
|
35
|
Ложки розливальні алюмінієві ємністю 0,2 л
|
шт.
|
2
|
3
|
4
|
5
|
5
|
36
|
Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і
овочів
|
шт.
|
10
|
15
|
20
|
30
|
50
|
37
|
Ножі консервні або пристрої для відкривання
консервних банок
|
шт.
|
2
|
2
|
3
|
5
|
7
|
38
|
Ножі м’ясні для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
39
|
Ножі "Кухарська трійка"
|
один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню
|
|||||
40
|
Ножі кухонні для:
|
|
|
|
|
|
|
а) обробки м’яса;
|
шт.
|
2
|
2
|
4
|
6
|
6
|
|
б) обробки риби;
|
шт.
|
2
|
2
|
4
|
6
|
6
|
|
в) обробки овочів;
|
шт.
|
4
|
5
|
7
|
10
|
10
|
|
г) нарізання масла
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
|
41
|
Ножі хліборізні
|
шт.
|
2
|
2
|
3
|
3
|
3
|
42
|
Ножі-сікачі (рубаки)
|
шт.
|
-
|
1
|
2
|
3
|
4
|
43
|
Сокири для розрубування м’яса для:
|
|
|
|
|
|
|
кухонь;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
|
продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
2
|
|
44
|
Черпаки кухарські алюмінієві литі ємністю 2,0 л
|
шт.
|
2
|
2
|
3
|
4
|
5
|
45
|
Фляги для молока ємністю 36-38 л
|
шт.
|
5
|
7
|
9
|
11
|
14
|
46
|
Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
2
|
3
|
47
|
Термоси алюмінієві або з нержавіючої сталі зі
стаканами ємністю:
|
|
розраховуються, виходячи із потреби:
для першої страви – 0,6 л/1 особу;
для другої страви – 0,45 л/1 особу;
для третьої страви – 0,3 л/1 особу
|
||||
12 л;
|
шт.
|
||||||
36 л
|
шт.
|
||||||
48
|
Стелажі металеві для зберігання посуду
|
шт.
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
49
|
Термометри складські для продовольчих складів на
кожне окреме приміщення (комору) зберігання
|
шт.
|
2
|
2
|
2
|
2
|
2
|
50
|
Насоси ручні для олії рослинної
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
1
|
51
|
Психрометри для продовольчих складів на кожне
окреме приміщення (комору) зберігання
|
шт.
|
2
|
2
|
2
|
2
|
2
|
52
|
Маслорозподільник
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
2
|
53
|
Овоскоп
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
1
|
54
|
Котломір металевий
|
шт.
|
на кожний тип котла та вид приготовленої страви
|
||||
55
|
Комплект тари для доставки продуктів харчування зі
складу
|
компл.
|
2
|
2
|
2
|
2
|
2
|
56
|
Вентиляція механічного спонукання
|
компл.
|
на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище
|
||||
57
|
Резервні засоби приготування їжі на твердому
паливі
|
компл.
|
за фактичною потребою
|
Директор Департаменту
взаємодії з органами влади
|
О.В. Зеркаль
|