УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 10 жовтня 2012 р. № 922
Київ
|
Про внесення змін до переліків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 та від 27 серпня 2010 р. № 787
Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до переліку напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (
1719-2006-п)
, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 (Офіційний вісник України, 2006 p., № 50, ст. 3333; 2011 р., № 20, ст. 844), та переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра (
787-2010-п)
, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 787 (Офіційний вісник України, 2010 p., № 67, ст. 2406; 2011 p., № 20, ст. 844), зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України
|
М.АЗАРОВ
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 жовтня 2012 р. № 922
ЗМІНИ,
що вносяться до переліків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 ( 1719-2006-п )
та від 27 серпня 2010 р. № 787 ( 787-2010-п )
1. У переліку напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (
1719-2006-п)
, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719, у розділі "Інженерія" позицію "0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" доповнити словами і цифрами:
|
|
"технологічна експертиза та безпека харчової продукції
|
6.051702".
|
2. У переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра (
787-2010-п)
, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 787, у розділі "Інженерія" позицію "0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" доповнити словами і цифрами:
"технологічна експертиза та безпека харчової продукції
|
7.05170201
|
технологічна експертиза та безпека харчової продукції
|
8.05170201".
|