УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 10 жовтня 2012 р. № 922
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ № 266 від 29.04.2015 (266-2015-п) )

Про внесення змін до переліків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 та від 27 серпня 2010 р. № 787

Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до переліку напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (1719-2006-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 (Офіційний вісник України, 2006 p., № 50, ст. 3333; 2011 р., № 20, ст. 844), та переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра (787-2010-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 787 (Офіційний вісник України, 2010 p., № 67, ст. 2406; 2011 p., № 20, ст. 844), зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 жовтня 2012 р. № 922

ЗМІНИ,

що вносяться до переліків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719 ( 1719-2006-п )

та від 27 серпня 2010 р. № 787 ( 787-2010-п )

1. У переліку напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (1719-2006-п) , затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2006 р. № 1719, у розділі "Інженерія" позицію "0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" доповнити словами і цифрами:
"технологічна експертиза та безпека харчової продукції
6.051702".
2. У переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста і магістра (787-2010-п) , затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 787, у розділі "Інженерія" позицію "0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції" доповнити словами і цифрами:
"технологічна експертиза та безпека харчової продукції
7.05170201
технологічна експертиза та безпека харчової продукції
8.05170201".