N 181/121/169/97/271 від 23.07.99 Зареєстровано в Міністерстві
м.Київ юстиції України
9 серпня 1999 р.
за N 543/3836
|
Міністр охорони здоров'я України
Міністр праці і соціальної
політики України
Міністр фінансів України
В.о.Міністра економіки України
В.о.Голови Державного комітету
статистики України
|
Р.В.Богатирьова
І.Я.Сахань
І.О.Мітюков
В.М.Кальник
В.А.Головко
|
Додаток
до наказу
23.07.1999 р.
N 181/121/169/97/271
Найменування продукту | Кількість |
1. Хлібні продукти | |
Борошно житнє | 0,3 |
Хліб житній | 38,0 |
Хліб пшеничний | 62,0 |
Борошно пшеничне | 8,8 |
Макаронні вироби | 4,1 |
Рис | 2,3 |
Манна крупа | 0,9 |
Пшоно | 0,9 |
Гречана крупа | 2,0 |
Вівсяна крупа | 1,1 |
Бобові | 1,9 |
Інші | 0,6 |
2. Картопля | 108,0 |
3. Овочі та баштанні | |
Капуста | 27,5 |
Помідори та огірки | 22,0 |
Морква та буряк | 16,0 |
Цибуля, часник | 8,0 |
Баштанні | 14,5 |
Інші | 10,0 |
4. Фрукти і ягоди | |
Фрукти та ягоди свіжі | 31,0 |
Сухофрукти | 1,8 |
5. М'ясопродукти | |
Яловичина | 12,0 |
Свинина | 9,5 |
Баранина | 0,9 |
Птиця | 5,0 |
Ковбаса | 6,6 |
Сало | 2,0 |
Субпродукти та інші | 2,0 |
6. Молочні продукти | |
Молоко незбиране | 83,0 |
Збиране молоко, кефір | 22,0 |
Масло вершкове | 3,9 |
Сир | 7,6 |
Сметана | 4,0 |
7. Яйця (шт.) | 187,5 |
8. Рибні продукти | |
Риба свіжа | 2,5 |
Оселедці | 0,7 |
9. Цукор (включаючи кондвироби) | 22,5 |
10. Маргарин | 1,5 |
11. Олія | 6,7 |
Хімічний склад: | |
Білки (г) | 58,6 |
Жири (г) | 65,7 |
Вуглеводи (г) | 295,8 |
Енергетична цінність (ккал) | 2008,9 |