ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ N 21/21-5207-ЕП від 09.11.2001 Начальнику Східної регіональної митниці Стосовно класифікації м'яса домашньої птиці В Управлінні номенклатури та верифікації розглянуто лист Східної регіональної митниці від 28.09.01 N 15/2337-ЕП стосовно класифікації заморожених курячих стегенців з приправами. Повідомляємо, що м'ясо з приправами, яке не пройшло теплової кулінарної обробки, класифікується згідно з УКТ ЗЕД ( 2371а-14 ) в групі 16. Під терміном "м'ясо з приправами" мається на увазі м'ясо, яке не пройшло теплової кулінарної обробки, приправа повинна бути внесена всередину або по всій поверхні продукту і яку видно неозброєним оком або можна визначити на смак (додаткова примітка 6а) до групи 02) (Закон України "Про митний тариф України" від 05.04.2001 року N 2371-III ( 2371-14 ). Начальник Управління номенклатури та верифікації І.П.Рамусь WEB MD Office "НПО Поверхность"