ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 N 21/21-5207-ЕП від 09.11.2001
                                              Начальнику Східної
                                              регіональної митниці


           Стосовно класифікації м'яса домашньої птиці


     В Управлінні  номенклатури  та  верифікації  розглянуто  лист
Східної регіональної  митниці  від  28.09.01 N 15/2337-ЕП стосовно
класифікації заморожених курячих стегенців з приправами.
     Повідомляємо, що м'ясо з приправами,  яке не пройшло теплової
кулінарної обробки, класифікується згідно з УКТ ЗЕД ( 2371а-14 ) в
групі 16.  Під  терміном  "м'ясо  з  приправами"  мається на увазі
м'ясо,  яке  не  пройшло  теплової  кулінарної  обробки,  приправа
повинна бути внесена всередину або по всій поверхні продукту і яку
видно неозброєним оком або  можна  визначити  на  смак  (додаткова
примітка  6а)  до  групи  02)  (Закон  України  "Про  митний тариф
України" від 05.04.2001 року N 2371-III ( 2371-14 ).

 Начальник Управління номенклатури та верифікації       І.П.Рамусь

 WEB MD Office "НПО Поверхность"