08.06.2012 № 848/5
|
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 964/21276
Міністр
|
О. Лавринович
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
юстиції України
08.06.2012 № 848/5
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 964/21276
Директор Департаменту
взаємодії з органами влади
|
О.В. Зеркаль
|
Додаток
до Порядку використання майна
продовольчого забезпечення установ
виконання покарань, слідчих ізоляторів
і навчальних закладів Державної
кримінально-виконавчої служби України
№ з/п
|
Найменування виду майна
|
Одиниця виміру
|
Строки експлуатації майна, років
|
1
|
2
|
3
|
4
|
|
І. Ваговимірювальні прилади
|
|
|
1.1
|
Ваги для зважування худоби
|
шт.
|
10
|
1.2
|
Ваги товарні
|
шт.
|
10
|
1.3
|
Ваги настільні циферблатні
|
шт.
|
10
|
1.4
|
Гирі і різноваги
|
компл.
|
безстроково
|
|
ІІ. Кип'ятильники
|
|
|
|
Кип’ятильники електричні
|
шт.
|
5
|
|
ІІІ. Котли стравоварильні
|
|
|
3.1
|
Котли електричні
|
шт.
|
8
|
3.2
|
Котли парові
|
шт.
|
8
|
3.3
|
Котли газові
|
шт.
|
8
|
3.4
|
Котли чавунні
|
шт.
|
10
|
|
ІV. Механічне обладнання
|
|
|
4.1
|
Картоплечистки механічні
|
шт.
|
4
|
4.2
|
Машини для різання варених овочів
|
шт.
|
6
|
4.3
|
Машини для різання сирих овочів
|
шт.
|
6
|
4.4
|
Машини посудомийні
|
шт.
|
6
|
4.5
|
М’ясорубки механічні
|
шт.
|
5
|
4.6
|
М’ясорубки ручні
|
шт.
|
6
|
4.7
|
Приводи універсальні з комплектами змінних механізмів або універсальні кухонні машини
|
компл.
|
6
|
4.8
|
Хліборізки механічні
|
шт.
|
5
|
|
V. Плити кухонні
|
|
|
|
Плити електричні
|
шт.
|
6
|
|
VІ. Польові засоби для приготування і доставки їжі
|
|
|
6.1
|
Кухні похідні на автопричепах
|
шт.
|
безстроково
|
6.2
|
Термоси з алюмінієвими склянками
|
шт.
|
4
|
6.3
|
Термоси зі склянками з нержавіючої сталі
|
шт.
|
6
|
6.4
|
Цистерни для води
|
шт.
|
безстроково
|
|
VІІ. Інше теплове обладнання та електропобутові прилади
|
|
|
7.1
|
Сковороди електричні
|
шт.
|
8
|
7.2
|
Шафи жарочні
|
шт.
|
8
|
7.3
|
Мікрохвильова піч
|
шт.
|
6
|
|
VІІІ. Хлібопекарське обладнання
|
|
|
8.1
|
Міні-пекарні
|
компл.
|
10
|
8.2
|
Лінія з виготовлення макаронних виробів
|
компл.
|
10
|
8.3
|
Польові засоби хлібопечення
|
компл.
|
безстроково
|
|
IX. Холодильне обладнання
|
|
|
9.1
|
Холодильні установки
|
шт.
|
10
|
9.2
|
Шафи холодильні в комплекті з холодильними агрегатами
|
шт.
|
8
|
9.3
|
Холодильники побутові електричні
|
шт.
|
8
|
|
X. Обладнання вантажопідіймальне і для переміщення вантажів
|
|
|
10.1
|
Ліфти магазинні
|
шт.
|
10
|
10.2
|
Візки вантажні і спеціальні
|
шт.
|
8
|
10.3
|
Візки для збирання посуду
|
шт.
|
4
|
|
ХІ. Ножі
|
|
|
11.1
|
Ножі кухонні
|
шт.
|
3
|
11.2
|
Ножі м’ясні
|
шт.
|
3
|
11.3
|
Ножі овочеві (корінчасті)
|
шт.
|
1,5
|
11.4
|
Ножі "Кухарська трійка"
|
компл.
|
3
|
11.5
|
Ножі-рубаки
|
шт.
|
5
|
11.6
|
Ножі-сікачі
|
шт.
|
5
|
11.7
|
Ножі хліборізальні
|
шт.
|
3
|
|
ХІІ. Посуд алюмінієвий литий
|
|
|
12.1
|
Бачки ємністю 8,0 л
|
шт.
|
4
|
12.2
|
Бачки ємністю 5,0 л
|
шт.
|
4
|
12.3
|
Годівниці-поїлки
|
шт.
|
5
|
12.4
|
Ложки розливальні ємністю 0,2 л
|
шт.
|
3
|
12.5
|
Чайники ємністю 5,0 л
|
шт.
|
4
|
12.6
|
Черпаки кухарські ємністю 2,0 л
|
шт.
|
2
|
|
ХІІІ. Посуд алюмінієвий штампований
|
|
|
13.1
|
Баки з кранами для води ємністю 22 і 36 л
|
шт.
|
5
|
13.2
|
Каструлі циліндричні глибокі ємністю від 1,5 л до 12,0 л
|
шт.
|
3
|
13.3
|
Каструлі (сотейники) з довгими ручками ємністю 10 - 15 л
|
шт.
|
3
|
13.4
|
Котли наплитні ємністю 20 - 50 л
|
шт.
|
3
|
13.5
|
Кухлі питні ємністю 0,35 л
|
шт.
|
6
|
13.6
|
Миски діаметром 200 мм завтовшки:
|
|
|
3 мм;
|
шт.
|
4
|
|
2,0 - 2,5 мм;
|
шт.
|
3
|
|
1,2 - 1,5 мм
|
шт.
|
2
|
|
13.7
|
Тарілки неглибокі діаметром 200 мм завтовшки:
|
|
|
3 мм;
|
шт.
|
4
|
|
2,0 - 2,5 мм;
|
шт.
|
3
|
|
1,2 - 1,5 мм
|
шт.
|
2
|
|
13.8
|
Тарілки неглибокі діаметром 165 мм
|
шт.
|
3
|
13.9
|
Фляги для молока ємністю 36 - 38 л
|
шт.
|
4
|
13.10
|
Цідилки (друшляки) ємністю 7 л
|
шт.
|
3
|
13.11
|
Чайники поліровані ємністю 3 л
|
шт.
|
3
|
|
ХIV. Посуд сталевий оцинкований
|
|
|
14.1
|
Баки з кранами для води
|
шт.
|
3
|
14.2
|
Відра
|
шт.
|
2
|
14.3
|
Тази круглі або овальні
|
шт.
|
2
|
|
ХV. Посуд сталевий емальований
|
|
|
15.1
|
Відра з кришками
|
шт.
|
3
|
15.2
|
Каструлі циліндричні глибокі ємністю 1,5 - 9,0 л
|
шт.
|
2
|
15.3
|
Кухлі питні ємністю 0,4 л
|
шт.
|
2
|
15.4
|
Миски
|
шт.
|
2
|
15.5
|
Тарілки неглибокі
|
шт.
|
2
|
15.6
|
Чайники ємністю 3,5 - 7 л
|
шт.
|
3
|
|
ХVІ. Посуд скляний
|
|
|
16.1
|
Вази для фруктів
|
шт.
|
2
|
16.2
|
Графини, глечики
|
шт.
|
2
|
16.3
|
Склянки
|
шт.
|
3 місяці
|
16.4
|
Прибори для води (графин або глечик, піднос, склянки)
|
компл.
|
2
|
|
ХVІІ. Посуд кришталевий
|
шт.
|
5
|
17.1
|
Бокали
|
шт.
|
5
|
17.2
|
Вази для цукерок
|
шт.
|
5
|
17.3
|
Вази для фруктів
|
шт.
|
5
|
17.4
|
Вази для квітів
|
шт.
|
5
|
17.5
|
Попільнички
|
шт.
|
5
|
17.6
|
Салатники
|
шт.
|
5
|
17.7
|
Склянки
|
шт.
|
5
|
17.8
|
Фужери
|
шт.
|
5
|
17.9
|
Прибори для води (графин або глечик, піднос, склянки)
|
компл.
|
5
|
|
ХVІІІ. Посуд фарфоро-фаянсовий
|
шт.
|
5
|
18.1
|
Блюдця чайні
|
шт.
|
1,5
|
18.2
|
Кухлі питні
|
шт.
|
1
|
18.3
|
Склянки (вази) для серветок
|
шт.
|
3
|
18.4
|
Тарілки глибокі
|
шт.
|
1,5
|
18.5
|
Тарілки неглибокі
|
шт.
|
1,5
|
18.6
|
Чашки чайні з блюдцями
|
шт.
|
1,5
|
18.7
|
Чайники для заварювання чаю
|
шт.
|
2
|
|
ХІХ. Посуд з пластичних мас
|
|
|
19.1
|
Бачки ємністю 4,0 л
|
шт.
|
1
|
19.2
|
Ложки розливальні ємністю 0,2 л
|
шт.
|
1
|
19.3
|
Черпаки кухарські ємністю 2,0 л
|
шт.
|
1
|
19.4
|
Кухлі питні ємністю 0,3 л
|
шт.
|
1
|
19.5
|
Ложки столові
|
шт.
|
1
|
19.6
|
Миски
|
шт.
|
1
|
19.7
|
Тарілки неглибокі діаметром 200 мм
|
шт.
|
1
|
19.8
|
Відра
|
шт.
|
1
|
|
ХХ. Посуд металевий
|
|
|
20.1
|
Виделки столові алюмінієві
|
шт.
|
1
|
20.2
|
Виделки столові з нержавіючої сталі
|
шт.
|
7
|
20.3
|
Ложки розливальні ємністю 0,2 - 0,25 л:
|
|
|
алюмінієві штамповані;
|
шт.
|
1
|
|
з нержавіючої сталі
|
шт.
|
6
|
|
20.4
|
Ложки столові алюмінієві:
|
|
|
для загального користування в їдальнях;
|
шт.
|
1
|
|
які є в комплектах речових мішків курсантів
|
шт.
|
на строк служби
|
|
20.5
|
Ложки чайні алюмінієві
|
шт.
|
2
|
20.6
|
Ложки десертні з нержавіючої сталі
|
шт.
|
7
|
20.7
|
Ложки столові з нержавіючої сталі
|
шт.
|
7
|
20.8
|
Ложки чайні з нержавіючої сталі
|
шт.
|
7
|
|
ХХІ. Вироби з тканини
|
|
|
21.1
|
Брезенти бунтові
|
компл.
|
8
|
21.2
|
Брезенти продовольчі 10 х 12 м
|
шт.
|
8
|
21.3
|
Клейонка столова
|
м
|
1
|
21.4
|
Мішки лляні або поліпропіленові
|
шт.
|
2
|
21.5
|
Серветки паперові
|
шт.
|
одноразові
|
21.6
|
Серветки полотняні
|
шт.
|
3
|
21.7
|
Скатерки полотняні
|
шт.
|
3
|
|
ХХІІ. Інше майно
|
|
|
22.1
|
Гігрометри
|
шт.
|
4
|
22.2
|
Психрометри
|
шт.
|
2
|
22.3
|
Термометри складські
|
шт.
|
2
|
22.4
|
Сокири для розрубування м’яса
|
шт.
|
6
|
22.5
|
Підноси для рознесення їжі
|
шт.
|
3
|
22.6
|
Підноси із заглибленням під їжу
|
шт.
|
3
|
22.7
|
Овоскоп
|
шт.
|
8
|
|
ХХІІІ. Немеханічне обладнання
|
|
|
23.1
|
Ванни для холодної обробки продуктів
|
шт.
|
6
|
23.2
|
Ванни мийні:
|
|
|
алюмінієві або оцинковані;
|
шт.
|
2
|
|
з нержавіючої сталі
|
шт.
|
5
|
|
23.3
|
Стелажі металеві різні
|
шт.
|
безстроково
|
23.4
|
Столи виробничі
|
шт.
|
6
|
23.5
|
Столи обробні:
|
|
|
алюмінієві;
|
шт.
|
4
|
|
з нержавіючої сталі
|
шт.
|
7
|
|
23.6
|
Стойки для підвішування м’ясних туш
|
шт.
|
10
|
23.7
|
Колоди для розрубування м’яса
|
шт.
|
2
|
23.8
|
Табуретки-підставки металеві під котли наплитні
|
шт.
|
5
|
23.9
|
Шафи металеві сушильні
|
шт.
|
7
|
23.10
|
Ящики металеві для продуктів
|
шт.
|
3
|
|
ХХIV. Інвентар
|
|
|
24.1
|
Бачки алюмінієві для продуктів
|
шт.
|
3
|
24.2
|
Бачки металеві з кришкою для харчових відходів
|
шт.
|
3
|
24.3
|
Діжки сталеві ємністю 200 л для олії
|
шт.
|
6
|
24.4
|
Бруски для гостріння ножів
|
шт.
|
безстроково
|
24.5
|
Вази пластмасові
|
шт.
|
3
|
24.6
|
Виделки кухарські котлові
|
шт.
|
5
|
24.7
|
Виделки транжирні
|
шт.
|
5
|
24.8
|
Воронки металеві
|
шт.
|
безстроково
|
24.9
|
Дошки обробні
|
шт.
|
безстроково
|
24.10
|
Дуги магнітні
|
шт.
|
безстроково
|
24.11
|
Ковші металеві
|
шт.
|
2
|
24.12
|
Кошики
|
шт.
|
3
|
24.13
|
Котли наплитні з нержавіючої сталі для варіння риби
|
шт.
|
7
|
24.14
|
Котломіри металеві
|
шт.
|
10
|
24.15
|
Гаки для підвішування м’яса
|
шт.
|
10
|
24.16
|
Листи кондитерські
|
шт.
|
2
|
24.17
|
Ложки гарнірні
|
шт.
|
3
|
24.18
|
Ложки соусні
|
шт.
|
3
|
24.19
|
Ложки кухарські різні
|
шт.
|
3
|
24.20
|
Лопати рожкові для картоплі
|
шт.
|
3
|
24.21
|
Насоси ручні для олії
|
шт.
|
4
|
24.22
|
Підставки під бачки, каструлі та чайники
|
шт.
|
4
|
24.23
|
Листи сталеві
|
шт.
|
2
|
24.24
|
Сита різні
|
шт.
|
2
|
24.25
|
Скалки дерев’яні
|
шт.
|
2
|
24.26
|
Скатертини поліетиленові
|
шт.
|
1
|
24.27
|
Шкребки металеві для чищення риби
|
шт.
|
1
|
24.28
|
Сковороди чавунні
|
шт.
|
5
|
24.29
|
Сковородники
|
шт.
|
5
|
24.30
|
Совки металеві
|
шт.
|
3
|
24.31
|
Солянки пластмасові
|
шт.
|
3
|
24.32
|
Склянки пластмасові
|
шт.
|
3
|
24.33
|
Тертки металеві
|
шт.
|
1
|
24.34
|
Товкачі дерев’яні
|
шт.
|
1
|
24.35
|
Форми кондитерські
|
шт.
|
1
|
24.36
|
Хлібниці металеві
|
шт.
|
3
|
24.37
|
Черпаки кухарські ємністю 5,0 л
|
шт.
|
3
|
24.38
|
Черпаки для солінь
|
шт.
|
3
|
24.39
|
Шумівки:
|
|
|
алюмінієві;
|
шт.
|
1
|
|
з нержавіючої сталі
|
шт.
|
7
|
|
24.40
|
Щітка-душ для обмивання м’яса
|
шт.
|
3
|
24.41
|
Щітки для миття рук
|
шт.
|
0,5
|
24.42
|
Щітки для миття котлів
|
шт.
|
0,5
|
24.43
|
Щітки для змітання крихт
|
шт.
|
1
|
24.44
|
Щітки для миття столів
|
шт.
|
0,5
|
24.45
|
Щипці кондитерські
|
шт.
|
3
|
24.46
|
Сокири для розрубування м’яса
|
шт.
|
4
|
24.47
|
Фляги для молока ємністю 36-38 л
|
шт.
|
6
|
24.48
|
Котломіри
|
шт.
|
безстроково
|
24.49
|
Комплект тари для доставки продуктів зі складу
|
шт.
|
3
|
Директор Департаменту
взаємодії з органами влади
|
О.В. Зеркаль
|