ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
юстиції України
08.06.2012 № 848/5 (z0964-12)
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 червня 2012 р.
за № 970/21282
№ з/п
|
Найменування виду майна
|
Одиниця виміру
|
Кількість предметів на число курсантів
|
||||||
до 200 осіб
|
від 201 до 500 осіб
|
від 501 до 1000 осіб
|
понад 1000 осіб
|
для медпунктів
|
|||||
з доставкою готової їжі
|
при самостійному приготуванні їжі
|
||||||||
до 50 осіб
|
понад 50 осіб
|
||||||||
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
1
|
Ваги настільні циферблатні до 10 кг для:
|
||||||||
а) кухонних комор;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
1
|
|
б) обробних приміщень;
|
шт.
|
1
|
2
|
3
|
4
|
-
|
1
|
1
|
|
в) приміщень для нарізування хліба;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
1
|
1
|
|
г) готової продукції
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
-
|
-
|
1
|
|
2
|
Ваги товарні шкальні від 100 до 200 кг для кухонь
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
1
|
1
|
3
|
Ваги товарні шкальні від 500 до 1000 кг для:
|
||||||||
продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
приміщень для нарізки хліба;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
зважування худоби
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
4
|
М'ясорубка електромеханічна на 250-350 кг/год
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
2
|
-
|
-
|
-
|
5
|
Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (потреба визначається з розрахунку ємності на одну особу) для приготування:
|
||||||||
а) перших страв;
|
л
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
б) других страв;
|
л
|
0,6
|
0,6
|
0,6
|
0,6
|
-
|
-
|
-
|
|
в) третіх страв;
|
л
|
0,3
|
0,3
|
0,3
|
0,3
|
-
|
-
|
-
|
|
г) окропу для чаю
|
л
|
-
|
-
|
0,5
|
0,5
|
-
|
-
|
-
|
|
6
|
Котли стравоварильні електричні або за наявності парові (ємністю 250-400 л) для варіння кісток
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
2
|
-
|
-
|
-
|
7
|
Картоплечистки механічні потужністю:
|
||||||||
150-200 кг/год;
|
шт.
|
1
|
2
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
250-350 кг/год
|
шт.
|
-
|
-
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
|
8
|
Машини для різання варених овочів
|
шт.
|
-
|
-
|
-
|
1
|
-
|
-
|
-
|
9
|
Машини для різання сирих овочів
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
10
|
Приводи універсальні з комплектами змінюваних механізмів загального призначення або універсальні кухонні машини
|
компл.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
1
|
11
|
Машини шаткувальні потужністю від 1000 кг/год і більше
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
12
|
Машини посудомийні на:
|
||||||||
700 тарілок на годину;
|
шт.
|
1
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
1000 тарілок на годину;
|
шт.
|
-
|
1
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
2200 тарілок на годину
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
13
|
Хліборізки електромеханічні
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
14
|
Плити кухонні з поверхнею розігріву до:
|
||||||||
1 м-2;
|
шт.
|
1
|
-
|
-
|
-
|
1
|
1
|
1
|
|
2 м-2
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
2
|
-
|
-
|
-
|
|
15
|
Сковороди електричні з чашами ємністю:
|
||||||||
до 25 л;
|
шт.
|
1
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
|
до 75 л
|
шт.
|
-
|
1
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
|
16
|
Шафи для смажіння
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
-
|
1
|
1
|
17
|
Камери холодильні (морозильні) для продовольчих складів об'ємом:
|
||||||||
6 м-3;
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
2
|
-
|
-
|
-
|
|
12-18 м-3
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
18
|
Колоди для розрубування м'яса:
|
||||||||
для кухонь;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
1
|
|
для продовольчих товарів
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
1
|
|
19
|
Шафи холодильні для кухонь об'ємом:
|
||||||||
0,32-0,4 м-3;
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
1
|
-
|
-
|
1
|
|
0,56-0,8 м-3;
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
2
|
-
|
-
|
-
|
|
1,2-1,4 м-3
|
шт.
|
-
|
1
|
2
|
6
|
-
|
-
|
-
|
|
20
|
Холодильники побутові електричні
|
шт.
|
1
|
1
|
-
|
-
|
1
|
1
|
1
|
21
|
Візки вантажністю 130-400 кг
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
-
|
-
|
-
|
22
|
Візки для перевезення діжок
|
шт.
|
-
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
23
|
Візки для котлів наплитних
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
24
|
Візки для збирання посуду
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
25
|
Ванни для холодної обробки продуктів
|
шт.
|
3
|
4
|
5
|
7
|
-
|
-
|
-
|
26
|
Ванни мийні металеві:
|
||||||||
трисекційні;
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
3
|
1
|
1
|
1
|
|
двосекційні;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
-
|
1
|
1
|
|
односекційні
|
шт.
|
2
|
2
|
2
|
3
|
-
|
1
|
1
|
|
27
|
Столи виробничі
|
шт.
|
4
|
8
|
12
|
16
|
2
|
3
|
3
|
28
|
Столи обробні металеві для:
|
||||||||
а) м'яса;
|
шт.
|
1
|
2
|
3
|
4
|
-
|
1
|
1
|
|
б) риби;
|
шт.
|
1
|
2
|
3
|
3
|
-
|
1
|
1
|
|
в) овочів;
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
-
|
1
|
1
|
|
г) готової продукції
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
2
|
-
|
-
|
-
|
|
29
|
Стійки для підвішування м'ясних туш
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
30
|
Стелажі для зберігання хліба, посуду
|
за фактичною потребою
|
|||||||
КУХОННИЙ ПОСУД ТА ІНВЕНТАР
|
|||||||||
31
|
Сотейники алюмінієві ємністю 15 л
|
шт.
|
2
|
3
|
3
|
5
|
-
|
1
|
1
|
32
|
Відра оцинковані або з пластичних мас:
|
||||||||
для кухонь;
|
шт.
|
4
|
5
|
6
|
6
|
-
|
2
|
3
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
|
33
|
Каструлі ємністю від 2 до 10 л
|
шт.
|
5
|
7
|
10
|
15
|
3
|
5
|
7
|
34
|
Відра емальовані або з пластичних мас:
|
||||||||
для кухонь;
|
шт.
|
4
|
5
|
6
|
6
|
-
|
2
|
3
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
|
35
|
Виделки кухарські котлові
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
3
|
-
|
1
|
1
|
36
|
Виделки транжирні
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
3
|
1
|
1
|
1
|
37
|
Котли наплитні алюмінієві ємністю 20-40 л
|
шт.
|
7
|
10
|
15
|
20
|
-
|
6
|
9
|
38
|
Ножі жолобкові, корінчасті для чищення картоплі і овочів
|
шт.
|
10
|
15
|
25
|
35
|
-
|
3
|
5
|
39
|
Ножі консервні або пристрої для відкривання консервних банок
|
шт.
|
2
|
3
|
4
|
5
|
1
|
1
|
1
|
40
|
Ножі кухонні для:
|
||||||||
а) обробки м'яса;
|
шт.
|
2
|
2
|
4
|
6
|
-
|
2
|
2
|
|
б) обробки риби;
|
шт.
|
2
|
2
|
4
|
6
|
-
|
2
|
2
|
|
в) обробки овочів;
|
шт.
|
2
|
2
|
4
|
6
|
-
|
2
|
2
|
|
г) нарізання масла
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
3
|
1
|
1
|
1
|
|
41
|
Ножі м'ясні для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
3
|
-
|
-
|
-
|
42
|
Ножі хліборізальні
|
шт.
|
1
|
2
|
2
|
3
|
1
|
1
|
1
|
43
|
Ножі "Кухарська трійка"
|
один комплект на кожного штатного кухаря, але не менше 4 комплектів на кухню
|
|||||||
44
|
Ножі-сікачі (рубаки)
|
шт.
|
1
|
1
|
2
|
2
|
-
|
1
|
1
|
45
|
Насоси ручні для олії рослинної
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
46
|
Психрометри для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання
|
шт.
|
2
|
2
|
2
|
2
|
-
|
-
|
-
|
47
|
Тази овальні оцинковані
|
шт.
|
3
|
3
|
5
|
5
|
-
|
1
|
2
|
48
|
Рукомийники однососкові алюмінієві (за відсутності водопроводу):
|
||||||||
для кухонь;
|
шт.
|
2
|
2
|
2
|
3
|
1
|
1
|
1
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
-
|
-
|
-
|
|
49
|
Сокири для розрубування м'яса:
|
||||||||
для їдалень;
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
для продовольчих складів
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
|
50
|
Тази круглі оцинковані для:
|
||||||||
рукомийників;
|
шт.
|
2
|
3
|
3
|
5
|
1
|
1
|
1
|
|
інших потреб їдалень
|
шт.
|
1
|
2
|
3
|
5
|
1
|
1
|
1
|
|
51
|
Термометри складські для продовольчих складів на кожне окреме приміщення (комору) зберігання
|
шт.
|
2
|
2
|
2
|
2
|
-
|
-
|
-
|
52
|
Фляги для молока ємністю 36-38 л
|
шт.
|
3
|
7
|
15
|
30
|
-
|
1
|
2
|
53
|
Черпаки кухарські ємністю 2,0 л
|
шт.
|
2
|
3
|
4
|
5
|
-
|
-
|
1
|
54
|
Шумівки алюмінієві
|
шт.
|
2
|
2
|
3
|
5
|
-
|
2
|
2
|
55
|
Цідилки (друшляки) алюмінієві ємністю 7,0 л
|
шт.
|
2
|
2
|
3
|
4
|
-
|
1
|
1
|
56
|
Маслорозподільник
|
шт.
|
1
|
1
|
1
|
2
|
1
|
1
|
|
57
|
Котломір металевий
|
шт.
|
на кожний тип котла та вид приготовленої страви
|
||||||
58
|
Комплект тари для доставки продуктів харчування зі складу
|
компл.
|
2
|
2
|
2
|
2
|
-
|
2
|
2
|
59
|
Овоскоп
|
шт.
|
-
|
-
|
1
|
1
|
-
|
-
|
-
|
60
|
Вентиляція механічного спонукання
|
компл.
|
на кожний гарячий цех, приміщення для миття посуду та овочесховище
|
||||||
61
|
Мішки з тканини для зберігання перехідних запасів продовольства до 30 днів
|
2 мішки на 10 осіб
|
|||||||
62
|
Резервні засоби для приготування їжі:
|
||||||||
а) перших страв;
|
з розрахунку 1,0 л ємності на одну людину;
|
||||||||
б) других страв;
|
з розрахунку 0,6 л ємності на одну людину;
|
||||||||
в) третіх страв
|
з розрахунку 0,3 л ємності на одну людину
|
Директор Департаменту
взаємодії з органами влади
|
О.В. Зеркаль
|