УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 10 серпня 2011 р. N 851
Київ
( Постанова втратила чинність на підставі Постанови КМ N 1157 (1157-2018-п) від 27.12.2018 )

Про затвердження Порядку декларування наявності цукру

Відповідно до статті 3-1 Закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" (758-14) Кабінет Міністрів України постановляє:
Затвердити Порядок декларування наявності цукру, що додається.
Прем'єр-міністр України
М.АЗАРОВ
Інд. 70

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 серпня 2011 р. N 851

ПОРЯДОК

декларування наявності цукру

1. Цей Порядок визначає механізм декларування наявності цукру суб'єктами господарювання, які виробляють і зберігають цукор, здійснюють оптову чи роздрібну торгівлю цукром (далі - суб'єкти господарювання).
2. Суб'єкти господарювання складають декларацію про наявні обсяги цукру (далі - декларація) за формою згідно з додатком 1 у двох примірниках, один з яких подають щомісяця до 5 числа територіальним органам Держсільгоспінспекції за місцем зберігання цукру.
Строк зберігання декларації становить три роки.
3. Територіальні органи Держсільгоспінспекції:
подають у п'ятиденний строк зведену інформацію про наявні обсяги цукру за формою згідно з додатком 2 Держсільгоспінспекції, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, облдержадміністраціям;
дають роз'яснення щодо заповнення декларацій та ведуть їх облік.
4. Суб'єкти господарювання несуть відповідальність за повноту і достовірність даних, зазначених у декларації, відповідно до закону.

Додаток 1
до Порядку

ДЕКЛАРАЦІЯ

про наявні обсяги цукру

станом на _____ _____________ 20___ року

     1. Найменування  юридичної  особи  та її місцезнаходження або
прізвище,  ім'я,  по батькові фізичної особи -  підприємця  та  її
місце проживання _________________________________________________
__________________________________________________________________
     2. Код платника податків згідно з  ЄДРПОУ  або  реєстраційний
номер облікової картки платника податків _________________________
     3. Наявні обсяги цукру (упакований та/або без упаковки)
                                                              тонн
----------------------------------------------------------------------
|Найменування     | Наявний   |Надходження |Використання|  Наявний   |
|                 | обсяг на  |  цукру за  |(реалізація)|  обсяг на  |
|                 | початок   |  звітний   |  цукру за  |   кінець   |
|                 | звітного  |   період   |  звітний   |  звітного  |
|                 | періоду   |            |   період   |  періоду   |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|1. Цукор         |           |            |            |            |
|білий            |           |            |            |            |
|(ДСТУ 4623:2006),|           |            |            |            |
|усього           |           |            |            |            |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|у тому числі:    |           |            |            |            |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|цукор білий      |           |            |            |            |
|кристалічний     |           |            |            |            |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|пресований цукор |           |            |            |            |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|сахароза для     |           |            |            |            |
|шампанського     |           |            |            |            |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|цукрова пудра    |           |            |            |            |
|-----------------+-----------+------------+------------+------------|
|2. Інший цукор   |           |            |            |            |
----------------------------------------------------------------------
Керівник
юридичної особи
                     __________    _______________________________
                      (підпис)            (ініціали та прізвище)
___ ________ 20__ р.
                        М.П.
Головний бухгалтер
юридичної особи
                     __________    _______________________________
                      (підпис)            (ініціали та прізвище)
___ ________ 20__ р.
                        М.П.
Фізична особа -
підприємець
                     __________    _______________________________
                      (підпис)            (ініціали та прізвище)
___ ________ 20__ р.
                        М.П.
Реєстраційний
номер                __________    від ___ _______________ 20__ р.
_______________      __________    ______________________________
(посада особи,        (підпис)          (ініціали та прізвище)
     яка
зареєструвала
 декларацію)
                        М.П.

Додаток 2
до Порядку

ЗВЕДЕНА ІНФОРМАЦІЯ

про наявні обсяги цукру

_________________________________________

(найменування регіону)

станом на _____ _____________ 20____ року

------------------------------------------------------------------
|          Найменування           |Наявні обсяги цукру, тис. тонн|
|---------------------------------+------------------------------|
|1. Цукор білий (ДСТУ 4623:2006), |                              |
|усього                           |                              |
|---------------------------------+------------------------------|
|у тому числі:                    |                              |
|---------------------------------+------------------------------|
|цукор білий кристалічний         |                              |
|---------------------------------+------------------------------|
|пресований цукор                 |                              |
|---------------------------------+------------------------------|
|сахароза для шампанського        |                              |
|---------------------------------+------------------------------|
|цукрова пудра                    |                              |
|---------------------------------+------------------------------|
|2. Інший цукор                   |                              |
------------------------------------------------------------------
           Розподіл обсягів цукру за місцем його зберігання
 Усього цукру, тис. тонн           _____________________________
 у тому числі того, що
 зберігається на складах:
 суб'єктів господарювання, що
 виробляють цукор                  _____________________________
 інших суб'єктів господарювання    _____________________________
 Кількість суб'єктів
 господарювання, що подали
 декларації про наявні обсяги
 цукру                             _____________________________
      Начальник
територіального органу
Держсільгоспінспекції  _______________ ________________________
                          (підпис)      (ініціали та прізвище)
                       М.П.