ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIII сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 24 квітня 2014 року                                                                                963-VI

 

Про затвердження Порядку забезпечення харчуванням за рахунок коштів обласного бюджету учасників спортивних заходів місцевого рівня, що проводяться на території Харківської області, Порядку забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення спортсменів – учасників спортивних заходів місцевого рівня, що проводяться на території Харківської області, та грошової норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету

 

 

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», постанови Кабінету Міністрів України від 06 лютого 1992 року № 63 «Про впорядкування фінансування та матеріального забезпечення у галузі спорту», соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 – 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886-VI (зі змінами), з метою посилення соціального захисту спортсменів, тренерів, інших учасників спортивних заходів, ліквідації існуючої диспропорції між розмірами харчування тренерів і спортсменів, створення належних умов для підготовки спортсменів до змагань,  відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада:

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити Порядок забезпечення харчуванням за рахунок коштів обласного бюджету учасників спортивних заходів (додається).

 

2. Затвердити Порядок забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення спортсменів – учасників спортивних заходів   (додається).

3. Затвердити грошову норму витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів за рахунок обласного бюджету (додається).

 

4. Харківській обласній державній адміністрації вжити заходів щодо забезпечення оплати харчування, лікарських засобів та виробів медичного призначення за рахунок коштів обласного бюджету учасникам спортивних заходів обласного рівня згідно із затвердженими нормами виходячи із реальних можливостей бюджету.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань молодіжної політики, спорту та туризму (Безрученко В.О.) та з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов