ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХVIII сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 24 квітня 2014 року                                                                                   967-VI

 

Про звільнення та призначення керівників  комунальних  підприємств

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24, пункту 5 частини першої статті 36, статті 39 Кодексу законів про працю України, пункту 2 статті 39 Закону України «Про вищу освіту», рішення обласної ради від 21 червня 2012 року № 448-VІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність» (зі змінами), враховуючи рекомендації загальних зборів трудових колективів КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ІЗЮМСЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ та ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ», на підставі заяв Однолька Валерія Васильовича, Шевченко Лариси Іванівни, Пурдич Тетяни Едуардівни, Реви Богдана Костянтиновича, Вельми Олександра Олександровича обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.        Звільнити:

1.1.            Однолька Валерія Васильовича з посади завідувача КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 268» з достроковим розірванням контракту № 85 від 30 серпня 2011 року за власним бажанням у зв’язку зі станом здоров’я, що перешкоджає виконанню своїх обов’язків (ст. 39 КЗпП України).

1.2.            Шевченко Ларису Іванівну з посади директора Комунального підприємства профілактичної дезінфекції «ГАРАНТІЯ» з достроковим розірванням контракту № 67 від 06 грудня  2010 року за власним бажанням  у зв’язку з переводом до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ» (пункт 5 частини першої статті 36 КЗпП України).

1.3.            Пурдич  Тетяну Едуардівну з посади директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “КІНОТЕАТР «БОММЕР»” з достроковим розірванням контракту № 114 від 26 грудня 2012 року за власним бажанням у зв’язку з переїздом у іншу місцевість (ст. 39 КЗпП України).

 

2.        Призначити:

2.1.       Кучеренка Віктора Петровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  ІЗЮМСЬКОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ на умовах контракту строком на 5 років.

2.2.       Морозко Любов Георгіївну на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ» на умовах контракту строком на 5 років.

2.3.       Реву Богдана Костянтиновича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛОЗІВСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на умовах контракту строком на 5 років.

2.4.       Шевченко Ларису Іванівну на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ» на умовах контракту строком на 5 років.

 

3. Подовжити трудові відносини на умовах контракту з Вельмою Олександром Олександровичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «РИТУАЛ», строком  на 5 років.

 

4.        Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.); з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.); з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.); з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства,  промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.);  з питань  прав людини, свободи слова та інформації (Давтян О.С.); з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                  С. Чернов