ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

XХIХ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

Від ___ ______________ 2014 року                                                             № ___-VI

 

 

Про зміни в адміністративно- територіальному устрої Харківської області

 

 

Відповідно до пункту 26 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання Балаклійської районної ради, обласна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.             Виключити з облікових даних Балаклійського району Савинської селищної ради селище Раківка у зв’язку з тим, що його територія увійшла у межі населеного пункту селища Савинці.

2.             Направити дане рішення до Верховної Ради України для опублікування повідомлення про внесення відповідних змін до адміністративно-територіального устрою Харківської області у виданні «Відомості Верховної Ради України».

3.             Балаклійській районній раді після опублікування рішення про зміни в адміністративно-територіальному устрої Харківської області забезпечити його виконання відповідно до чинного законодавства України.

4.             Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності (Тітов М.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                               С. Чернов

 

 

 

 

Розробник: постійна комісія з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності, 700-53-09