ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

_____ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                                                 Проект

 

Від «___» ______________2014 року                                             №  ____-VI

    

Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на поділ земельної ділянки та про надання земельної

ділянки в оренду

 

                 Розглянувши клопотання щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою стосовно відведення земельних ділянок, на поділ земельної ділянки та щодо надання земельної ділянки в оренду, відповідно до статей 8, 791, 116, частини 2 статті 122 і статей 123, 124 Земельного кодексу України, статті 15 Закону України “Про землеустрій”, Закону України “Про оренду землі”, Закону України “Про фермерське господарство” та пункту 21 частини першої статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.                  Надати дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок згідно з додатком.

 

2.                  Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД-ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ I-III СТУПЕНІВ)» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ на поділ земельної ділянки спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області площею 9,6672 га, розташованої по вул. Кооперативній, 38/8 у м. Люботині Харківської області.

 

3.                  Надати гр. Калгану Василю Івановичу в оренду для одноосібного ведення фермерського господарства строком на 49 років земельну ділянку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області сільськогосподарського призначення площею 20,0 га, розташовану на території Базаліївської сільської ради Чугуївського району Харківської області.

 

            Установити річну орендну плату за користування земельною ділянкою у розмірі 4 (чотири) відсотки від її нормативної грошової оцінки.

 

4.                  Гр. Калгану Василю Івановичу:

 

4.1.                     Надати проект договору оренди землі.

4.2.                     Приступити до використання земельної ділянки після встановлення її межі в натурі (на місцевості) згідно з Інструкцією про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками, затвердженою наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 18 травня 2010 року № 376, та після оформлення права користування земельною ділянкою відповідно до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”.

4.3.                     Земельну ділянку використовувати за цільовим призначенням, з дотриманням вимог статей 96, 103 Земельного кодексу України, Закону України “Про оренду землі” тощо.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з юридичних питань, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, 700-34-18