Додаток

до рішення обласної ради

від “___” _________ 2014 року № ___-VI

(_______ сесія VI скликання)

 

Перелік осіб, яким надається дозвіл

на розробку проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок

 

1.              Товариство з обмеженою відповідальністю “КОТЕЛЬНІ ЛІКАРНЯНОГО КОМПЛЕКСУ” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (експлуатація котельні) орієнтовною площею 0,09 га, розташованої за межами населеного пункту с. Стрілеча по вул. Бєлгородській, 1/2 на території Глибоківської сільської ради Харківського району Харківської області.

2.              Товариство з обмеженою відповідальністю “КОТЕЛЬНІ ЛІКАРНЯНОГО КОМПЛЕКСУ” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (експлуатація котельні) орієнтовною площею 0,06 га, розташованої в межах населеного пункту с. Стрілеча по вул. Молодіжній, 24 на території Глибоківської сільської ради Харківського району Харківської області.

3.              Торгівельно-виробнича фірма “Веста” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування адміністративних споруд орієнтовною площею 0,239 га, розташованої по вул. Перемоги, 12 в смт Старий Салтів Вовчанського району Харківської області.

4.              ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 166” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд орієнтовною площею 0,0676 га, розташованої по вул. Гагаріна, 4 в с. Мартове Печенізького району Харківської області.

5.              ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 166” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд орієнтовною площею 0,0024 га, розташованої по вул. Харківська, 125а в смт Печеніги Печенізького району Харківської області.

6.              ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 166” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд орієнтовною площею 0,0072 га, розташованої по вул. Леніна, 65 в смт Печеніги Печенізького району Харківської області.

7.              ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА АПТЕКА № 62” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування адміністративної будівлі орієнтовною площею 0,1301 га, розташованої по вул. Рози Люксембург, 14 в м. Чугуєві Харківської області.

8.              Товариство з обмеженою відповідальністю “Плазма-3” –  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівлі котельні орієнтовною площею 0,0026 га, розташованої по вул. Сосновій, 20 в с. Курортне Зміївського району Харківської області.

9.              Товариство з обмеженою відповідальністю “Плазма-3” –  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівлі котельні орієнтовною площею 0,0076 га, розташованої по вул. Сосновій, 20 в с. Курортне Зміївського району Харківської області.

10.          Товариство з обмеженою відповідальністю “Плазма-3” –  дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівлі котельні орієнтовною площею 0,0639 га, розташованої по вул. Сосновій, 21 в с. Курортне Зміївського району Харківської області.

11.          КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ЗНАХІДКА” – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд орієнтовною площею 0,0747 га, розташованої по вул. Орджонікідзе, 5 в смт Вільшани Дергачівського району Харківської області.

12.          ФО-П Прощина Вікторія Валеріївна – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд орієнтовною площею 0,1621 га, розташованої по вул. Кооперативній, 3-Б в смт Козача Лопань Дергачівського району Харківської області.

13.          ФО-П Прощина Вікторія Валеріївна – дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для експлуатації та обслуговування нежитлових будівель і споруд орієнтовною площею 0,0602 га, розташованої по вул. Радянській, 16 в смт Слатине Дергачівського району Харківської області.

 

Заступник голови

обласної ради                                                                                 Л. Давидова