ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 18 грудня 2014 року                                                                            1125-VІ

 

Про надання у користування

мисливських угідь ТОВ СМРГ «МРІЯ»

на території  Куп’янського району

 

Розглянувши подання Державного агентства лісових ресурсів України, погоджене з Харківською обласною державною адміністрацією, Куп’янською районною державною адміністрацією, власниками та користувачами земельних ділянок, керуючись статтею 15 Закону України «Про тваринний світ», статтями 9, 22 Закону України «Про мисливське господарство та полювання», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.     Надати у користування ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ МИСЛИВСЬКО-РИБАЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «МРІЯ»” мисливські угіддя загальною площею 99576,7112 га на території Куп’янського району строком до 2063 року, за виключенням територій природно-заповідного фонду: ботанічних заказників місцевого значення «Куп’янський» (57,0 га), «Миколаївський» (17,6 га), «Цибівський» (68,0 га), «Новомиколаївський» (24,7 га) та ентомологічного заказника місцевого значення «Стінки» (7,0 га), а також крім угідь, наданих у користування ГРОМАДСЬКІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ МИСЛИВСЬКО-РИБАЛЬСЬКЕ ТОВАРИСТВО «ЛІСОГОР», та угідь державного мисливського резерву.

 

2.     Направити це рішення до Державного агентства лісових ресурсів України для вирішення питання укладання договору про умови ведення мисливського господарства і забезпечення контролю за його виконанням.

 

3.     Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування (Овчаренко С.І.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                  С. Чернов