ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХV сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 09 квітня 2015 року                                                                            1209-VI

 

 

Про затвердження комплексної  Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної  операції  на 2015 – 2016 роки та Порядку використання коштів обласного бюджету на проведення відпочинку звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО, у санаторно-курортних закладах Харківської області

 

 

 

 

            На виконання Указу Президента України від 18 березня 2015 року №150/2015 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

           

            1. Затвердити комплексну Програму соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2015 – 2016 роки (додається).

 

            2. Харківській обласній державній адміністрації здійснювати фінансування комплексної Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції на 2015 – 2016 роки виходячи із можливостей обласного бюджету.

 

3. Затвердити Порядок використання коштів обласного бюджету на проведення відпочинку звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО, у санаторно-курортних закладах Харківської області (додається).

 

4. Порядок використання коштів обласного бюджету на проведення відпочинку звільнених у запас (демобілізованих) військовослужбовців, які брали участь в АТО, у санаторно-курортних закладах Харківської області набирає чинності  з 01 травня 2015 року.

            5. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити та затвердити відповідні комплексні програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції.

 

            6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань охорони здоров'я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                                   С. Чернов