Пояснювальна записка

щодо внесення змін до Переліку закладів культури базової мережі обласного рівня, затвердженого рішенням обласної ради
від 24 квітня 2014 року № 961-
VI

 

Проект рішення обласної ради підготовлено з метою приведення у відповідність Переліку закладів культури базової мережі обласного рівня, затверджений рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 961-VI, згідно статутних документів ОКЗ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ» та ОКЗ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА.

Проект рішення підготовлено на підставі статей 22 та 24 Закону України «Про культуру», пункту 7 Порядку формування базової мережі закладів культури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року № 984, статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Фінансування заходів з реалізації Проекту рішення не потребує.

Пропонуємо до зазначеної Програми внести наступні зміни:

- У графі «Найменування закладу культури» пункту 14 слова «Харківська обласна бібліотека для дітей» замінити словами «ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ».

- У графі «Найменування закладу культури» пункту 16 слова «Обласний комунальний заклад Харківська обласна бібліотека для юнацтва» замінити словами «ОБЛАСНИЙ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА».

 

 

 

Директор Департаменту
культури і туризму                                                                                               О.А. Яцина