ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХXХVІ сесія VІ скликання

 

П Р О Т О К О Л  № 36

 

 

від 18 червня 2015 року

 

м. Харків

Обласна рада,

велика зала

Будинку рад, 10-00

 

 

Всього обрано депутатів – 134.

                     

Запрошені та присутні:

голова обласної державної адміністрації, заступники голови обласної державної адміністрації, головний консультант управління по зв’язках з місцевими органами влади та органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, голови районних рад та райдержадміністрацій, міські, селищні, сільські голови, представники політичних партій і рухів, керівники громадських організацій, профспілкових організацій, працівники засобів масової інформації, керівники комунальних підприємств, установ та закладів.

 

Веде пленарне засідання сесії голова обласної ради Чернов С.І.

 

 

Реєстрація депутатів.

Зареєстровано – 97 депутатів.

 

Головуючий оголосив пленарне засідання сесії відкритим.

 

На початку пленарного засідання головуючий запропонував депутатам обласної ради та присутнім у залі вшанувати хвилиною мовчання пам'ять депутата обласної ради Котляревського О.І. та співвітчизників, земляків, які загинули унаслідок бойових дій у зоні АТО на сході країни.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поінформував присутніх про досягнення  спортсменів Харківщини на міжнародних іграх.

 

Головуючий також проінформував депутатський корпус про зміни, що відбулись у найменуваннях депутатської групи й фракції в обласній раді  (назву депутатської групи ”Центр” замінено на «Депутатська група “Відродження”»; назву фракції КПУ замінено на «Депутатська фракція "За народовладдя"») та зазначив, що 3 депутати обласної ради вийшли зі складу фракції «ВО "Батьківщина"».

 

Голова обласної ради Чернов С.І. вніс пропозицію – для забезпечення роботи пленарного засідання сесії обрати секретаріат у складі двох депутатів: Кадацького С.Р. та Омельченко Л.Г. – та проголосувати за дані кандидатури списком.

 

Пропозицію поставлено на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

98;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

Пропозицію підтримано.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поінформував депутатів про кадрові призначення, які відбулися в області у міжсесійний період.

 

Головуючий зазначив, що відповідно до чинного Регламенту Харківської обласної ради за бажанням депутатським фракціям та групам надається слово для оприлюднення заяв.

Із проханням щодо надання можливості виголосити заяву від фракції "ВО «Батьківщина» " звернувся депутат обласної ради Бакшеєв М.М.

Бакшеєв М.М., депутат обласної ради, керівник депутатської фракції «ВО "Батьківщина"», оприлюднив текст заяви від фракції.

 

 

СЛУХАЛИ:

Про затвердження порядку денного позачергової ХХХVІ сесії обласної ради VІ скликання.

 

 

Доповідає: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. у зв’язку з тим, що від депутатів надійшли додаткові пропозиції до проекту порядку денного пленарного засідання сесії, поставив проект щодо його затвердження на голосування за основу.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

2.

 

Пропозицію підтримано.

 

Головуючий надав слово для пропозицій депутатам:

 

Казаковій В.С., депутату обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Тітову М.І., голові постійної комісії з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності, позафракційному, керівнику депутатської групи “Відродження”;

Давтяну О.С., голові постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, керівнику депутатської фракції “Європейська Слобожанщина,” який вніс пропозицію – розглянути питання щодо надання самостійного ведення фінансово-господарської діяльності з усіх питань КП ОСК «Металіст».

Голова обласної ради Чернов С.І. дав протокольне доручення постійним комісіям з питань спільної власності територіальних громад області, з питань молодіжної політики, спорту та туризму, управлінню правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради, управлінню регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради стосовно розгляду питання щодо надання самостійного ведення фінансово-господарської діяльності з усіх питань КП ОСК «Металіст» з метою покращення його фінансового стану із  підготовкою відповідного проекту рішення на чергову сесію обласної ради.

 

Столяренко О.М., депутат обласної ради, депутатська фракція "За народовладдя", внесла пропозицію – виключити з проекту порядку денного сесії питання під номером 2.

 

Головуючий поставив на голосування пропозицію депутата Столяренко О.М.

 

Голосували:

«за»

-

12;

 

«проти»

-

35;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

61.

 

Пропозицію відхилено.

 

Давтян О.С., голова постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, керівник депутатської фракції “Європейська Слобожанщина,” вніс пропозицію – включити до проекту порядку денного сесії додаткове питання «Про надання в користування мисливських угідь Харківській обласній організації УТМР на території Балаклійського району».

 

Голосували:

«за»

-

59;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

41.

 

Пропозицію відхилено.

 

 

Голова обласної ради Чернов С.І. поінформував депутатів та присутніх про питання, які внесено до проекту порядку денного позачергового пленарного засідання ХХХVІ сесії VІ скликання:

 

1.        Про присвоєння звання Почесний громадянин Харківської області.

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

2.        Про схвалення проекту Перспективного плану формування територій Харківської області.

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійовичзаступник голови-керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації.

Співдоповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

3.        Про затвердження Плану заходів на 2015-2017 роки з реалізації Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року.

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

4.        Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1143-VI (зі змінами).

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

5.        Про затвердження Програми створення та ведення містобудівного кадастру Харківської області на 2015-2018 роки.

ДоповідаєРабінович Михайло Самуїловичдиректор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

6.        Про внесення змін до комплексної Програми профілактики  правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року №82-VІ (зі змінами).

Доповідає: Бандурка Олександр Маркович – голова постійної комісії обласної ради  з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю.

 

7.        Про внесення змін до обласної Програми раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011 - 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради  від 21 квітня 2011 року № 117-VI (зі змінами).

Доповідає: Клепач Михайло Петрович – перший заступник начальника Головного управління Держземагентства України у Харківській області.

 

8.             Про внесення змін до обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VІ (зі змінами),  та про затвердження Порядку надання й використання субвенції державному бюджету для компенсації 50% вартості  проїзду у метрополітені м. Харкова студентів Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва та Харківської державної зооветеринарної академії, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету.

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

9.             Про внесення змін до Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради  від  20 червня 2013 року № 748-VI (зі змінами).

Доповідає: Міненко Володимир Леонідович – директор Харківського обласного центру зайнятості.

 

10.         Про внесення змін до соціальної Програми розвитку фізичної культури  і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 - 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886- VI (зі змінами). 

Доповідає: Кириленко Віталій Володимирович – директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

11.         Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року  № 1145-VI "Про обласний бюджет на 2015 рік" та додатків до нього (зі змінами).

Доповідає: Овсянніков Сергій Івановичдиректор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

12.         Про звернення Харківської обласної ради до Міністерства охорони здоров'я України стосовно вирішення питання збільшення квоти Харківської області по забезпеченню заходів розвитку донорства крові та її компонентів та надання дозволу комунальному закладу охорони здоров'я харківському обласному центру служби крові безоплатно передавати компоненти та препарати донорської крові.

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров' я обласної державної адміністрації.

 

13.         Про підтримку Звернення Всеукраїнських громадських чорнобильських організацій до Президента України стосовно вирішення проблемних питань, пов’язаних  із захистом громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Доповідає: Вінник Анатолій Іванович – депутат Харківської обласної ради.

 

14.         Про присвоєння ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЮ імені Миколи Федоровича Сумцова та його перейменування.

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

15.         Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО.

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

16.          Про подовження трудових відносин з Шостко Наталею Іванівною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАВРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА".

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

17.         Про подовження трудових відносин з Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ».

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

18.         Про подовження трудових відносин з Бушеєвим Костянтином Валерійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

19.         Про подовження трудових відносин з Феоклістовою Оленою Віталіївною, завідувачкою КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "АПТЕКА № 352".

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

20.              Про призначення Чурилова Василя Івановича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ".

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

21.              Про внесення змін до Переліку закладів культури базової мережі обласного рівня, затвердженого рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 961-VI.

Доповідає: Яцина Олег Анатолійович – директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

22.              Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Харківської обласної ради від 23 жовтня 2008 року № 945-V.

Доповідає: Яцина Олег Анатолійович – директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

23.    Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

24.              Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

25.         Про внесення змін до деяких рішень обласної ради з питань припинення обласних комунальних підприємств.

Доповідає:  Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

26.         Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД – ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ)" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

27.         Про надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

28.    Про надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

29.                  Про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж міста Лозова Харківської області.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

30.    Про погодження надання ТОВ «ЮЗГАЗ» надр у користування.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

31.         Про розгляд клопотання Держгеонадра України щодо погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Новософіївської площі.

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

32.                  Про надання в користування мисливських угідь  ІЗЮМСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ  УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Ізюмського  району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

33.                  Про надання в користування мисливських угідь  КРАСНОГРАДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Красноградського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

34.         Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Близнюківського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

35.         Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Валківського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

36.         Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Великобурлуцького району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

37.         Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Вовчанського району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

38.         Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Коломацького району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

39.         Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Краснокутського  району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

40.    Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Шевченківського  району.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

41.         Про внесення змін до рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1019-VI «Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на поділ земельної ділянки та про надання земельної ділянки в оренду».

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

42.         Про виконання заходів комплексної програми «Здоров'я  Слобожанщини» на 2012-2014 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 26 квітня 2012 року №395-VІ (зі змінами).

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров' я обласної державної адміністрації.

 

43.         Про хід виконання у 2014 році комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 78-VІ (зі змінами).

Доповідає: Бабенко Тетяна Борисівна – перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

 

44.         Про хід виконання у 2014 році Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VI (зі змінами).

Доповідає: Міненко Володимир Леонідович – директор Харківського обласного центру зайнятості.

 

45.         Про хід виконання у 2014 році програми "Ліси Харківської області" на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2013 року  № 645-VI.

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

46.         Про хід виконання у 2014 році обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008 - 2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V (зі змінами).

Доповідає: Олішевська Валентина Іванівна – заступник начальника служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації.

47.         Про дострокове припинення повноважень заступника голови обласної ради.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

48.         Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради.

Доповідає: Клименко Сергій Володимирович – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради.

 

49.         Про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 25 листопада 2010 року № 5-VІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами).

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

50.         Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

51.         Різне.

 

Головуючий з урахуванням пропозицій постійних комісій та депутатів обласної ради, які пролунали на спільному засіданні комісій, поставив проект рішення «Про затвердження порядку денного позачергової ХXХVІ сесії обласної ради VI скликання» на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

107;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

1.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження порядку денного позачергової ХXХVІ сесії обласної ради VI скликання» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1224-VI додається)

 

1.

СЛУХАЛИ:

Про присвоєння звання Почесний громадянин Харківської області.

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

Запитання доповідачу поставили:

Заковоротний В.Г., керівник депутатської фракції "За народовладдя";

відповідь доповідача на поставлене запитання;

Бандурка О.М., голова постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс пропозицію – голосувати за кандидатури щодо присвоєння звання Почесний громадянин Харківської області списком;

Заковоротний В.Г., керівник депутатської фракції "За народовладдя", який вніс пропозицію – голосувати за кандидатури щодо присвоєння звання Почесний громадянин Харківської області індивідуально.

 

Головуючий поставив пропозицію депутата Бандурки О.М. щодо голосування за кандидатури щодо присвоєння звання Почесний громадянин Харківської області списком.

 

Голосували:

«за»

-

79;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

27.

 

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

12.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про присвоєння звання Почесний громадянин Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1225-VI додається)

 

2.

СЛУХАЛИ:

Про схвалення проекту Перспективного плану формування територій Харківської області.

 

 

Доповідає: Аббакумов Вячеслав Юрійович заступник голови - керівник апарату Харківської обласної державної адміністрації.

Співдоповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Шаповал Р.В., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Столяренко О.М., депутат обласної ради, депутатська фракція "За народовладдя";

Шаповалов О.В., голова постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку, позафракційний, депутатська група «Відродження»;

Сергієнко А.Г., депутат обласної ради, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини».

Шевчук А.І., депутат обласної ради, депутатська фракція “ВО «Батьківщина»”;

Казакова В.С., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

3;

 

«утрим.»

-

4;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про схвалення проекту Перспективного плану формування територій Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення №1226-VI додається)

 

3.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження Плану заходів на 2015-2017 роки з реалізації Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року.

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

 

В обговоренні питання взяв участь Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження Плану заходів на 2015-2017 роки з реалізації Стратегії розвитку Харківської області на період до 2020 року» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1227-VI додається)

 

4.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1143-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Коваленко Віктор Миколайовичдиректор Департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2015 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 15 січня 2015 року № 1143-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1228-VI додається)

 

5.

СЛУХАЛИ:

Про затвердження Програми створення та ведення містобудівного кадастру Харківської області на 2015-2018 роки.

 

 

 

Доповідає: Рабінович Михайло Самуїлович – директор Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

105;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про затвердження Програми створення та ведення містобудівного кадастру Харківської області на 2015-2018 роки» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1229-VI додається)

 

6.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до комплексної Програми профілактики  правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки затвердженої рішенням  обласної ради від 17 лютого 2011 року №82-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Бандурка Олександр Маркович – голова постійної комісії обласної ради  з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю.

 

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до комплексної Програми профілактики  правопорушень у Харківській області на 2011-2015 роки затвердженої рішенням  обласної ради від 17 лютого 2011 року №82-VІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1230-VI додається)

 

7.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до обласної Програми раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011 - 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21 квітня 2011 року № 117-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Клепач Михайло Петрович – перший заступник начальника Головного управління Держземагентства України у Харківській області.

 

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до обласної Програми раціонального використання та охорони земель в Харківській області на 2011 - 2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради  від 21 квітня 2011 року
№ 117-VI (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1231-VI додається)

 

8.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від
19 грудня 2013 року № 885-VІ (зі змінами), та про затвердження Порядку надання й використання субвенції державному бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у метрополітені м. Харкова студентів Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва та Харківської державної зооветеринарної академії, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету.

 

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до обласної програми розвитку освіти "Новий освітній простір Харківщини" на 2014-2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 885-VІ (зі змінами), та про затвердження Порядку надання й використання субвенції державному бюджету для компенсації 50% вартості проїзду у метрополітені м. Харкова студентів Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва та Харківської державної зооветеринарної академії, що фінансуються за рахунок коштів державного бюджету» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1232-VI додається)

 

9.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Міненко Володимир Леонідович – директор Харківського обласного центру зайнятості.

 

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1233-VI додається)

 

10.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 - 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року № 886-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Кириленко Віталій Володимирович – директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                                  Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

104;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до соціальної Програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив та формування здорового способу життя у Харківській області на 2014 - 2018 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 19 грудня 2013 року
№ 886-VI (зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1234-VI додається)

 

11.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року № 1145-VI "Про обласний бюджет на 2015 рік" та додатків до нього (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Овсянніков Сергій Іванович директор Департаменту фінансів Харківської обласної державної адміністрації.

 

В обговоренні питання взяли участь:

Казакова В.С., депутат обласної ради, депутатська фракція Партії регіонів;

Галацан О.В., директор Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Красовський В.Л., депутат обласної ради, позафракційний, депутатська група «Відродження»;

Шахненко Є.Д., заступник голови обласної державної адміністрації.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

 

Голосували:

«за»

-

108;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

1.

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року № 1145-VI "Про обласний бюджет на 2015 рік" та додатків до нього (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1235-VI додається)

 

12.

СЛУХАЛИ:

Про звернення Харківської обласної ради до Міністерства охорони здоров'я України стосовно вирішення питання збільшення квоти Харківської області по забезпеченню заходів розвитку донорства крові та її компонентів та надання дозволу комунальному закладу охорони здоров'я харківському обласному центру служби крові безоплатно передавати компоненти та препарати донорської крові.

 

 

 

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

 

В обговоренні питання взяв участь Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

106;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

3.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про звернення Харківської обласної ради до Міністерства охорони здоров'я України стосовно вирішення питання збільшення квоти Харківської області по забезпеченню заходів розвитку донорства крові та її компонентів та надання дозволу комунальному закладу охорони здоров'я харківському обласному центру служби крові безоплатно передавати компоненти та препарати донорської крові» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1236-VI додається)

 

13.

СЛУХАЛИ:

Про підтримку Звернення всеукраїнських громадських чорнобильських організацій до Президента України стосовно вирішення проблемних питань, пов’язаних  із захистом громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

 

 

Доповідає: Вінник Анатолій Іванович – депутат Харківської обласної ради.

В обговоренні питання взяли участь:

Чернов С.І., голова обласної ради, позафракційний;

Бандурка О.М., голова постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини», який вніс редакційну правку до тексту звернення.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

102;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про підтримку Звернення всеукраїнських громадських чорнобильських організацій до Президента України стосовно вирішення проблемних питань, пов’язаних із захистом громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1237-VI додається)

 

14.

СЛУХАЛИ:

Про присвоєння ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЮ імені Миколи Федоровича Сумцова та його перейменування.

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                        Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про присвоєння ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ ХАРКІВСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ МУЗЕЮ імені Миколи Федоровича Сумцова та його перейменування» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1238-VI додається)

 

15.

СЛУХАЛИ:

Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

                                        Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

98;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ХАРКІВСЬКОГО МУЗИЧНОГО УЧИЛИЩА ІМ. Б.М. ЛЯТОШИНСЬКОГО» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1239-VI додається)

 

16.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Шостко Наталею Іванівною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАВРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                        Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

102;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Шостко Наталею Іванівною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАВРКІВСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1240-VI додається)

 

17.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ».

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                        Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Чехуновим Миколою Васильовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1241-VI додається)

 

18.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Бушеєвим Костянтином Валерійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Бушеєвим Костянтином Валерійовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «РОГАНЬ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1242-VI додається)

 

 

19.

СЛУХАЛИ:

Про подовження трудових відносин з Феоклістовою Оленою Віталіївною, завідувачкою КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "АПТЕКА № 352".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

12.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про подовження трудових відносин з Феоклістовою Оленою Віталіївною, завідувачкою КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я "АПТЕКА № 352"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1243-VI додається)

 

20.

СЛУХАЛИ:

Про призначення Чурилова Василя Івановича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ".

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про призначення Чурилова Василя Івановича на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛОЗІВСЬКЕ УЧИЛИЩЕ КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ"» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1244-VI додається)

 

21.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до Переліку закладів культури базової мережі обласного рівня, затвердженого рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року
№ 961-VI.

 

 

 

Доповідає: Яцина Олег Анатолійович – директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

100;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до Переліку закладів культури базової мережі обласного рівня, затвердженого рішенням обласної ради від 24 квітня 2014 року № 961-VI» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1245-VI додається)

 

22.

СЛУХАЛИ:

Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Харківської обласної ради від 23 жовтня 2008 року
№ 945-V.

 

 

 

Доповідає: Яцина Олег Анатолійович – директор Департаменту культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Харківської обласної ради від 23 жовтня 2008 року № 945-V» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1246-VI додається)

 

23.

СЛУХАЛИ:

Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

У зв’язку з тим, що при обговоренні питання профільна комісія внесла пропозицію, запропоновано прийняти проект рішення за основу.

 

Голосували:

«за»

-

98;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

Рішення прийнято.

Головуючий для оголошення пропозиції надав слово Стронову А.О., депутату обласної ради.

Стронов А.О., голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення, позафракційний, депутатська група «Єдність Харківщини», вніс пропозицію – виключити з проекту рішення п.1.(додаток 2).

 

Пропозицію поставлено на голосування.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

2;

 

не голосувало

-

10.

 

Пропозицію підтримано.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1247-VI додається)

 

24.

СЛУХАЛИ:

Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності  управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

102;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про передачу в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1248-VI додається)

 

25.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до деяких рішень обласної ради з питань припинення обласних комунальних підприємств.

 

 

Доповідає: Бур'янова Марина Петрівна – начальник відділу з питань фінансово-економічної діяльності суб’єктів спільної власності управління регіонального розвитку виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

102;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до деяких рішень обласної ради з питань припинення обласних комунальних підприємств» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1249-VI додається)

 

26.

СЛУХАЛИ:

Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД – ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ)" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

Доповідає: Бабічев Анатолій Валерійович – директор Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

 

Голосували:

«за»

-

100;

 

 

«проти»

-

немає;

 

 

«утрим.»

-

немає;

 

 

не голосувало

-

8.

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ЛЮБОТИНСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС (ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД – ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА-ІНТЕРНАТ І-ІІІ СТУПЕНІВ)" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1250-VI додається)

 

27.

СЛУХАЛИ:

Про надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1251-VI додається)

 

28.

СЛУХАЛИ:

Про надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

 

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ СПЕЦІАЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1252-VI додається)

 

29.

СЛУХАЛИ:

Про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж міста Лозова Харківської області.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження проекту землеустрою щодо зміни меж міста Лозова Харківської області» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1253-VI додається)

 

30.

СЛУХАЛИ:

Про погодження надання ТОВ «ЮЗГАЗ» надр у користування.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

87;

 

«проти»

-

4;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

16.

 

 

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про погодження надання ТОВ «ЮЗГАЗ» надр у користування» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1254-VI додається)

 

31.

СЛУХАЛИ:

Про розгляд клопотання Держгеонадра України щодо погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Новософіївської площі.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

92;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

13.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про розгляд клопотання Держгеонадра України щодо погодження продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Новософіївської площі» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1255-VI додається)

 

32.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь  ІЗЮМСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ  УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Ізюмського  району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

11.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ІЗЮМСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ  УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Ізюмського  району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1256-VI додається)

33.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь  КРАСНОГРАДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Красноградського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

4.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь КРАСНОГРАДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Красноградського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1257-VI додається)

 

34.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Близнюківського району.

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

11.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Близнюківського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1258-VI додається)

 

35.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Валківського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Валківського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1259-VI додається)

 

36.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Великобурлуцького району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

91;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

14.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Великобурлуцького району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1260-VI додається)

 

37.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Вовчанського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

11.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Вовчанського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1261-VI додається)

 

38.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Коломацького району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

96;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Коломацького району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1262-VI додається)

 

39.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Краснокутського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

94;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

11.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Краснокутського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1263-VI додається)

 

40.

СЛУХАЛИ:

Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Шевченківського району.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

9.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про надання в користування мисливських угідь ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО ТОВАРИСТВА МИСЛИВЦІВ І РИБАЛОК на території Шевченківського району» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1264-VI додається)

 

41.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до рішення обласної ради від
10 липня 2014 року № 1019-VI «Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на поділ земельної ділянки та про надання земельної ділянки в оренду»
.

 

 

 

Доповідає: Даугуль Валерій Янісович – начальник управління правового забезпечення, природокористування та земельних відносин виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

95;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

10.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1019-VI «Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, на поділ земельної ділянки та про надання земельної ділянки в оренду»» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1265-VI додається)

 

42.

СЛУХАЛИ:

Про виконання заходів комплексної програми «Здоров'я Слобожанщини» на 2012-2014 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 26 квітня 2012 року №395-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Галацан Олександр Вікторович – директор Департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

99;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про виконання заходів комплексної програми «Здоров'я Слобожанщини» на 2012-2014 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 26 квітня 2012 року №395-VІ (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1266-VI додається)

 

43.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 78-VІ (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Бабенко Тетяна Борисівна – перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

100;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

7.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 лютого 2011 року № 78-VІ
(зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1267-VI додається)

 

44.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VI (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Міненко Володимир Леонідович – директор Харківського обласного центру зайнятості.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

103;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

5.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році Програми зайнятості населення Харківської області на період до 2017 року, затвердженої рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 748-VI (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1268-VI додається)

 

45.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році програми "Ліси Харківської області" на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2013 року
№ 645-VI
.

 

 

 

Доповідає: Білоус Борис Григорович – начальник Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

101;

 

«проти»

-

1;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

6.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році програми "Ліси Харківської області" на 2013-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 05 березня 2013 року
№ 645-VI
» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1269-VI додається)

 

46.

СЛУХАЛИ:

Про хід виконання у 2014 році обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008 - 2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Олішевська Валентина Іванівна – заступник начальника служби у справах дітей Харківської обласної державної адміністрації.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

89;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

немає;

 

не голосувало

-

19.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про хід виконання у 2014 році обласної соціальної Програми реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2008 - 2017 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 17 квітня 2008 року № 685-V
(зі змінами)»
прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1270-VI додається)

47.

СЛУХАЛИ:

Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради.

 

 

 

Доповідає: Клименко Сергій Володимирович – керуючий справами виконавчого апарату обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

14.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про упорядкування структури виконавчого апарату обласної ради» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1271-VI додається)

 

48.

СЛУХАЛИ:

Про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 25 листопада 2010 року № 5-VІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами).

 

 

 

Доповідає: Тітов Микола Ілліч – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, регламенту, етики та депутатської діяльності.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

93;

 

«проти»

-

немає;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

14.

 

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про внесення змін до додатку 1 до рішення обласної ради від 25 листопада 2010 року № 5-VІ «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами)» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1272-VI додається)

 

49.

СЛУХАЛИ:

Про дострокове припинення повноважень заступника голови обласної ради.

 

 

 

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

                                               Питання не обговорювалось.

 

Проект рішення поставлено на голосування в цілому.

 

Голосували:

«за»

-

97;

 

«проти»

-

2;

 

«утрим.»

-

1;

 

не голосувало

-

8.

 

ВИРІШИЛИ:

Рішення «Про дострокове припинення повноважень заступника голови обласної ради» прийняти в цілому.

 

(Рішення № 1273-VI додається)

 

50.

СЛУХАЛИ:

Про депутатські запити.

Інформує: Чернов Сергій Іванович – голова обласної ради.

 

До секретаріату депутатських запитів не надходило.

 

51.

СЛУХАЛИ:

Різне.

 

 

Інформує: Чернов С.І. – голова обласної ради.

 

 

Головуючий на прохання представників територіальних громад та жителів Харківської області висловив наступним депутатам обласної ради подяку за небайдуже ставлення до проблем людей, надання всебічної підтримки і благодійної матеріальної допомоги:

 

Біловол Тетяні Володимирівні;

Войтюку Олегу Вікторовичу;

Давидовій Людмилі Іванівні;

Давтяну Олександру Саркісовичу;

Дмітрієву Анатолію Анатолійовичу;

Казаковій Вікторії Сергіївні;

Куриляку Івану Васильовичу;

Павлову Сергію Анатолійовичу;

Покроєвій Любові Денисівні;

Ротач Світлані Олександрівні;

Фесенку Юрію Леонідовичу;

Уманцю Миколі Григоровичу.

 

Голова обласної ради Чернов С.І. окремо на прохання жителів села Липці висловив подяку працівникам Служби автомобільних доріг у Харківській області за відновлення у стислий термін зруйнованого моста, який з’єднував частину села із центром.

 

Головуючий надав слово для виступу депутатам обласної ради:

Бандурці О.М., голові постійної комісії з правових питань, регуляторної політики, законності, громадського порядку, боротьби з корупцією та злочинністю, позафракційному, депутатська група «Єдність Харківщини»;

 

Давидовій Л.І., депутату обласної ради, позафракційній, депутатська група «Сильна Україна»;

Сергієнку А.Г., депутату обласної ради, позафракційному, депутатська група «Єдність Харківщини»;

Столяренко О.М., депутату обласної ради, депутатська фракція "За народовладдя".

 

Голова обласної ради Чернов С.І. привітав працівників медичної сфери з професійним святом, яке буде відзначатися 21 червня, побажав гарного настрою, міцного здоров’я, сімейного затишку, миру в громадах, подякував депутатам за плідну роботу та оголосив пленарне засідання позачергової XXХVІ сесії VI скликання закритим.

                                                                                                                  

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                             С. Чернов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Скрипніков В.І.,

700-31-80