ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради  Про подовження трудових

відносин  з Решетняком Володимиром Вікторовичем, директором  ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА

«ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР

ЛЯЛЬОК  ім. В.А. АФАНАСЬЄВА»

 

До обласної ради надійшла заява від Решетняка Володимира Вікторовича стосовно подовження з ним трудових відносин на посаді директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Конституції, 24.

Діяльність підприємства спрямована на розвиток театрального мистецтва і театральної справи, формування та задоволення потреб населення в театральному мистецтві.

Решетняк Володимир Вікторович, 1951 року народження. Освіта вища. У 1982 році закінчив Харківський інститут мистецтв за спеціальністю «Театрознавство» та здобув кваліфікацію театрознавця.

Загальний стаж роботи  - 47 років.

Решетняк Володимир Вікторович працює на посаді директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА» на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 30 квітня 2002 року № 130-к «Про призначення директорів закладів культури, що належать до сфери управління обласної державної адміністрації».

02 листопада 2007 року Харківською обласною радою  із Решетняком В.В. укладено контракт № 10 строком на 5 років – до 01 листопада 2012 року.

Рішенням Харківської обласної ради  від 30 серпня 2012 року № 492-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» із Решетняком В.В. подовжені трудові відносини на посаді директора підприємства строком на 3 роки – до 01 листопада 2015 року.

Листом від 19 лютого 2015 року № 01-73/1161 Харківська обласна державна адміністрація погодила подовження трудових відносин із Решетняком В.В.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про подовження трудових відносин з Решетняком Володимиром Вікторовичем, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОК ім. В.А. АФАНАСЬЄВА»”.

 

 

Начальник управління з питань

комунальної власності  виконавчого

апарату  обласної ради                                                                М.П. Бур’янова