ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Бикова Олега Володимировича  на  посаду директора комунального  підприємства «Флора-сервіс»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Бикова Олега Володимировича стосовно призначення його на посаду директора комунального підприємства «Флора-сервіс».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, вул. Роганська, 184.

Метою діяльності підприємства є вирощування декоративних культур, розвиток квіткового господарства, сільського господарства, благоустрій територій області.

Биков Олег Володимирович, 1964 року народження. У 2012 році закінчив Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки «Соціологія» та здобув кваліфікацію бакалавра з соціології.  Загальний стаж роботи – 33 роки.

Харківська обласна державна адміністрація листом від 27.07.2015 № 01-73/5498 погодила призначення Бикова Олега Володимировича на посаду директора комунального підприємства «Флора-сервіс».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ,  підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Бикова Олега Володимировича на посаду директора комунального  підприємства «Флора-сервіс»”.

 

 

 

 

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                            М. П. Бур’янова