Пояснювальна записка до проекту рішення

«Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2015 року

1145 - VІ «Про обласний бюджет на 2015 рік» та додатків до нього»,

що пропонується винести на розгляд чергової сесії обласної ради

 

1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 № 348 області передбачається субвенція з державного бюджету на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов» у загальній сумі  2843,602 тис.грн.

Головним розпорядником коштів визначається Департамент капітального будівництва.

 

2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.08.2015 № 543 області передбачається субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами в сумі  500,0 тис.грн., яка за затвердженим переліком об’єктів спрямовується на капітальний ремонт даху Центру дитячої та юнацької творчості № 1 по просп. Перемоги, 64а, у Дзержинському районі, м. Харків.

Кошти субвенції передаються міському бюджету м. Харкова через головного розпорядника коштів субвенції – Департамент капітального будівництва.

 

 

 

 

Директор Департаменту

фінансів Харківської ОДА                                                          С.І. Овсянніков