ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

___ сесія VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

                                                                                                 Проект

Від _________ 2015 року                                                               ___-VI

 

Про надання додаткових повноважень щодо передачі в оренду нерухомого майна, яке обліковується на балансах ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ» та КП «ОСК «МЕТАЛІСТ»

 

 

Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» та статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» та ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.       Спрямувати у 2016-201__ роках 100 % плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ», на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

2.      Передавати в оренду у 2016-201__ роках вільні нежитлові приміщення, що обліковуються на балансі КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» та розташовані за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 65. Встановити, що передача в оренду здійснюється у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами.

3.      Встановити, що у 2016-201__ роках орендодавцем за договорами оренди нежитлових приміщень, розташованих за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 65, - виступатиме КОМУНАЛЬНОЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ».

4.      Надати у 2016-201__ роках КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» право на проведення конкурсів щодо передачі в оренду майна, яке обліковується на його балансі та розташоване за адресою: м. Харків, вул. Плеханівська, 65.

5.      Встановити, що внесення змін до договорів оренди у 2016-201__ роках, орендодавцем по яких виступає КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ», здійснюється без погодження обласної ради.

6.       КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ОБЛАСНИЙ СПОРТИВНИЙ КОМПЛЕКС «МЕТАЛІСТ» надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

7.      Спрямувати у 2016-201__ роках 100 % плати, отриманої за оренду нерухомого майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та обліковується на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ», на розрахунковий рахунок вказаного підприємства, за умови використання її на утримання цього майна.

8.      Передавати в оренду у 2016-201__ роках вільні нежитлові приміщення, що обліковуються на балансі ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕРЖПРОМ» та розташовані за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5; вул. Сумська, 64; пров. Артема, 4. Встановити, що передача в оренду здійснюється у порядку, передбаченому чинним законодавством України та локальними нормативно-правовими актами.

9.      Встановити, що у 2016-201__ роках орендодавцем за договорами оренди нежитлових приміщень, розташованих за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5; вул. Сумська, 64; пров. Артема, 4, - виступатиме ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖПРОМ».

10.   Надати у 2016-201__ роках ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДЕРЖПРОМ» право на проведення конкурсів щодо передачі в оренду майна, яке обліковується на його балансі та розташоване за адресами: м. Харків, м-н Свободи, 5; вул. Сумська, 64; пров. Артема, 4.

11.   Встановити, що внесення змін до договорів оренди у 2016-201__ роках, орендодавцем по яких виступає ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДЕРЖПРОМ», здійснюється без погодження обласної ради.

 

12.   ОБЛАСНОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ДЕРЖПРОМ» надавати обласній раді до 15 числа місяця, наступного за звітним кварталом, звіт про виконання цього рішення.

13.   Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                       С. Чернов

 

 

 

Розробник: управління з питань комунальної власності виконавчого апарату Харківської обласної ради, 705-19-88, 700-07-44