Пояснювальна записка до проекту рішення обласної ради

«Про погодження надання ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» надр у користування»

 

До обласної ради звернулось Публічне акціонерне товариство «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» щодо внесення змін до рішення обласної ради від 22 грудня 2011 року № 317-VI в частині виключення слів «Морозівсько-Червонодонецької площі» та щодо погодження надання надр у користування з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки Морозівсько-Савинської площі, розташованої в межах Балаклійського та Ізюмського районів Харківської області.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 9-1 Кодексу України про надра обласна рада погоджує надання надр у користування з метою геологічного вивчення і розробки родовищ корисних копалин загальнодержавного значення, а також для цілей, не пов'язаних з видобуванням корисних копалин.

Надані ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» документи відповідають вимогам Порядку погодження Харківською обласною радою клопотань про надання надр у користування, затвердженого рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 304-VI.

Проектом рішення передбачено погодження надання ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» надр у користування з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовища Морозівсько-Савинської площі, розташованої на території Балаклійського та Ізюмського районів Харківської області.

Проект рішення підготовлено відповідно до статті 9-1 Кодексу України про надра, Порядку погодження Харківською обласною радою клопотань про надання надр у користування, затвердженого рішенням обласної ради від 22 грудня 2011 року № 304-VI, статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

 

 

Начальник управління правового

забезпечення, природокористування та

земельних відносин виконавчого апарату

обласної ради                                                                                                  В. Даугуль