УКРАЇНА

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ПОСТІЙНА КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ,

СВОБОДИ СЛОВА ТА ІНФОРМАЦІЇ

 

61200, м. Харків , МСП, вул. Сумська, 64, тел.:+38 (057) 700-53-28

 

__________________________________________________________________________________________________

 

14.08.2015     № 05-26/281

Голові Харківської обласної ради

Чернову С.І.

 

Шановний Сергію Івановичу!

До постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації звернувся Голова Балаклійської районної організації УТМР Пшеничний Олександр Васильович, щодо необхідності надання у користування мисливських угідь на території Балаклійського району Харківської області за БРО УТМР.

Заявник зазначає, що Державним агентством лісових ресурсів України було надано подання до Харківської обласної ради про надання у користування мисливських угідь Балаклійській районній організації УТМР на території Балаклійського району Харківської області загальною площею 57333,6269 га терміном користування не менш як на 15 років.

Як стверджує Пшеничний О.В. зі сторони БРО УТМР виконані всі вимоги чинного законодавства України, щодо складання пакету документів відносно отримання мисливських угідь у користування, виправлені всі зауваження.

На підставі викладеного, з метою недопущення порушення прав БРО УТМР, звертаюсь до Вас з проханням:

1.     Включити до порядку денного пленарного засідання чергової сесії Харківської обласної ради, яка відбудеться 27 серпня 2015 року, питання про надання у користування мисливських угідь БРО УТМР, за рахунок земель мисливського фонду, які знаходяться на території Балаклійського району Харківської області, загальною площею 57 333,6269 га.

2.  Доручити відповідним службам підготувати відповідний проект.

 

Додатки:

1.      Копія звернення О.В.Пшеничного на 1 арк. в 1 прим.

 

З повагою,

 

Голова постійної комісії                                                                             О.С. Давтян