ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради “Про призначення Борисова Вячеслава Володимировича  на  посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»”

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Борисова Вячеслава Володимировича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ».

Юридична адреса підприємства: м. Харків, м-н Свободи, 5, Держпром, 7 під., 3 пов.

Фактична адреса: м. Харків, вул. Мельникова, 2, 2 пов., кім. 21.

Підприємство створено з метою провадження господарської діяльності щодо проведення земельних торгів, робіт із землеустрою та землеоціночних робіт.

Борисов Вячеслав Володимирович, 1977 року народження. Освіта вища.

У 2007 році закінчив Харківський національний університет радіоелектроніки і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Виробництво електронних засобів» та здобув кваліфікацію інженера-електроніка з виробництва електронних засобів. Загальний стаж роботи – 18 років.

Профільна постійна комісія обласної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування 20.08.2015 погодила кандидатуру Борисова В.В. на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ» строком на 1 рік.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24  Кодексу законів про працю України,  розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про призначення Борисова Вячеслава Володимировича  на  посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛЗЕМПРОЕКТ»”.

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                          М.П. Бур’янова