ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVІІ  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 27 серпня 2015 року                                                                                1291-VI

 

Про подовження трудових відносин  з

Сакаян Маргаритою Нориківною,

директором  ОБЛАСНОГО  КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР  ІМ. Т.Г. ШЕВЧЕНКА»

 

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 23, 24  Кодексу законів про працю України, рішення обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ «Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та визнання деяких рішень обласної ради такими, що втратили чинність», на підставі заяви Сакаян Маргарити Нориківни обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Подовжити трудові відносини на умовах контракту з Сакаян Маргаритою Нориківною, директором ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМ. Т.Г. ШЕВЧЕНКА», строком на 5 років.

 

2.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань науки, освіти, культури, історичної спадщини, духовності та національних меншин (Дулуб Л.М.); з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов