ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту з Кирилловим Віктором Петровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР»

 

До обласної ради надійшла заява від Кириллова Віктора Петровича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР» стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Тобольська, 63.

Діяльність КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР» спрямована на забезпечення диспансерного спостереження за спортсменами і особами, які займаються фізичною культурою та спортом, а також надання організаційно-методичної та консультаційної медичної допомоги медичним закладам області з питань лікувальної фізкультури та спортивної медицини.

Кириллов Віктор Петрович, 1955 року народження. Освіта вища. У 1978 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Загальний стаж роботи – 43 роки.

Кириллов Віктор Петрович призначений на посаду головного лікаря розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 05 квітня 2006 № 147-к Про призначення В.Кириллова, на умовах контракту терміном на 5 років – до 13 березня 2011 року. З 14 березня 2011 року до теперішнього часу Кириллов В.П. працює по безстроковому трудовому договору на цій посаді.

У 2008 році Кириллов В.П. закінчив Харківську медичну академію післядипломної освіти за спеціальністю «Менеджмент охорони здоров’я» та здобув кваліфікацію менеджера охорони здоров’я.

11 травня 2007 року Кириллову В.П. присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я».

11 березня 2011 року Кириллов В.П. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація та управління охороною здоров’я».

18 жовтня 2013 року Кириллов В.П. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Лікувальна фізкультура та спортивна медицина».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, відповідно до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року  № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту з Кирилловим Віктором Петровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЛІКАРСЬКО-ФІЗКУЛЬТУРНИЙ ДИСПАНСЕР» ”.

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М.  Бур’янова