ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з

Резніковим Валерієм Олексійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПЛАНУВАННЯ СІМ’Ї ТА РЕПРОДУКЦІЇ ЛЮДИНИ»

 

До обласної ради надійшла заява від Резнікова Валерія Олексійовича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПЛАНУВАННЯ СІМ’Ї ТА РЕПРОДУКЦІЇ ЛЮДИНИ» стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Артема, 47.

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПЛАНУВАННЯ СІМ’Ї ТА РЕПРОДУКЦІЇ ЛЮДИНИ» є методично-консультативним та лікувально-діагностичним закладом, діяльність якого спрямована на надання допомоги сім'ям і окремим особам у розв'язанні питань, пов'язаних з дітонародженням, збереженням репродуктивного здоров'я сім'ї, дотриманням відповідної дітородної поведінки.

Резніков Валерій Олексійович, 1953 року народження. Освіта вища. У 1976 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Загальний стаж роботи –  39 років.

Резніков Валерій Олексійович призначений на посаду головного лікаря наказом управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації від 29.08.1996 № 161 “Про заснування державної комунальної установи охорони здоров’я «Харківський міжрегіональний центр планування сім’ї та репродукції людини»”.

Рішенням ради Харківського медичного інституту від 26.01.1984 (протокол № 1) Резнікову В.О. присвоєно вчена ступінь кандидата медичних наук.

Рішенням атестаційної колегії Міністерства освіти і науки України 23 жовтня 2003 року Резнікову В.О. присвоєно вчене звання доцента кафедри медичної генетики та ультразвукової діагностики.

17 червня 2011 року Резніков В.О. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я».

22 червня 2015 року Резніков В.О. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Акушерство і гінекологія».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту  з Резніковим Валерієм Олексійовичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПЛАНУВАННЯ СІМ’Ї ТА РЕПРОДУКЦІЇ ЛЮДИНИ»”.

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова