ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з  Кравченком Юрієм Миколайовичем, начальником КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ХАРКІВСЬКОГО  ОБЛАСНОГО  БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ

 

До обласної ради надійшла заява від Кравченка Юрія Миколайовича, начальника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  ХАРКІВСЬКОГО  ОБЛАСНОГО  БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Дмитрівська, 14.

Діяльність КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ХАРКІВСЬКОГО  ОБЛАСНОГО  БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ спрямована на проведення судово-медичних експертиз і досліджень, які проводяться за зверненням сторони кримінального провадження або за дорученням слідчого судді чи суду з метою дослідження на підставі спеціальних об’єктів, що мають значення для кримінального провадження.

Кравченко Юрій Миколайович, 1965 року народження. Освіта вища. У 1993 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря.

Загальний стаж роботи –  30 років.

Кравченко Юрій Миколайович призначений на посаду начальника розпорядженням голови Харківської обласної державної адміністрації від 15.10.2007 № 473-к “Про призначення Ю.Кравченка”.

30 червня 1995 року Кравченко Ю.М. атестувався на визначення знань та практичних навиків в атестаційній комісії при Харківському інституті удосконалення лікарів за спеціальністю «Судово-медична експертиза».

13 травня 2010 року Кравченку Ю.М. присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я».

26 жовтня 2012 року Кравченку Ю.М. присвоєна вища кваліфікаційна категорія за спеціальністю «Судово-медична експертиза».

23 вересня 2015 року Кравченку Ю.М. присвоєно вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту  з  Кравченком Юрієм Миколайовичем, начальником КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ХАРКІВСЬКОГО  ОБЛАСНОГО  БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ”.

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова