ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради

«Про погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами та акта вибору місця під розташування спеціальної конструкції для розміщення зовнішньої реклами»

           

Проект рішення обласної ради «Про погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами та акта вибору місця під розташування спеціальної конструкції для розміщення зовнішньої реклами» підготовлено відповідно до Закону України “Про рекламу”, статей 43, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, інших актів, що регулюють питання управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

На підставі звернення ТОВ «РА «макс» (лист від 16.07.2015 № 16/07/15/ ) про погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами та акта вибору місця під розташування спеціальної конструкції для розміщення зовнішньої реклами, яка розташована за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 37, літ. «А-2» на підставі діючого договору оренди № 226 Н комунального майна від 25 вересня 2014 року та відповідно до п. 16 Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 № 2067, пропонується для розгляду сесії обласної ради питання про погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами та акта вибору місця під розташування спеціальної конструкції для розміщення зовнішньої реклами, яка розташована за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 37, літ. «А-2». Термін дії вищевказаного договору оренди встановлено до 24 серпня 2017 року.

 

Начальник управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                              ____________М. Бур’янова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кравченко О.К., 705-32-50