ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVIII  сесія  VI  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 29 жовтня 2015 року                                                                             № 1330-VI

 

Про схвалення Стратегії

побудови нової системи охорони здоров’я

та медичної освіти у Харківській області

на період до 2020 року

 

З метою визначення шляхів розвитку системи охорони здоров’я та медичної освіти у Харківській області, забезпечення населення доступною кваліфікованою медичною допомогою, створення умов для формування здорового способу життя, ураховуючи Указ Президента України від 12 січня 2015 року № 5/2015 «Про Стратегію сталого розвитку “Україна – 2020”», керуючись Стратегією розвитку Харківської області на період до 2020 року, затвердженою рішенням обласної ради від 05 березня 2015 року № 1151-VI, на підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Схвалити Стратегію побудови нової системи охорони здоров’я та медичної освіти у Харківській області на період до 2020 року (далі – Стратегія), що додається.

 

2. Харківській обласній державній адміністрації при розробленні галузевих, цільових програм керуватися основними положеннями Стратегії.

 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства та соціального захисту населення (Стронов А.О.).

 

 

Голова обласної ради                                                                                                      С. Чернов