ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVІІІ сесія VІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Проект

 

Від 29 жовтня 2015 року                                                                            1333-VІ

 

Про затвердження Програми стимулювання

об’єднань співвласників багатоквартирних

будинків, житлово-будівельних кооперативів

Харківської області до впровадження

енергоефективних технологій на 2016 – 2020 роки

 

            На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Затвердити Програму стимулювання об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів Харківської області до впровадження енергоефективних технологій на 2016 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

 

            2. Доручити Харківській обласній державній адміністрації забезпечити виконання заходів, передбачених у Програмі, та щороку при складанні проекту обласного бюджету на відповідний рік передбачати кошти на фінансування цих заходів у межах бюджетних асигнувань на відповідний період.

 

            3. Рекомендувати місцевим радам вжити заходів щодо розроблення та затвердження місцевих програм відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельними кооперативами для впровадження енергоефективних технологій на період до 2020 року.

 

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, промисловості, будівництва, транспорту, шляхів і зв’язку (Шаповалов О.В.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                               С. Чернов