ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVIII  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 29 жовтня 2015 року                                                                             № 1355-VI

 

 

Про спільну власність територіальних громад
сіл, селищ, міст Харківської області та внесення змін
до деяких рішень обласної ради з питань передачі об’єктів

 

 

Згідно із Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», відповідно до статей 43 та 59, пункту 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.    Внести зміни до додатку 1 до рішення обласної ради від 18 серпня 2011 року № 231-VI «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області», вилучивши із переліку об’єктів, що передаються із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, позицію 3.

2.    Беручи до уваги рішення Харківської міської ради від 23 вересня 2015 року № 2008/15 «Про комунальну власність м. Харкова» (поз. 2 додатку 7), внести  зміни до додатку до рішення обласної ради від 17 січня 2013 року № 638-VI «Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області», вилучивши із переліку об’єктів, що передаються із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, мережі теплопостачання до будівлі (м. Харків, вул. Танкопія, 15/2) 2 одиниці (абз. 1-3 поз. 2 додатку).

               2.1. Доручити КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА СТАНЦІЯ ЮНИХ ТУРИСТІВ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ вжити заходів щодо зняття з обліку даного інженерного об’єкта як такого, що має подвійне балансове відображення та перебуває на балансі КП «Харківські теплові мережі».

3. Прийняти  у спільну власність  територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області майно, зазначене у додатку 1 до цього рішення.

4. Передати зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області об’єкти згідно з додатками 2, 3 до цього рішення.

5. Доручити голові обласної ради забезпечити прийняття та передачу об’єктів, зазначених у додатках 1, 2 та пунктах 6, 7 додатка 3 до цього рішення, згідно із вимогами чинного законодавства України.

6. Доручити обласній державній адміністрації забезпечити передачу об’єктів, зазначених у пунктах 1-5 та 8 додатку 3 до цього рішення, згідно із вимогами чинного законодавства України.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради  з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                           С. Чернов