ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ХХХVIII  сесія  VI скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 29 жовтня 2015 року                                                                             № 1360-VI

 

Про деякі питання щодо припинення ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО САНІТАРНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ»

 

 

 

Ураховуючи постанову Харківського окружного адміністративного суду від 12 травня 2015 року в справі № 820/2451/15, зважаючи на бездіяльність голови комісії з припинення (ліквідатора) Шиманської Л.О. щодо ліквідації ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО САНІТАРНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ», беручи до уваги звернення громадянки Бєккєль Ю.П., керуючись Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців», статей 43 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 24 лютого 2010 року № 1596-V Про реорганізацію ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО САНІТАРНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ» шляхом приєднання  до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДЕЗИНФЕКЦІЙНА СТАНЦІЯ «ВИНИЩУВАЧ».

2. Припинити повноваження Шиманської Людмили Олексіївни як голови комісії з припинення  ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО САНІТАРНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРОФДЕЗІН-ФЕКЦІЯ» (ліквідатора).

3.       Призначити ліквідатором ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО САНІТАРНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПРОФДЕЗІНФЕКЦІЯ» (код ЄДРПОУ 21241848) Бєккєль Юлію Петрівну, податковий номер 3314804263.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань спільної власності територіальних громад області (Чехунов М.В.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                              С. Чернов