ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

І сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

Від  25 листопада 2015 року                                                                      4-VІІ

 

Про визначення умов оплати праці

голови обласної ради, першого заступника

та заступника голови обласної ради

 

Відповідно до статей 14, 15, 21 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" та статей 43, 55, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" обласна рада

 

в и р і ш и л а :

 

1. Присвоїти:

 

Коваленку Віктору Миколайовичу, першому заступнику голови обласної ради, 3  ранг посадової особи місцевого самоврядування;

 

     Скоробагачу Володимиру Івановичу, заступнику голови обласної ради, 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

 

2. Взяти до відома, що:

 

Чернов Сергій Іванович, голова обласної ради,  має 1 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

3. Встановити голові обласної ради Чернову Сергію Івановичу:

3.1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 512 "Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад" (зі змінами) посадовий оклад у розмірі сімнадцяти мінімальних заробітних плат виходячи із її розміру 332 грн.

Здійснювати щомісяця преміювання  згідно з пунктом 2 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України у розмірі до 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

3.2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 "Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів" (зі змінами) встановити голові обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг.

3.3. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами) виплачувати:

–  надбавку за 1 ранг посадової особи місцевого самоврядування;

– надбавку за почесне звання "Заслужений працівник сільського господарства України" у розмірі 5 відсотків посадового окладу;

 

– доплату за науковий ступінь доктора наук з державного управління у розмірі 10 відсотків посадового окладу. 

3.4. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

3.5. Відповідно до статті 22 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", статті 33 Закону України "Про державну службу"     та постанови Кабінету Міністрів України від 03 травня 1994 року № 283 "Про порядок обчислення стажу державної служби" встановити щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 40 відсотків посадового окладу, з урахуванням доплати за ранг.

4. Встановити першому заступнику голови обласної ради Коваленку Віктору Миколайовичу:

4.1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 512 "Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад" (зі змінами) посадовий оклад у розмірі п’ятнадцяти мінімальних заробітних плат виходячи із її розміру 332 грн.

Здійснювати щомісяця преміювання  згідно з пунктом 2 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України у розмірі до 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

4.2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 "Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів" (зі змінами) встановити першому заступнику голови обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу,  з урахуванням надбавки за ранг.

4.3. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами) виплачувати:

–  надбавку за 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування;

–  доплату за науковий ступінь кандидата економічних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу.

4.4. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

4.5. Відповідно до статті 22 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", статті 33 Закону України "Про державну службу" та постанови Кабінету Міністрів України від 03 травня 1994 року № 283 "Про порядок обчислення стажу державної служби" встановити щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 40 відсотків посадового окладу, з урахуванням доплати за ранг.

5. Встановити заступнику голови обласної ради Скоробагачу Володимиру Івановичу:

5.1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 червня 2005 року № 512 "Про оплату праці керівників Верховної Ради та Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, обласних, Київської та Севастопольської міських рад" (зі змінами) посадовий оклад у розмірі чотирнадцяти мінімальних заробітних плат виходячи із її розміру 332 грн.

Здійснювати щомісяця преміювання  згідно з пунктом 2 зазначеної постанови Кабінету Міністрів України у розмірі до 60 відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час.

5.2. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 1996 року № 1295 "Про умови оплати праці працівників органів місцевого самоврядування та їх виконавчих органів" (зі змінами) встановити заступнику голови обласної ради надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 відсотків посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг.

5.3. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів" (зі змінами) виплачувати:

–  надбавку за 3 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

5.4. Надавати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

 

Голова обласної ради                                                                    С.Чернов