ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про призначення Єрьоміної Олени Вячеславівни на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Єрьоміної Олени Вячеславівни стосовно призначення її на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”.

Юридична адреса підприємства: м. Харків, вул. Карла Маркса, 19.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Раднаркомівська, 3.

Підприємство створено з метою підтримки талановитої молоді Харківщини, є творчою лабораторією для розвитку потенціалу молодих музичних талантів, пропаганди кращих взірців класичного і сучасного симфонічного та оперного мистецтва, а також творчості майстрів і молодих виконавців.

Єрьоміна Олена Вячеславівна, 1980 року народження. У 2003 році закінчила Харківський державний економічний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів. У 2004 році закінчила Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво» та здобула кваліфікацію інженера-будівника. Загальний стаж роботи – 17 років.

У 2000 році Єрьоміна О.В. підвищила кваліфікацію на курсах підготовки менеджерів малого бізнесу в Харківській філії Української Академії державного управління при Президенті України  за темою «Актуальні проблеми трансформаційної економіки України».

На сьогодні працює заступником директора з загальних питань ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”.

Листом від 28.10.2015 № 01-73/7887 Харківська обласна державна адміністрація підтримала кандидатуру Єрьоміної О.В. для призначення її  на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24  Кодексу законів про працю України,  розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про призначення Єрьоміної Олени Вячеславівни на посаду директора ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “МОЛОДІЖНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СИМФОНІЧНИЙ ОРКЕСТР «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»”».

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                          М.  Бур’янова