ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради Про звільнення Бакаєва Андрія Павловича з посади директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Бакаєва Андрія Павловича, директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад», стосовно звільнення його із займаної посади за угодою сторін.

Місцезнаходження підприємства: м. Харків, вул. Громадянська, 25.

Основною метою діяльності підприємства є: забезпечення закладів охорони здоров'я, населення, аптечних підприємств та інших суб'єктів господарювання м. Харкова та Харківської області лікарськими засобами, предметами медичного призначення, а також наркотичними засобами, психотропними речовинами та прекурсорами.

Бакаєв Андрій Павлович призначений на посаду директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад» рішенням Харківської обласної ради від 30 серпня  2012 року № 492-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» строком на 1 рік.

Із Бакаєвим А.П. Харківською обласною радою укладено контракт № 107 від 13 вересня 2012 року до 13 вересня 2013 року.

Рішенням обласної ради від 20 червня 2013 року № 778-VI «Про звільнення та призначення керівників комунальних підприємств» із Бакаєвим А.П. подовжені трудові відносини на зазначеній посаді строком на 5 років - до 13 вересня 2018 року.

Бакаєв А.П. запропонував покласти виконання обов’язків директора  ДОРП «Обласний аптечний склад» на Тарасову Ірину Володимирівну, заступника директора по закупівлям ДОРП «Обласний аптечний склад».

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 1 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України,  розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про звільнення Бакаєва Андрія Павловича з посади директора державного оптово-роздрібного підприємства «Обласний аптечний склад»”.

 

 

 

Начальник  управління з питань

комунальної власності

виконавчого апарату обласної ради                                             М.П. Бур’янова