ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про призначення 

Бичка Сергія Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОРДЕНА ТРУДОВОГО ЧЕРВОНОГО ПРАПОРУ АКАДЕМІЧНОГО РОСІЙСЬКОГО  ДРАМАТИЧНОГО  ТЕАТРУ 

 ІМ. О.С. ПУШКІНА»

 

До Харківської обласної ради надійшла заява від Бичка Сергія Анатолійовича стосовно призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОРДЕНА ТРУДОВОГО ЧЕРВОНОГО ПРАПОРУ  АКАДЕМІЧНОГО  РОСІЙСЬКОГО  ДРАМАТИЧНОГО  ТЕАТРУ ІМ. О.С. ПУШКІНА.

Юридична адреса підприємства: м. Харків, вул. Чернишевська, 11.

Діяльність закладу спрямована на розвиток театрального мистецтва і театральної справи, формування та задоволення потреб населення в театральному мистецтві у відповідності до естетичних потреб суспільства.

Бичко Сергій Анатолійович, 1954  року народження. У 1982 році закінчив Харківський інститут мистецтв ім. І.П. Котляревського і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Актор драматичного театру і кіно» та здобув кваліфікацію актора драматичного театру і кіно. Загальний стаж роботи – 42 років. З 2003 року по теперішній час обіймає посаду директора Харківського Будинку актора ім. Леся Сердюка.

Листом від 04.12.2015 № 01-73/8886 Харківська обласна державна адміністрація  підтримала кандидатуру Бичка Сергія Анатолійовича для призначення його на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОРДЕНА ТРУДОВОГО ЧЕРВОНОГО ПРАПОРУ  АКАДЕМІЧНОГО  РОСІЙСЬКОГО  ДРАМАТИЧНОГО  ТЕАТРУ   ІМ. О.С. ПУШКІНА.

Керуючись пунктом 20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статями 23, 24  Кодексу законів про працю України,  розділом 1.5. Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про призначення Бичка Сергія Анатолійовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОРДЕНА ТРУДОВОГО ЧЕРВОНОГО ПРАПОРУ АКАДЕМІЧНОГО РОСІЙСЬКОГО  ДРАМАТИЧНОГО  ТЕАТРУ   ІМ. О.С. ПУШКІНА».

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. П. Бур’янова