ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 17 грудня 2015 року                                                                               14-VІІ

 

Про затвердження Програми відшкодування відсотків за кредитами, отриманими населенням Харківської області на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2016 2020 роки

 

            На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

            1. Затвердити Програму відшкодування відсотків за кредитами, отриманими населенням Харківської області на впровадження енергозберігаючих заходів, на 2016 – 2020 роки (далі – Програма), що додається.

 

            2. Харківській обласній державній адміністрації при складанні проекту обласного бюджету на відповідні роки передбачати кошти на фінансування заходів Програми виходячи з його фінансових можливостей.

 

            3. Рекомендувати місцевим радам вжити заходів щодо розроблення та затвердження місцевих програм відшкодування відсоткових ставок за кредитами, отриманими населенням для впровадження енергозберігаючих заходів, на період до 2020 року.

 

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань промисловості, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та будівництва (Стронов А.О.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

 

 

Голова обласної ради                                                                                               С. Чернов