ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

ІІ сесія VІІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Від 17 грудня 2015 року                                                                              15-VІІ

 

Про затвердження комплексної  Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016  2020 роки, Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання адресної допомоги, та Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для організації проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони

 

 

            На підставі статей 43, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

В И Р І Ш И Л А:

           

1.         Затвердити комплексну Програму соціального захисту населення Харківської області на 2016 – 2020 роки (додається).

 

2.         Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для надання адресної допомоги (додається).

 

3.         Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в обласному бюджеті для організації проведення санаторно-курортного лікування інвалідів загального захворювання та інвалідів з дитинства у санаторно-курортних закладах місцевої кліматичної зони (додається).

 

4.         Харківській обласній державній адміністрації здійснювати фінансування комплексної Програми соціального захисту населення Харківської області на 2016 – 2020 роки виходячи із можливостей обласного бюджету.

 

5.         Рекомендувати органам місцевого самоврядування області розробити та затвердити відповідні комплексні програми соціального захисту населення.

 

6.         Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії обласної ради: з питань соціальної політики, охорони здоров’я, реабілітації учасників бойових дій та АТО (Святаш В.М.); з питань бюджету (Немикіна Л.П.).

 

Голова обласної ради                                                                                          С. Чернов