ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної ради «Про укладання контракту  з  Черкасовим Олександром Петровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ»

 

До обласної ради надійшла заява від Черкасова Олександра Петровича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Боротьби, 6.

Діяльність КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ спрямована на надання високоспеціалізованої медичної допомоги з питань  ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, медико-психологічної та соціальної допомоги ВІЛ-інфекції та хворим СНІД, представникам груп підвищеного ризику  щодо інфікування ВІЛ, послуг з лікування, догляду і підтримки людей, які живуть з ВІЛ у місті Харкові та Харківській області.

Черкасов Олександр Петрович, 1959 року народження. Освіта вища. У 1983 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря. Загальний стаж роботи –  32 роки.

Черкасов Олександр Петрович призначений на посаду головного лікаря наказом управління охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації № 673 від 29.10.2003.

02 липня 2010 року Черкасов О.П. закінчив Харківську медичну академію післядипломної освіти за спеціальністю «Менеджмент охорони здоров’я» та здобув кваліфікацію менеджера охорони здоров’я.

20 квітня 2001 року Черкасову О.П. присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров’я».

04 березня 2011 року Черкасов О.П. підтвердив вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація та управління охороною здоров’я».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради «Про укладання контракту з Черкасовим Олександром Петровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ  ЗДОРОВ’Я  ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ».

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М.П. Бур’янова