ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

 

IІІ  сесія  VIІ скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                                                                                 Проект

 

Від «___»  _____________  2016 року                                                      № ___-VIІ

 

Про погодження  «Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДП "Дослідне господарство "ЧЕРВОНА ХВИЛЯ" Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва  Національної академії аграрних наук України Харківської області»

 

 

Відповідно до статей 39 та 40 Лісового кодексу України, згідно з пунктом 16 Порядку поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових  ділянок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2007 року № 733, на підставі пункту 4 частини 3 статті 43, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» обласна рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Погодити «Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність до «Порядку поділу лісів на категорії» по ДП "Дослідне господарство "ЧЕРВОНА ХВИЛЯ" Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр'єва Національної академії аграрних наук України Харківської області», яке розроблене Харківською державною лісовпорядною експедицією ВО „Укрдержліспроект” та погоджене з постійним лісокористувачем, Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, а також  із Харківською обласною державною адміністрацією.

 

2. Доручити голові обласної ради від імені обласної ради скріпити підписом та печаткою відповідне клопотання.

 

 

 

Голова обласної ради                                                                   С. Чернов

 

 

Розробник: Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства, 716-05-52