ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення обласної радиПро укладання контракту  з  

Гапоновим Костянтином Дмитровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я  «ОБЛАСНИЙ НАРКОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР»

 

До обласної ради надійшла заява від Гапонова Костянтина Дмитровича, головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я  «ОБЛАСНИЙ НАРКОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР» стосовно укладання з ним контракту на зазначеній посаді.

Юридична адреса закладу: м. Харків, вул. Очаківська, 15.

Основними задачами та функціями Закладу є медична діяльність наркологічного профілю, а саме: здійснення медичної практики; виявлення на початкових стадіях хвороби та облік хворих на алкоголізм, наркоманію та токсикоманію; лікувально-діагностична, консультативна та психопрофілактична допомога хворим на алкоголізм, наркоманію, токсикоманію та надання цим хворим кваліфікованої спеціалізованої стаціонарної допомоги (у тому числі анонімно); динамічний диспансерний нагляд за хворими на алкоголізм, наркоманію та токсикоманію, організація послідовності в їх лікуванні.

Гапонов Костянтин Дмитрович, 1959 року народження. Освіта вища. У 1985 році закінчив Харківський медичний інститут за спеціальністю «Лікувальна справа» та здобув кваліфікацію лікаря. У 2010 році закінчив Харківську медичну академію післядипломної освіти за спеціальністю «Менеджмент в охороні здоров’я» та здобув кваліфікацію менеджера охорони здоров’я.

Гапонов Костянтин Дмитрович обіймає посаду головного лікаря на підставі розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 23.05.2011 № 177-к “Про призначення К.Гапонова”. Загальний стаж роботи –  39 років.

Гапонов К.Д. має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я» та вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Наркологія».

29 березня 2013 року Гапонов К.Д. атестувався на визначення знань та практичних навиків в атестаційній комісії при державній установі «Кримський державний медичний університет імені С.І. Георгієвського» і наказом по університету йому присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Психіатрія».

Гапонов К.Д. має науковий ступінь кандидата медичних наук зі спеціальності «Наркологія».

Керуючись пунктом  20 частини першої статті 43, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 23, 24 Кодексу законів про працю України, Положенням про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області, затвердженим рішенням обласної ради від 10 липня 2014 року № 1008-VІ, підготовлено проект рішення обласної ради “Про укладання контракту  з  Гапоновим Костянтином Дмитровичем, головним лікарем КОМУНАЛЬНОГО  ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я  «ОБЛАСНИЙ НАРКОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР»”.

 

 

 

 

Начальник  управління

з питань комунальної власності

виконавчого апарату  обласної ради                                            М. Бур’янова